bg-pattern

Bucataria lu' Peste Prețuri Meniu (RO)

Prețuri Verificate

PriceListo nu este asociat cu Bucataria lu' Peste (RO)

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
0.00
bazat pe 0 items ratings
RON prices currency

Vizionați in medie Bucataria lu' Peste (RO) prețurile din 3 locații în baza noastră de date.

Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Bucataria lu' Peste (RO)

Care sunt cele mai populare produse din meniul Bucataria lu' Peste (RO)?

Creveți tigru negri la grătar

Suculent și aromat, preparat la grătar la perfecțiune.

Paella cu fructe de mare

Un fel de mâncare vibrant cu fructe de mare proaspete și orez infuzat cu șofran.

Biban la grătar

File fraged asezonat cu ierburi aromate.

Fritto Misto

Sortiment crocant de delicatese din fructe de mare prajite.

Paste Arabiata cu fructe de mare

Sos de roșii picant cu fructe de mare proaspete și paste al dente.

Sos de usturoi romanesc

Amestec tradițional de usturoi și iaurt, perfect pentru înmuiere.

Cum sunt prețurile la Bucataria lu' Peste (RO)?

Pretul la Bucataria lu' Peste variaza in functie de categoria de preparate. Preparatele cu fructe de mare tind să fie mai scumpe datorită calității și varietății ingredientelor folosite, variind de la 33,00 lei la 46,00 lei. Garniturile și sosurile sunt mai accesibile, de obicei variind de la 5,00 lei până la 11,00 lei. Platourile combinate concepute pentru a fi împărțite cu două persoane au prețuri între 120,00 lei și 149,00 lei, oferind un raport calitate-preț.

Care sunt programul Bucataria lu' Peste (RO)?

Bucataria lu' Peste funcționează între orele 11:00 și 23:59, asigurându-se că clienții își pot savura mesele pe tot parcursul zilei și seara.

Bucataria lu' Peste (RO) are meniu pentru copii?

Deși Bucataria lu' Peste nu are un meniu specific pentru copii, acestea oferă o gamă de preparate care pot atrage palatele mai tinere, cum ar fi biban de mare la grătar, cartofi prăjiți, paste Arabiata cu fructe de mare (pot fi făcute mai puțin picante) și creveți pane. .

Există opțiuni vegane, vegetariene sau fără gluten la Bucataria lu' Peste (RO)?

În timp ce Bucataria lu' Peste este specializată în mâncăruri cu fructe de mare, oferă și câteva opțiuni pentru diete vegane, vegetariene și fără gluten. De exemplu, legumele la grătar, mămăliga și iaurtul cu usturoi sunt potrivite pentru vegetarieni și dietele fără gluten. În plus, Pasta Arabiata cu fructe de mare poate fi modificată pentru a exclude fructele de mare pentru o opțiune vegetariană.

Pot comanda Bucataria lu' Peste (RO) pentru livrare?

Da, Bucataria lu' Peste ofera servicii de livrare prin intermediul site-ului lor. În plus, clienții pot comanda prin furnizori de livrare populari precum Foodpanda și Glovo.

Există o variantă de personalizare a comenzilor la Bucataria lu' Peste (RO)?

Da, Bucataria lu' Peste acceptă cereri de personalizare ori de câte ori este posibil. Clienții pot informa personalul despre orice restricții sau preferințe alimentare, iar bucătarii vor face tot posibilul pentru a adapta felurile de mâncare în consecință.

Există oferte combinate disponibile la Bucataria lu' Peste (RO)?

Da, Bucataria lu' Peste oferă platouri combinate concepute pentru a fi partajate cu două persoane, oferind o modalitate convenabilă și rentabilă de a savura împreună o varietate de feluri de mâncare.

Bucataria lu' Peste (RO) oferă servicii de catering pentru evenimente sau petreceri?

Da, Bucataria lu' Peste ofera servicii de catering pentru evenimente si petreceri. Clienții pot contacta restaurantul în avans pentru a discuta despre nevoile și preferințele lor de catering.

Ce metode de plata sunt acceptate la Bucataria lu' Peste (RO)?

Bucataria lu' Peste acceptă diverse metode de plată, inclusiv numerar, carduri de credit și opțiuni de plată online, oferind confort clienților.

În ce fel de bucătărie este specializată Bucataria lu' Peste (RO)?

Bucataria lu' Peste este specializată în bucătăria cu fructe de mare, oferind o selecție diversă de preparate din fructe de mare proaspete, preparate folosind rețete tradiționale și metode de gătit.

Ce băuturi sunt disponibile la Bucataria lu' Peste (RO)?

Bucataria lu' Peste oferă o varietate de băuturi pentru a completa mâncărurile din fructe de mare, inclusiv băuturi răcoritoare, apă minerală, sucuri, bere, vin și băuturi spirtoase. De asemenea, oferă băuturi tradiționale românești, cum ar fi tuica și palinca.

Cine sunt concurenții Bucataria lu' Peste (RO)?

Sea Food La Ion (RO)

Sea Food La Ion oferă un meniu diversificat cu preparate populare de fructe de mare precum Creveti Negri Grătar și Paella cu Fructe de Mare, atrăgând clienții cu aromele lor suculente și ingrediente proaspete.

Sea Food Valentino (RO)

La Sea Food Valentino, clienții se pot delecta cu preparate semnătură precum Biban Grătar și Paste cu Fructe de Mare, pregătite cu o combinație de arome tradiționale și contemporane pentru a satisface pofta iubitorilor de fructe de mare.

Sea King Food (RO)

Sea King Food încântă clienții cu oferta sa vastă de fructe de mare, inclusiv Caracatiță Grătar și Risotto cu Fructe de Mare, pregătite cu grijă și expertiză pentru a asigura o experiență culinară memorabilă.

Sea Lover Irish Pub (RO)

Sea Lover Irish Pub oferă o combinație unică între ospitalitatea irlandeză și bucătăria cu fructe de mare, cu preparate apreciate precum Pește și Chipsuri și Ciorbă de Fructe de Mare, atrăgând clienții cu aromele lor reconfortante și bogate.

Seafood (RO)

Seafood excelență în servirea preparatelor clasice de fructe de mare precum Somon Grătar și Vongoale în Sos de Vin Alb, evidențiind simplitatea și prospețimea ingredientelor de calitate în fiecare îmbucătură.

SeaFood & Salad Unique (RO)

SeaFood & Salad Unique se remarcă prin abordarea sa inovatoare a fructelor de mare, oferind preparate creative precum Salată cu Fructe de Mare și Tacos cu Fructe de Mare, atrăgând clienții preocupați de sănătate în căutarea unor opțiuni gustoase și nutritive.

Seafood Basket (RO)

Seafood Basket încântă clienții cu coșurile lor de fructe de mare convenabile și indulgente, incluzând o varietate de preparate preferate, fie ele prăjite sau grătare, precum Tempura de Crevete și Inele de Calamar, oferind o experiență culinară satisfăcătoare și comodă.

 

Category Restaurants
Bucataria lu' Peste (RO) prices

Popular Restaurante