bg-pattern

Subway Prețuri Meniu (RO)

Prețurile Medii

PriceListo nu este asociat cu Subway (RO)

Editat de: Admir S., PriceListo Editor
Actualizat la: March 11, 2024

Articole cu cele mai apreciate la Subway (RO)
Bucăți de pui Ø 15cm lei20,04
Pui Teriyaki Ø 15cm lei22,82

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
4.75
bazat pe 2 items ratings
RON prices currency
lei26.58
Preț Mediu Mediu

Vizionați in medie Subway (RO) prețurile din 28 locații în baza noastră de date.

Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Subway (RO)

Care sunt cele mai populare articole din meniul Metrou (RO)?

italiană B.M.T.

O combinație clasică de pepperoni picant, salam de Genova savuros și șuncă din Pădurea Neagră, servită cu o gamă de legume și sosuri proaspete.

BLT

Un favorit atemporal, cu slănină crocantă, salată verde și roșii, acoperite cu maioneză cremoasă pe pâine proaspăt coaptă.

Big Beef Melt

Friptură fragedă de vită, brânză topită și legume alese, servite calde pe pâine proaspăt coaptă.

Pizza Picante

Un gust de Italia cu pepperoni picant, sos marinara și brânză topită, toate prăjite la perfecțiune.

Pui Mango Tikka

Pui acidulat marinat cu mango-tikka, combinat cu legume crocante pe pâine proaspăt coaptă.

Triplu Bacon

O doză triplă de slănină crocantă combinată cu legume proaspete și sosuri.

Ton Chilli

Sos chili picant amestecat cu ton fraged, acoperit cu legume la alegere.

Patty cu sfeclă roșie și fasole

Un deliciu vegetarian cu o chiflă aromată de sfeclă roșie și fasole, completată de toppinguri și sosuri proaspete.

Cum sunt prețurile la Subway (RO)?

Prețurile la Subway (RO) variază în funcție de dimensiunea sandvișului, umplutură și articole suplimentare, de obicei variind de la 10 lei la 30 de lei pentru sandvișuri și de la 20 de lei la 60 de lei pentru mesele combinate.

Care sunt orele de funcționare a Subway (RO)?

Punctele de desfacere de metrou (RO) se deschid de obicei devreme și se închid târziu, unele deschizându-se la ora 7:00 și se închid în jurul orei 22:00 în zilele lucrătoare, ajustate pentru weekend.

Subway (RO) are meniu pentru copii?

Da, Subway (RO) oferă un meniu pentru copii cu opțiuni precum Mini Sub cu sandvișuri de dimensiuni mai mici, împreună cu garnituri precum prăjituri, chipsuri, fructe și băuturi precum suc sau lapte.

Care sunt toppingurile populare la Subway (RO)?

Toppingurile populare la Subway (RO) includ salata verde proaspătă, roșiile, ceapa, castraveții, ardeiul gras, măslinele, jalapeños și murăturile, printre altele.

Ce fel de sosuri sunt disponibile la Subway (RO)?

Subway (RO) oferă o varietate de sosuri, cum ar fi maioneza, muștar, ketchup, sos de grătar, sos de ceapă dulce, dressing ranch și multe altele pentru a îmbunătăți aromele de sandviș.

Câte dimensiuni și opțiuni de sandvișuri sunt disponibile la Subway (RO)?

Sandvișurile Subway (RO) vin în două dimensiuni: 15 cm și 30 cm, cu o gamă largă de opțiuni, inclusiv clasice precum B.M.T. italian, BLT și opțiuni vegetariene.

Care este cel mai popular sandviș la Subway (RO)?

Cel mai popular sandviș de la Subway (RO) variază, dar preferatele perene, cum ar fi italianul B.M.T., BLT și Pui Mango Tikka sunt printre alegerile de top.

Subway (RO) oferă servicii de catering pentru evenimente?

Da, Subway (RO) oferă servicii de catering cu platouri personalizabile de sandvișuri, salate și garnituri potrivite pentru diverse evenimente și dimensiuni de grup.

Există oferte combinate disponibile la Subway (RO)?

Da, Subway (RO) oferă oferte combinate care includ un sandviș, o băutură și o garnitură, oferind o opțiune de masă convenabilă și satisfăcătoare.

Subway (RO) oferă opțiuni de mic dejun și sunt disponibile toată ziua?

Da, Subway (RO) oferă opțiuni de mic dejun precum sandvișul cu ouă și brânză, disponibil pe tot parcursul zilei pentru ca clienții să savureze micul dejun în orice moment.

Cine sunt concurenții Subway (RO)?

KFC (RO)

KFC (RO) oferă o varietate de produse populare în meniu, inclusiv renumitul pui la rețetă originală, Crispy Strips și burgerii Zinger, servite alături de garnituri precum piure de cartofi, salată de varză și cartofi prăjiți la numeroasele sale sucursale din România.

McDonald's (RO)

McDonald's (RO) se mândrește cu un meniu diversificat, inclusiv favorite precum Big Mac, McChicken și Chicken McNuggets, alături de garnituri iconice precum cartofii prăjiți și deserturile McFlurry, disponibile la numeroasele sale locații din România.

Burger San Diego (RO)

Burger San Diego (RO) este renumit pentru burgerii săi delicioși pregătiți cu ingrediente de înaltă calitate, oferind o gamă de opțiuni, inclusiv burgeri clasici din carne de vită, creații gourmet și alternative vegetariene, servite în locațiile sale din România.

Burger Scoici (RO)

Burger Scoici (RO) se remarcă prin abordarea sa inovatoare în ceea ce privește burgerii, combinând aromele tradiționale cu accente unice, oferind clienților o varietate de alegeri delicioase, precum burgeri cu fructe de mare și topping-uri artizanale, la locațiile sale din România.

Burger Shop (RO)

Burger Shop (RO) se mândrește cu burgerii americani clasici, pregătiți cu carne de vită proaspăt măcinată, împreună cu o selecție de topping-uri și sosuri, oferind clienților o experiență satisfăcătoare la locațiile sale din România.

Burger Show (RO)

Burger Show (RO) impresionează clienții cu burgerii săi vizual atrăgători și gustoși, prezentând o varietate de opțiuni, de la burgeri clasici din carne de vită la creații speciale, disponibili la locațiile sale din România.

 

Category Restaurants
Subway (RO) prices

Popular Restaurante