bg-pattern

Fast Food Eminescu Prețuri Meniu (RO)

Prețuri Verificate

PriceListo nu este asociat cu Fast Food Eminescu (RO)

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
0.00
bazat pe 0 items ratings
RON prices currency

Vizionați in medie Fast Food Eminescu (RO) prețurile din 2 locații în baza noastră de date.

Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Fast Food Eminescu (RO)

Care sunt cele mai populare produse din meniul Fast Food Eminescu (RO)?

Medalion de somon la gratar

Somon fraged și aromat, pregătit la grătar la perfecțiune, oferind o experiență încântătoare cu fructe de mare.

Şniţel de pui

Cotlete de pui crocante, maro-aurie, cu un interior suculent și condimentat, oferind satisfacție clasică de mâncare confortabilă.

Piept de pui la gratar

Piept de pui suculent, fraged, asezonat și preparat la grătar la perfecțiune, perfect pentru o masă sănătoasă.

Șnițel de porc

Cotlete de porc măcinate subțire, acoperite cu pesmet auriu și prăjite la perfecțiune crocantă, o opțiune consistentă și satisfăcătoare.

Friptura de vita

Friptură suculentă și fragedă, pregătită la grătar după preferințele dvs., prezentând aroma premium de vită la fiecare mușcătură.

Crap prăjit

File de crap ușor pane și prăjit, oferind un gust delicat, dar aromat, din bucătăria tradițională românească.

Velouté de ciuperci

Supă cremoasă, indulgentă, făcută cu ciuperci proaspete, ceapă, usturoi și smântână, oferind confort la fiecare lingură.

Salată crocantă de pui

Verdura proaspătă mixtă, acoperită cu fâșii crocante de pui prăjit, roșii cherry, castraveți și brânză mărunțită, oferind o opțiune de salată satisfăcătoare și hrănitoare.

Cum sunt prețurile la Fast Food Eminescu (RO)?

Mâncărurile principale variază de la 12,00 lei la 30,00 lei, în timp ce opțiunile vegetariene și garniturile sunt de obicei între 5,00 lei și 14,00 lei. Salatele și băuturile se încadrează în intervalul de la 6,00 lei până la 16,00 lei, iar deserturile sunt disponibile între 10,00 lei și 13,00 lei.

Care sunt programul Fast Food Eminescu (RO)?

Fast Food Eminescu funcționează între orele 11:00 și 16:00, oferind clienților o gamă delicioasă de opțiuni pentru răsfățul la prânz.

Fast Food Eminescu (RO) are meniu pentru copii?

Deși nu există un meniu dedicat copiilor, copiii se pot bucura de opțiuni precum ouă însorite, omlete, salate sau porții mai mici de feluri principale, cum ar fi șnitelul de pui sau păstrăvul la grătar.

Ce băuturi oferă Fast Food Eminescu (RO) pentru a însoți mesele?

Fast Food Eminescu oferă băuturi răcoritoare populare precum Sprite, Coca-Cola, Fanta, Coca-Cola Zero și Nestea pentru a-și completa mesele.

Cât de picante sunt aripile fierbinți de la Fast Food Eminescu (RO)?

Aripioarele fierbinți ale Fast Food Eminescu sunt aromate, fără a fi copleșitor de picante, atrăgând atât palatele moderate, cât și cele aventuroase.

Cât de mari sunt porțiile la Fast Food Eminescu (RO)?

Cunoscut pentru mărimea porțiilor generoase, Fast Food Eminescu asigură clienților să plece mulțumiți cu porții ample.

Ce garnituri si acompaniamente sunt disponibile la Fast Food Eminescu (RO)?

Opțiunile includ diverse preparate de cartofi, orez de legume, orez cu ciuperci din urechi de lemn, sote de ciuperci cu mărar și usturoi, sote de legume și orez cu tăiței.

Există un program de fidelizare sau un sistem de recompense la Fast Food Eminescu (RO)?

Da, mesenii frecventați pot câștiga puncte pentru fiecare achiziție, care pot fi răscumpărate pentru reduceri, mese gratuite sau alte oferte speciale, împreună cu promoții exclusive și recompense pentru ziua de naștere.

Există oferte combinate disponibile la Fast Food Eminescu (RO)?

Da, ofertele combinate oferă o valoare excelentă, incluzând de obicei un fel principal, o garnitură și o băutură la un preț redus.

Fast Food Eminescu (RO) ofera servicii de catering pentru evenimente sau petreceri?

Da, Fast Food Eminescu găzduiește evenimente și petreceri, oferind o selecție variată de preparate din meniul lor pentru a se potrivi diferitelor preferințe și ocazii.

Cine sunt concurenții Fast Food Eminescu (RO)?

Burger Peter (RO)

Burger Peter în România servește burgeri delicioși, inclusiv celebrul Peter Burger, satisfăcând pofta de ingrediente de calitate și arome clasice.

KFC (RO)

KFC în România oferă bucăți de pui crocante, sandvișuri cu pui și garnituri clasice, furnizând o experiență fast-food îndrăgită, cunoscută pentru gustul și comoditatea sa.

McDonald's (RO)

McDonald's în România include favorite precum Big Mac și Chicken McNuggets, servind confort alimentar familiar cu servicii rapide și prietenoase în întreaga țară.

Subway (RO)

Subway în România oferă sandvișuri personalizabile, salate și wrap-uri umplute cu ingrediente proaspete, adresându-se consumatorilor atenți la sănătate în căutarea unor opțiuni delicioase și nutritive pe drum.

Popeyes (RO)

Popeyes în România încântă clienții cu pui prăjit în stil Louisiana, tendețe de pui și biscuiți delicioși, aducând arome îndrăznețe și farmec sudist iubitorilor de pui prăjit.

 

 

Category Restaurants
Fast Food Eminescu (RO) prices

Popular Restaurante