bg-pattern

Coffee 2 Go Pache Prețuri Meniu (RO)

Prețuri Verificate

PriceListo nu este asociat cu Coffee 2 Go Pache (RO)

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
0.00
bazat pe 0 items ratings
RON prices currency

Vizionați in medie Coffee 2 Go Pache (RO) prețurile din 2 locații în baza noastră de date.

Salt la secțiune
Spectacol Ascunde
Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Coffee 2 Go Pache (RO)

Care sunt cele mai populare articole din meniul Coffee 2 Go Pache (RO)?

Cafea Leonard Caffe Miscella Espresso

Un amestec de espresso bogat și îndrăzneț, perfect pentru cei care caută o cofeină puternică.

Cafe Latte

O băutură de cafea cremoasă și netedă, preparată cu espresso și lapte aburit, oferind un profil de aromă reconfortant.

Cappuccino

Răsfățați-vă cu combinația clasică de espresso, lapte aburit și lapte spumat, creând o textură luxoasă și catifelată.

Espresso

Experimentați aromele intense și concentrate ale boabelor de cafea măcinate fin în această doză tradițională de espresso.

Portocale proaspătă

Potolește-ți setea cu un pahar răcoritor de suc de portocale proaspăt stors, plin de arome vibrante de citrice.

Latte cu gheață

Bucurați-vă de răsucirea răcoritoare a laptelui rece și a espressoului servite pe gheață, perfecte pentru o zi fierbinte de vară sau pentru o revenire rapidă.

Frappe de gheață

Un răsfăț încântător de gheață amestecat cu espresso, lapte și gheață, oferind o textură satisfăcătoare de rece și cremoasă.

Cum sunt prețurile la Coffee 2 Go Pache (RO)?

Prețurile la Coffee 2 Go Pache (RO) variază. Băuturile pe bază de espresso variază de la 7,00 lei la 9,00 lei, în timp ce băuturile de specialitate variază de la 10,00 lei la 12,00 lei. Sucurile proaspete sunt in jur de 12,00 lei, iar bauturile calde sunt in general intre 9,00 lei si 11,00 lei.

Care este programul Coffee 2 Go Pache (RO)?

Coffee 2 Go Pache (RO) se deschide de obicei în jurul orei 7:00 până după-amiaza târziu sau seara devreme, găzduind diverse programe. Orele specifice pot fi verificate pe site-ul cafenelei sau pe canalele de socializare.

Coffee 2 Go Pache (RO) are meniu pentru copii?

Deși nu există un meniu specific pentru copii, copiii se pot bucura de opțiuni precum porții mai mici de Cafe Latte sau să se răsfețe cu smoothie-uri. În plus, sunt disponibile opțiuni fără cafea, cum ar fi sucuri proaspete și limonade.

Cum își pregătește Coffee 2 Go Pache (RO) cafeaua rece?

Coffee 2 Go Pache (RO) își prepară prepararea rece prin înmuierea zațului de cafea grosier în apă rece peste noapte. Rezultatul este o infuzie fină, cu conținut scăzut de acid, servită peste gheață pentru o experiență de cafea răcoritoare.

Coffee 2 Go Pache (RO) oferă alternative de lapte fără lactate sau pe bază de plante?

Da, Coffee 2 Go Pache (RO) oferă opțiuni fără lactate, cum ar fi lapte de soia, lapte de migdale sau lapte de ovăz, pentru a se potrivi diferitelor nevoi și preferințe alimentare.

Ce variante de patiserie completează cafeaua de la Coffee 2 Go Pache (RO)?

Produsele de patiserie precum cornurile, brioșele cu ciocolată și produsele de patiserie daneze completează cafeaua de la Coffee 2 Go Pache (RO), sporind răsfățul general al vizitei dumneavoastră.

Cine sunt concurenții Coffee 2 Go Pache (RO)?

Coffee Spot (RO)

Coffee Spot în România este cunoscut pentru meniul său diversificat, cu articole populare, inclusiv cafele speciale, produse de patiserie artizanale și băuturi răcoritoare, oferind un loc confortabil pentru pasionații de cafea să se relaxeze.

Coffee Station Coltea (RO)

La Coffee Station Coltea din România, clienții frecventează pentru băuturile lor semnătură pe bază de espresso, ambianța primitoare și serviciul prietenos, făcându-l o destinație iubită pentru iubitorii de cafea din zonă.

Coffee Store (RO)

Coffee Store în România se remarcă prin selecția sa extensivă de boabe de cafea premium, provenite din întreaga lume, adresându-se cunoscătorilor de cafea pretențioși în căutarea calității și varietății în băuturile lor.

Coffee Take And Go (RO)

Coffee Take And Go este o destinație preferată în România pentru persoanele ocupate care caută opțiuni rapide, dar satisfăcătoare de cafea, oferind o gamă largă de băuturi și gustări pentru cei aflați în mișcare.

Coffee to go (RO)

Coffee to go în România se adresează stilului de viață din mers, cu opțiuni convenabile de cafea la pachet, prezentând băuturi proaspăt preparate și gustări ușoare pentru clienții în căutare de o soluție rapidă pentru cafea.

Coffee Up (RO)

Coffee Up este o alegere populară printre localnicii din România datorită atmosferei sale primitoare, amestecurilor de cafea artizanale și selecției delicioase de produse de patiserie, oferind un mediu primitor pentru iubitorii de cafea să se relaxeze și să socializeze.

Coffeelicious (RO)

Coffeelicious în România este celebrat pentru creațiile sale inovatoare de cafea, inclusiv amestecurile semnătură și specialitățile sezoniere, atrăgând iubitorii de cafea aventuroși în căutarea experiențelor unice de gust.

 

Category Restaurants
Coffee 2 Go Pache (RO) prices

Popular Restaurante