bg-pattern

Burger Peter Prețuri Meniu (RO)

Prețuri Verificate

PriceListo nu este asociat cu Burger Peter (RO)

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
0.00
bazat pe 0 items ratings
RON prices currency

Vizionați in medie Burger Peter (RO) prețurile din 4 locații în baza noastră de date.

Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Burger Peter (RO)

Care sunt cele mai populare produse din meniul Burger Peter (RO)?

Burger clasic

Un clasic atemporal cu o chiflă suculentă de vită, salată verde proaspătă, roșii coapte, ceapă și murături.

Peter Burger

Similar cu Burgerul Clasic, dar cu un sos caracteristic pentru un plus de aromă.

Pulled Porc

Carne de porc fragedă îngrămădită pe o chiflă de burger, acoperită cu sos de grătar acid și salată de varză.

Trio Burger

Un trio de mini burgeri, fiecare cu garnituri diferite pentru o varietate de arome într-o singură masă.

Hamburger cu amestec gustos

O combinație de o chiflă suculentă de vită, brânză topită, slănină crocantă și sos de grătar afumat.

Chorizo Burger

Chirtăriță de chorizo picant, acoperită cu brânză topită și jalapeños pentru un plus.

Halloumi Burger

Chiftă de brânză halloumi la grătar, servită cu legume proaspete și sos cremos pe o chiflă moale de burger.

Burger al nebuniei

Plin de arome intense și căldură, cu un sos aprins și ardei jalapeño.

Cum sunt prețurile la Burger Peter (RO)?

Prețul la Burger Peter (RO) variază în funcție de categorie. Burgerii variază de la 29,00 lei la 39,00 lei, garniturile de la 33,00 lei la 50,00 lei, iar deserturile la 20,00 lei fiecare.

Care sunt programul Burger Peter (RO)?

Burger Peter (RO) se deschide de obicei la 11:00 și se închide la 23:00. Cu toate acestea, orele de funcționare pot varia în funcție de locație și de ziua săptămânii.

Burger Peter (RO) are un meniu pentru copii?

Da, Burger Peter (RO) oferă un meniu pentru copii care include porții mai mici de burgeri clasici, cum ar fi Burger Clasic sau Burger de pui, împreună cu părți prietenoase pentru copii, cum ar fi Cartofi Wedges și o gamă de băuturi răcoritoare sau milkshake-uri.

Există opțiuni vegane, vegetariene sau fără gluten la Burger Peter (RO)?

Da, Burger Peter (RO) satisface diverse preferințe alimentare. Opțiunile vegetariene includ Halloumi Burger, în timp ce opțiunile vegane pot include salate personalizabile sau opțiuni de burgeri fără carne sau brânză. De asemenea, oferă chifle fără gluten, la cerere.

Pot comanda Burger Peter (RO) pentru livrare?

Da, Burger Peter (RO) oferă servicii de livrare prin intermediul site-ului lor. În plus, sunt disponibile pe platformele populare de livrare de alimente precum Glovo, Uber Eats și Foodpanda.

Burgerul picant de pui de la Burger Peter (RO) este chiar atât de picant pe cât se spune?

Condiția picantei burgerului de pui de la Burger Peter (RO) poate varia în funcție de toleranța personală. Cu toate acestea, este cunoscut pentru amestecul său aromat de condimente și sosuri, care poate oferi o lovitură satisfăcătoare pentru cei care se bucură de mâncarea condimentată.

Care sunt unele dintre cele mai populare garnituri oferite la Burger Peter (RO)?

Garniturile populare de la Burger Peter (RO) includ Coaste de porc (coste de porc), Cartofi Wedges (cartofi tăiați în pană) și Salata Caesar (salata Caesar).

Oferă Burger Peter (RO) vreo variantă de desert pentru a-și completa burgerii?

Da, Burger Peter (RO) oferă o varietate de deserturi, inclusiv Cheesecake cu fructe de padure și Tort de ciocolata (tort de ciocolată), perfecte pentru a satisface orice poftă de dulce după ce savurat un burger consistent.

Pot recomanda o combinație de burger cu una dintre băuturile de specialitate ale Burger Peter (RO)?

Burgerul Clasic se asortează bine cu o băutură răcoritoare răcoritoare sau un milkshake clasic, în timp ce Burgerul Pulled Pork completează aromele acidulate cu o bere rece sau un mocktail fructat.

Burger Peter (RO) oferă programe de loialitate sau recompense pentru clienții frecvenți?

Da, Burger Peter (RO) poate oferi programe de loialitate sau recompense pentru clienții frecventi, cum ar fi câștigarea de puncte pentru fiecare achiziție care poate fi răscumpărată pentru reduceri sau articole gratuite în viitor.

Cine sunt concurenții Burger Peter (RO)?

Burgers Cuisine (RO)

Burgers Cuisine în România oferă un meniu diversificat ce include opțiuni clasice și gourmet de burgeri, precum Clasic Beef Burger și Pulled Pork Burger, servite cu o varietate de garnituri și sosuri.

Burgers Domnesc (RO)

Burgers Domnesc se laudă cu o experiență regală în materie de gastronomie, oferind semnătura lor, Angus Burger, ce include ingrediente premium precum carne Angus și maioneză cu trufe, adresându-se iubitorilor de burgeri pretențioși din România.

Burgers For Dinner (RO)

Burgers For Dinner în România se specializează în opțiuni consistente pentru cină, oferind o selecție de burgeri indulgenți ideali pentru o masă satisfăcătoare în seara aceea.

Burgers Lox (RO)

Burgers Lox se remarcă prin fuziunea sa unică de arome, oferind burgeri speciali precum Lox Burger cu somon afumat și brânză cremă, atrăgându-i pe cei cu palates aventuroase din România.

Burgers Mafia (RO)

Burgers Mafia aduce arome îndrăznețe la masă cu meniul lor tematic mafiot, incluzând opțiuni precum Godfather Burger și Capone Burger, aducând o notă distractivă în gastronomia cu burgeri din România.

Burgers N More By Sattler (RO)

Burgers N More By Sattler oferă un meniu cuprinzător cu o varietate de opțiuni de burgeri, inclusiv alegeri vegetariene și fără gluten, adresându-se gusturilor și preferințelor dietetice diverse din România.

 

 

Category Restaurants
Burger Peter (RO) prices

Popular Restaurante