bg-pattern

Fancy Burger Prețuri Meniu (RO)

Prețuri Verificate

PriceListo nu este asociat cu Fancy Burger (RO)

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
0.00
bazat pe 0 items ratings
RON prices currency

Vizionați in medie Fancy Burger (RO) prețurile din 2 locații în baza noastră de date.

Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Fancy Burger (RO)

Care sunt cele mai populare produse din meniul Fancy Burger (RO)?

Burger Picasso

Chirtăriță suculentă de vită cu brânză, salată verde, roșii și murături.

Burgerul Van Gogh

Pat de vită cu avocado, bacon, ceapă și aioli.

Pulled Pork Burger

Carne fragedă de porc cu sos BBQ și salată de varză.

Fancy Sparrip Burger

Coaste de porc cu sos BBQ, salată verde, roșii și maioneză.

Burger de pui crocant de lux

File de pui crocant cu salată verde, roșii și maioneză.

Burger Somon (Somon).

File de somon în fulgi cu sos tartar, verdeață și lămâie.

Cum sunt prețurile la Fancy Burger (RO)?

Prețurile la Fancy Burger variază în funcție de categoria preparatului. Burgerii variază de la 23,00 lei la 40,00 lei, în timp ce preparatele cu paste variază de la 18,00 lei la 55,00 lei. Mâncărurile din carne au prețuri cuprinse între 28,00 lei și 85,00 lei, iar garniturile și băuturile sunt în medie între 8,00 și 20,00 lei.

Care sunt programul Fancy Burger (RO)?

Fancy Burger este deschis de luni până joi, de la 11:00 la 22:00, vineri și sâmbătă de la 11:00 la 23:00 și duminică de la 12:00 la 21:00.

Fancy Burger (RO) are un meniu pentru copii?

Da, Fancy Burger oferă un meniu pentru copii cu opțiuni precum Mini Burger, Chicken Tenders și Macaroane cu brânză, toate servite cu o garnitură de cartofi prăjiți și o băutură mică.

Există opțiuni vegane, vegetariene sau fără gluten la Fancy Burger (RO)?

Fancy Burger satisface diverse preferințe dietetice, cu opțiuni precum Cezanne Burger Vegetarian, Penne Vegetaria și mâncăruri de paste fără gluten, cum ar fi Spaghetti Aglio Olio.

Pot comanda Fancy Burger (RO) pentru livrare?

Da, Fancy Burger oferă servicii de livrare prin intermediul site-ului lor web și parteneri cu furnizori de livrare precum Foodpanda, Glovo și Uber Eats pentru o comandă convenabilă.

Ce băuturi se recomandă să asociezi cu Fancy Burger (RO) pentru cea mai bună experiență culinară?

Pentru cea mai bună experiență culinară, Fancy Burger vă recomandă să vă asociați burgerul cu o bere artizanală răcoritoare, un milkshake clasic sau un sifon fructat pentru a completa aromele mesei.

Ce garnituri se potrivesc bine cu Fancy Burger (RO)?

Răsfățați-vă cu garnituri delicioase, cum ar fi cartofi prăjiți crocanți, inele de ceapă, salată de varză sau o salată proaspătă de grădină pentru a vă îmbunătăți experiența Fancy Burger.

Fancy Burger (RO) vine în diferite dimensiuni sau variante?

Da, Fancy Burger oferă o selecție diversă de burgeri, inclusiv opțiuni de carne de vită, pui, porc și vegetariene, permițând clienților să aleagă dimensiunea, toppingurile și sosurile preferate.

Există o opțiune de personalizare a comenzilor la Fancy Burger (RO)?

Absolut! Clienții își pot personaliza comenzile selectând toppingurile, sosurile și opțiunile de chifle preferate pentru a crea combinația lor perfectă de burgeri.

Există oferte combinate disponibile la Fancy Burger (RO)?

Da, Fancy Burger oferă oferte combinate care includ un burger, o garnitură și o băutură la un preț redus, oferind un raport calitate-preț excelent.

Fancy Burger (RO) oferă servicii de catering pentru evenimente sau petreceri?

Da, Fancy Burger oferă servicii de catering pentru evenimente sau petreceri, oferind meniuri personalizate în funcție de ocazie și buget, asigurând o experiență culinară de neuitat pentru oaspeți.

Cine sunt concurenții Fancy Burger (RO)?

Gourmet Burger (RO)

Gourmet Burger în România oferă o experiență culinară luxoasă cu burgerii săi premium de carne de wagyu împodobiți cu aioli de trufe, ficat de gâscă și brânză artizanală, adresându-se celor care caută o experiență culinară rafinată.

P'asta (RO)

P'asta încântă clienții din România cu gama sa variată de paste, prezentând clasicele precum Spaghetti Bolognese și Penne Alfredo, pregătite cu arome autentice italiene și ingrediente de calitate.

P'asta Express (RO)

P'asta Express aduce gustul Italiei în România cu ofertele sale de paste rapid, oferind clienților ocupați opțiuni convenabile și delicioase precum Spaghetti Aglio Olio și Penne Arrabbiata.

BurgerTime (RO)

BurgerTime satisface pofta de burgeri în România cu creațiile sale clasice și inovatoare, oferind opțiuni precum Cheeseburgerul Etern și Burgerul de Pui Time Crunch, asigurând o experiență gustoasă pentru iubitorii de burgeri.

BurgerWay (RO)

BurgerWay se evidențiază în peisajul burgerilor din România prin angajamentul său față de ingrediente de calitate și opțiuni personalizabile, permițând clienților să își aleagă combinația perfectă de burger dintr-o varietate de toppinguri, sosuri și chifle.

Burgerz (RO)

Burgerz surprinde esența culturii americane de fast-food în România, servind burgeri sățioși, cartofi prăjiți crocanți și milkshake-uri indulgente, oferind o masă satisfăcătoare pentru iubitorii de burgeri în mișcare.

 

 

Category Restaurants
Fancy Burger (RO) prices

Popular Restaurante