bg-pattern

Crăpelniță Prețuri Meniu (RO)

Prețuri Verificate

PriceListo nu este asociat cu Crăpelniță (RO)

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
0.00
bazat pe 0 items ratings
RON prices currency

Vizionați in medie Crăpelniță (RO) prețurile din 3 locații în baza noastră de date.

Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Crăpelniță (RO)

Care sunt cele mai populare articole din meniul Crăpelniță (RO)?

Burrito

Un favorit clasic, burrito de la Crăpelniță oferă o combinație delicioasă de carne fragedă sau opțiuni vegetariene învelite într-o tortilla caldă cu toppinguri proaspete și sosuri.

Tortilla Cheesy Wrap

Îndrăgit de pasionații de brânzeturi, acest wrap este umplut cu brânză lipicioasă și umpluturi savuroase, creând o răsfăț încântător.

Tortila cu carne de vită proaspătă

Fabricat cu carne de vită de înaltă calitate și ingrediente proaspete, această tortilla este o alegere satisfăcătoare pentru cei care doresc o masă copioasă.

Tortila orientală

Oferind arome exotice, acest fel de mâncare prezintă un echilibru delicat de condimente și ingrediente, oferind atât confort, cât și aventură.

Burrito Bravocado

O încercare obligatorie pentru iubitorii de avocado, acest burrito este plin de avocado cremos și arome gustoase, oferind o notă revigorantă.

Supă de pui cu lămâie

Perfectă pentru o masă ușoară, dar satisfăcătoare, această supă este plină de pui fraged, legume proaspete și arome de lime.

Cum sunt prețurile la Crăpelniță (RO)?

Preturile variaza in functie de categorie. Mâncărurile principale precum burritos și tortilla wraps variază de la 22,00 lei la 28,00 lei. Garnituri precum cartofi prajiti incarcati sau cartofi prajiti supremi variaza de la 18,00 lei la 23,00 lei. Prețul băuturilor este separat, cu opțiuni precum băuturi răcoritoare variind de la 4,00 lei la 5,00 lei.

Care sunt programul Crăpelniță (RO)?

Crăpelniță (RO) funcționează zilnic de la 12:00 la 22:00, cu un meniu de prânz disponibil luni de la 11:00 la 15:00.

Crăpelniță (RO) are meniu pentru copii?

Da, Crăpelniță (RO) oferă un meniu pentru copii cu opțiuni precum mini burritos, quesadilla cu brânză și porții mai mici de feluri principale adaptate preferințelor copiilor.

Există opțiuni vegane, vegetariene sau fără gluten la Crăpelniță (RO)?

Da, Crăpelniță (RO) oferă opțiuni vegane și vegetariene precum Veggie Supreme Fries și anumite împachetări de tortilla fără gluten făcute cu porumb sau alte cereale.

Pot comanda Crăpelniță (RO) pentru livrare?

Da, clienții pot comanda Crăpelniță (RO) pentru livrare prin intermediul site-ului lor web sau al furnizorilor de livrare populari.

Ce băuturi se potrivesc bine cu Crăpelniță (RO)?

Băuturile răcoritoare precum ceaiul cu gheață, limonada sau băuturile răcoritoare completează aromele savuroase ale preparatelor Crăpelniță (RO). Sifonele cu aromă de fructe sau apa spumante oferă, de asemenea, un contrast revigorant.

Crăpelniță (RO) se servește în mod obișnuit cu sosuri sau condimente specifice?

Da, preparatele din Crăpelniță (RO) sunt adesea însoțite de sosuri precum salsa, guacamole, smântână și sos iute pentru a spori aromele și texturile.

Ce băuturi sunt disponibile la Crăpelniță (RO)?

Crăpelniță (RO) oferă o varietate de băuturi, inclusiv băuturi răcoritoare precum Pepsi Cola, Pepsi Light, Mirinda și 7UP, precum și apă minerală Bucovina și ceai cu gheață de piersici Lipton.

Cine sunt concurenții lui Crăpelniță (RO)?

Burrito's (RO)

Burrito's oferă un meniu diversificat de burrito-uri clasice mexicane cu diferite umpluturi precum carne de vită, pui și opțiuni vegetariene, împreună cu topping-uri personalizabile, servite la filialele lor din întreaga Românie.

Burritos (RO)

Burritos servește burrito-uri autentice mexicane, pline de ingrediente gustoase precum orez, fasole, brânză și salsa, oferind o gustare din Mexic la locațiile lor din România.

Tortelli Pasta Bar (RO)

Tortelli Pasta Bar se specializează în paste tortellini proaspăt preparate, cu o varietate de umpluturi și sosuri inspirate din bucătăria italiană, disponibile la filialele lor din România.

Tortilla Pizza By Pokka (RO)

Tortilla Pizza By Pokka oferă o abordare unică a pizzei tradiționale, folosind tortilla ca bază și acoperind-o cu o varietate de ingrediente gustoase, servite la locațiile lor din România.

Mexican Burrito (RO)

Mexican Burrito creează burrito-uri mexicane delicioase și consistente, umplute cu carne suculentă, fasole, brânză și legume proaspete, disponibile la filialele lor din întreaga Românie.

Mexican Factory (RO)

Mexican Factory este cunoscută pentru atmosfera sa vibrantă și meniul său extins, care include o gamă largă de preparate mexicane, inclusiv burrito-uri, taco-uri și quesadilla-uri, servite la localurile lor din România.


Category Restaurants
Crăpelniță (RO) prices

Popular Restaurante