bg-pattern

Cartofisserie Prețuri Meniu (RO)

Prețurile Medii

PriceListo nu este asociat cu Cartofisserie (RO)

Editat de: Admir S., PriceListo Editor
Actualizat la: March 7, 2024

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
0.00
bazat pe 0 items ratings
RON prices currency
lei8.46
Preț Mediu Mediu

Vizionați in medie Cartofisserie (RO) prețurile din 22 locații în baza noastră de date.

Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Cartofisserie (RO)

Care sunt cele mai populare articole din meniul Cartofisserie (RO)?

Limonadă

O limonadă răcoritoare realizată cu lămâi proaspete, oferind un echilibru perfect de dulceață și aciditate.

Bere Heineken

Pentru pasionații de bere, gustul crocant și neted al Heineken este o alegere populară pentru a însoți preparatele Cartofisserie.

Ayran

O băutură tradițională cu iaurt turcesc, Ayran oferă o aromă cremoasă și ușor sărată, oferind o opțiune unică de băutură.

Briosa cu affine

Răsfățați-vă cu dulceața afinelor cu brioșa delicioasă cu afine de la Cartofisserie, perfectă pentru desert sau o gustare dulce.

Briosa cu ciocolata

Iubitorii de ciocolată se bucură cu această brioșă decadentă de ciocolată, oferind arome bogate și satisfăcătoare la fiecare mușcătură.

Cum sunt prețurile la Cartofisserie (RO)?

Cartofisserie (RO) oferă prețuri prietenoase cu bugetul, băuturile variind de obicei de la 5 lei la 8 lei, în timp ce sosurile și toppingurile au prețuri în jur de 4 lei. Fiecare brioșă are prețul de 8 lei. Prețul accesibil al meniului asigură clienților să se bucure de delicioase. mese fără a sparge banca.

Care este programul Cartofisseriei (RO)?

Cartofisserie (RO) se deschide de obicei începând cu ora 10:00, asigurându-se că clienții se pot bucura de ofertele lor delicioase pe tot parcursul zilei. Orele specifice de deschidere pot varia, așa că cel mai bine este să verificați cu restaurantul pentru orare precise.

Există opțiuni vegane, vegetariene sau fără gluten la Cartofisserie (RO)?

Pentru opțiunile vegane și vegetariene, clienții se pot bucura de băuturi precum Limonadă, Apă minerală și Sprite, precum și de sosuri precum Sos curry ketchup și Sos cheesy crazy. Opțiunile fără gluten includ băuturi și câteva sosuri, asigurându-se că toată lumea poate găsi ceva potrivit la Cartofisserie (RO).

Pot comanda Cartofisserie (RO) pentru livrare?

Da, clienții pot comanda convenabil de la Cartofisserie (RO) prin intermediul site-ului lor. În plus, furnizorii de livrare populari din România, cum ar fi Glovo, Takeaway sau Foodpanda, pot oferi și ofertele delicioase de la Cartofisserie pentru livrare.

Există o opțiune de personalizare a comenzilor la Cartofisserie (RO)?

Da, clienții își pot personaliza comenzile la Cartofisserie (RO) selectând sosurile și toppingurile preferate pentru cartofi, asigurând o experiență culinară personalizată, adaptată gusturilor individuale.

Există oferte combinate disponibile la Cartofisserie (RO)?

Cartofisserie (RO) oferă ocazional oferte combinate, oferind clienților posibilitatea de a se bucura de articolele lor preferate la un preț redus. Asigurați-vă că verificați eventualele promoții sau oferte speciale curente atunci când comandați.

Oferă Cartofisserie (RO) servicii de catering pentru evenimente sau petreceri?

Da, Cartofisserie (RO) oferă servicii de catering pentru evenimente și petreceri, oferind mâncăruri delicioase din cartofi, băuturi și deserturi pentru a face orice întâlnire memorabilă. Contactați direct restaurantul pentru întrebări și aranjamente.

Cine sunt concurenții Cartofisseriei (RO)?

La Mama Bia (RO)

La Mama Bia servește bucătărie tradițională românească, inclusiv favorite precum mămăligă cu brânză și smântână și sarmale, în filialele sale din România.

Pep&Pepper Afi (RO)

Pep&Pepper Afi oferă burgeri gourmet, paste și cocktailuri în restaurantul său vibrant din AFI Cotroceni, București, adresându-se gusturilor românilor.

Cartoful Auriu (RO)

Cartoful Auriu încântă iubitorii de cartofi din România cu preparate crocante și pline de savoare precum cartofi prăjiți cu topping-uri și sosuri delicioase.

Cartoful Fugarit (RO)

Cartoful Fugarit este un loc popular pentru street food indulgent în România, specializându-se în cartofi prăjiți cu topping-uri și sosuri delicioase.

CARTUF (RO)

CARTUF oferă abordări inovatoare ale street food-ului tradițional românesc, în special cartofi prăjiți cu topping-uri unice, atrăgând mulțimi la filialele sale din România.

Cartofioru' Sibian (RO)

Cartofioru' Sibian din Sibiu oferă o ambianță rustică și preparate delicioase pe bază de cartofi, de la preparate tradiționale românești până la favorite moderne precum gratin de cartofi cu brânză, adresându-se gusturilor diverse.

 

Category Restaurants
Cartofisserie (RO) prices

Popular Restaurante