bg-pattern

B3ton RestoBar Prețuri Meniu (RO)

Prețuri Verificate

PriceListo nu este asociat cu B3ton RestoBar (RO)

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
0.00
bazat pe 0 items ratings
RON prices currency

Vizionați in medie B3ton RestoBar (RO) prețurile din 3 locații în baza noastră de date.

Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre B3ton RestoBar (RO)

Care sunt cele mai populare articole din meniul B3ton RestoBar (RO)?

Schnitzel de pui cu semințe

Snitel de pui cu piure de cartofi si sos dulce de nebunie.

Burger urban

Chirtăriță suculentă de vită cu salată verde, murături și brânză.

Piept de rață cu piure de cartofi cu trufe

Piept de rata cu piure de cartofi cu trufe si morcovi caramelizati.

Tagliatelle cu somon și baby spanac

Paste proaspete cu somon și spanac în sos ușor.

Burger B3ton

Chiftă copioasă de vită cu toppinguri asortate.

Cum sunt prețurile la B3ton RestoBar (RO)?

Prețurile variază de la 8 lei la 30 lei pentru aperitive și garnituri, în timp ce felurile principale variază între 25 lei și 89 lei. Deserturile și băuturile încep de la 5 lei pentru sosuri până la 79 lei pentru preparatele de specialitate.

Care sunt programul B3ton RestoBar (RO)?

B3ton RestoBar funcționează între orele 10:30 și 23:00, oferind oaspeților timp suficient pentru a-și bucura mesele pe tot parcursul zilei.

B3ton RestoBar (RO) are meniu pentru copii?

Deși nu există un meniu specific pentru copii, oaspeții mai tineri se pot bucura de produse precum „Burgerul de pui crocant cu inele de ceapă” sau găluștele „B3tonasi prajiti” sau „B3tonasi fierti”.

Există opțiuni vegane, vegetariene sau fără gluten la B3ton RestoBar (RO)?

B3ton RestoBar oferă opțiuni precum „Salată de vinete cu miniciabatta” pentru vegetarieni, „Risotto cu Parmezan” pentru meserii fără gluten și „Tagliatelle cu fructe de mare” pentru vegani.

Pot găzdui un eveniment privat sau o petrecere la B3ton RestoBar (RO)?

Absolut, B3ton RestoBar oferă găzduire privată de evenimente cu un meniu personalizabil.

Cum este atmosfera la B3ton RestoBar (RO)?

Atmosfera este plină de viață și contemporană, completată de decor elegant și muzică optimistă.

B3ton RestoBar în România oferă promoții sau reduceri speciale în timpul happy hour?

Ocazional, în timpul happy hour sunt disponibile promoții speciale pentru ca oaspeții să se bucure de băuturi și mâncăruri reduse.

Cum este serviciul de obicei la B3ton RestoBar (RO)?

Serviciul este cunoscut pentru atenția și amabilitatea sa, asigurând o experiență culinară plăcută pentru oaspeți.

Cine sunt concurenții B3ton RestoBar (RO)?

Burgerology (RO)

Burgerology în România este renumit pentru selecția sa diversă de burgeri gourmet, inclusiv opțiunile clasice de carne de vită și creațiile inovatoare precum cele cu aromă de trufe sau variantele vegane.

Burgers & Grill (RO)

La locațiile Burgers & Grill din întreaga Românie, clienții se pot bucura de burgeri suculenți din carne premium și îi pot asorta cu o varietate de topping-uri, alături de o selecție de preparate la grătar pentru o experiență culinară sățioasă.

Burgers & More by Darina (RO)

Burgers & More by Darina se evidențiază în România pentru meniul său extins, care include o varietate de burgeri alături de alte preparate delicioase, cum ar fi salatele, wraps-urile și garniturile delicioase, oferind ceva pentru fiecare gust.

Burgers & Pizza Curtea Veche (RO)

Locațiile Burgers & Pizza Curtea Veche din România sunt celebrate pentru burgerii lor savuroși și pizza delicioasă, oferind o perfectă fuziune a două alimente de confort iubite într-un singur loc.

Burgers and Co (RO)

Burgers and Co în România se mândrește cu o atmosferă plăcută și un meniu plin de burgeri gourmet, fiecare preparat cu ingrediente de calitate și servit alături de cartofi prăjiți crocanți, făcându-l un loc preferat pentru iubitorii de burgeri.

Burgers by Bistro Tizz (RO)

Burgers by Bistro Tizz este o destinație populară în România pentru pasionații de burgeri, oferind o varietate de opțiuni apetisante, de la burgeri clasici cu brânză la creații mai aventuroase, asigurând o experiență culinară satisfăcătoare pentru toți.

 

 

Category Restaurants
B3ton RestoBar (RO) prices

Popular Restaurante