bg-pattern

Crazy Bubble Prețuri Meniu (RO)

Prețurile Medii

PriceListo nu este asociat cu Crazy Bubble (RO)

Editat de: Admir S., PriceListo Editor
Actualizat la: March 8, 2024

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
0.00
bazat pe 0 items ratings
RON prices currency
lei22.70
Preț Mediu Mediu

Vizionați in medie Crazy Bubble (RO) prețurile din 13 locații în baza noastră de date.

Salt la secțiune
Spectacol Ascunde
Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Crazy Bubble (RO)

Care sunt cele mai populare articole din meniul Crazy Bubble (RO)?

Ceai cu bule

Un amestec revigorant de ceai, lapte și perle de tapioca, disponibil în dimensiuni de 500 ml și 700 ml.

Bubble Latte (Ceai și Cafea)

Un amestec cremos de arome de ceai și cafea, servit în 500 ml sau 700 ml.

Montini

O fuziune fructată care evocă paradisul tropical, oferită în dimensiuni de 500 ml și 700 ml.

Apus de soare

O explozie de bunătate fructată dulce și acidulată, disponibilă în 500 ml și 700 ml.

TaroCocos

Aromă bogată și unică de taro, servită în dimensiuni de 500 ml și 700 ml.

Matcha Latte

Băutură matcha cremoasă și pământoasă, în porții de 500 ml și 700 ml.

Bubble Frappe

O tratare geroasă perfectă pentru zilele caniculare, în dimensiuni de 500 ml și 700 ml.

Fluture

Băutură vibrantă și atrăgătoare vizual, plină de aromă, în 500 ml și 700 ml.

Cum sunt prețurile la Crazy Bubble (RO)?

Prețurile variază în funcție de dimensiune și tip. În general, Bubble Tea-urile și Cafeaua variază de la 18,00 lei la 21,00 lei pentru 500 ml și 21,00 lei la 23,00 lei pentru 700 ml. Băuturile de specialitate precum Bubble Lattes și TaroCocos se încadrează între 20,00 și 23,00 lei pentru ambele mărimi.

Care sunt programul Crazy Bubble (RO)?

Crazy Bubble (RO) este deschis zilnic de la 10:00 la 22:00, oferind clienților timp suficient pentru a se bucura de băuturile lor preferate.

Crazy Bubble (RO) are un meniu pentru copii?

Deși nu există un meniu specific pentru copii, clienții mai tineri se pot bucura de porții mai mici de băuturi sau de opțiuni clasice precum Bubble Tea în arome precum Pinacolada sau Butterfly.

Există opțiuni vegane, vegetariene sau fără gluten la Crazy Bubble (RO)?

Da, Crazy Bubble (RO) oferă diverse opțiuni. Opțiunile vegane includ băuturi făcute cu lapte non-lactate, în timp ce opțiunile fără gluten cuprind anumite sorbeturi pe bază de fructe sau băuturi pe bază de matcha.

Pot comanda Crazy Bubble (RO) pentru livrare?

Da, clienții pot comanda băuturi Crazy Bubble (RO) prin intermediul site-ului web sau al platformelor de livrare precum Glovo, Uber Eats și Foodpanda.

Pot ajusta nivelul de dulceață al ceaiului meu cu bule la Crazy Bubble (RO)?

Da, clienții își pot personaliza nivelul de dulceață al ceaiului cu bule în funcție de preferințele lor.

Perlele de la Crazy Bubble (RO) sunt proaspăt făcute în casă?

Da, perlele de la Crazy Bubble (RO) sunt proaspăt făcute în casă pentru a asigura prospețime și calitate.

Pot solicita ca băutura mea să fie făcută cu mai puțină gheață la Crazy Bubble (RO)?

Cu siguranță! Clienții pot solicita mai puțină gheață în băuturile lor la Crazy Bubble (RO), în funcție de preferințele lor.

Crazy Bubble (RO) are mâncare disponibilă pentru asortare cu băuturile lor?

Deși se concentrează în principal pe băuturi, unele locații pot oferi gustări sau gustări ușoare pentru a completa băuturile.

Există oferte combinate disponibile la Crazy Bubble (RO)?

Ofertele combinate pot fi oferite ocazional la Crazy Bubble (RO), în funcție de locație și de ofertele speciale în curs. Clienții sunt sfătuiți să verifice la cel mai apropiat punct de vânzare ofertele curente.

Cine sunt concurenții Crazy Bubble (RO)?

Bubble Coffee (RO)

La Bubble Coffee (RO) veți găsi o selecție delicioasă de băuturi pe bază de cafea, inclusiv celebrul Bubble Coffee disponibil în dimensiuni de 500ml și 700ml, perfect pentru iubitorii de cafea care caută o notă inedită în băutura lor preferată.

Bubble Land (RO)

Bubble Land (RO) se adresează entuziaștilor de ceai cu tapioca cu un meniu diversificat care include clasice precum Bubble Tea și creații inovatoare precum Butterfly, oferind o experiență gustativă în fiecare înghițitură.

Bubble Shiba Tea (RO)

La Bubble Shiba Tea (RO), clienții se pot bucura de o gamă variată de opțiuni de ceai cu tapioca, cu arome și topping-uri unice, oferind o călătorie refreshantă și aventuroasă prin lumea băuturilor cu bule.

Bubble T (RO)

Bubble T (RO) încântă clienții cu o varietate de selecții de ceai cu tapioca, de la clasicul Bubble Tea până la băuturi speciale precum Montini, promițând o evadare aromatică din cotidian.

Bubble Tea (RO)

Bubble Tea (RO) se remarcă prin ofertele sale clasice de ceai cu tapioca, oferind clienților o combinație revigorantă de ceai, lapte și perle de tapioca în dimensiuni cuprinse între 500ml și 700ml, asigurând satisfacție în fiecare înghițitură.

Bubble Tea House (RO)

Bubble Tea House (RO) este renumit pentru ambianța sa confortabilă și pentru meniul său extins care include o gamă largă de opțiuni de ceai cu tapioca, atrăgând atât tradiționaliștii, cât și băutorii aventuroși.

Bubble Tea Truck (RO)

Cu configurarea sa mobilă, Bubble Tea Truck aduce experiența de ceai cu tapioca direct clienților, oferindu-le confort și gustul selecțiilor lor populare de ceai cu tapioca, oriunde s-ar afla.

Bubble To Go (RO)

Bubble To Go oferă clienților o modalitate rapidă și convenabilă de a savura băuturile lor preferate de ceai cu tapioca, asigurând prospețime și calitate în fiecare pahar, pentru cei aflați în mișcare.

 

 

Category Restaurants
Crazy Bubble (RO) prices

Popular Restaurante