bg-pattern

Dulcinella Prețuri Meniu (RO)

Prețurile Medii

PriceListo nu este asociat cu Dulcinella (RO)

Editat de: Admir S., PriceListo Editor
Actualizat la: March 8, 2024

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
0.00
bazat pe 0 items ratings
RON prices currency
lei25.93
Preț Mediu Mediu

Vizionați in medie Dulcinella (RO) prețurile din 14 locații în baza noastră de date.

Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Dulcinella (RO)

Care sunt cele mai populare produse din meniul Dulcinella (RO)?

Tort Constantin

Straturi de pandișpan, ganache de ciocolată și umplutură cremoasă, încununate cu glazură de ciocolată.

Tort Asorti cu fructi

Pandișpan ușor stratificat cu fructe de sezon și frișcă.

Cornulet cu mar si scortisoara

Aluat praf umplut cu felii de mere si scortisoara.

Prajitura Constantin

Aluat cu unt cu cremă și straturi de caramel.

Saralii cu branza de oi si cartof

Crusta aurie umpluta cu branza de oaie si cartofi.

Macarons cu gust de kiwi

Macarons franțuzești cu ganache cu aromă de kiwi.

Biscuiti Picatura

Fursecuri cu vanilie împodobite cu cristale de zahăr.

Prajitura la cafea Printul Negru

Tort pandișpan infuzat cu cafea și cremă de ciocolată.

Cum sunt prețurile la Dulcinella (RO)?

Prețurile la Dulcinella (RO) variază, prăjiturile variind de la 10,17 lei la 113,75 lei, produse de patiserie de la 8,50 lei la 39,83 lei, prăjituri de la 4,10 lei la 32,83 lei, iar produse sărate de la 8,67 lei la 10 lei. 70.

Care sunt programul Dulcinella (RO)?

Dulcinella (RO) se deschide de obicei de la 9:00 la 20:00 în zilele lucrătoare și de la 10:00 la 18:00 în weekend, deși orele pot varia în funcție de locație.

Dulcinella (RO) are meniu pentru copii?

Da, Dulcinella (RO) oferă un meniu pentru copii care include mini cupcakes, prăjituri colorate și cake pops concepute pentru a încânta papilele gustative tinere.

Există opțiuni vegane, vegetariene sau fără gluten la Dulcinella (RO)?

Cu siguranță! Dulcinella (RO) satisface diverse preferințe dietetice, oferind opțiuni precum Tarta Vegană cu fructe pentru vegani, Saralii cu cartofi și ciuperci pentru vegetarieni și prăjituri cu migdale fără gluten pentru cei care evită glutenul.

Clienții pot comanda Dulcinella (RO) pentru livrare?

Da, clienții pot comanda de la Dulcinella (RO) prin intermediul site-ului lor și pot beneficia de servicii de livrare de la furnizori.

Există o opțiune de personalizare a comenzilor la Dulcinella (RO)?

Absolut! Dulcinella (RO) oferă personalizare pentru ocazii speciale, precum prăjiturile personalizate pentru zile de naștere sau nunți.

Există oferte combinate disponibile la Dulcinella (RO)?

Da, Dulcinella (RO) oferă ocazional oferte combinate în perioada sărbătorilor sau promoții, permițând clienților să se bucure de o varietate de delicii la prețuri reduse.

Dulcinella (RO) oferă servicii de catering pentru evenimente sau petreceri?

Într-adevăr, Dulcinella (RO) oferă servicii de catering pentru diverse evenimente, asigurându-se că oaspeții se pot răsfăța cu deserturi și delicii delicioase.

Ce metode de plată sunt acceptate la Dulcinella (RO)?

Dulcinella (RO) acceptă numerar, carduri de credit și plăți mobile, oferind clienților opțiuni de plată convenabile.

Sunt recomandate rezervari la Dulcinella (RO)?

Deși de obicei nu sunt necesare, rezervările sunt recomandate pentru grupuri mai mari sau ocazii speciale la Dulcinella (RO) pentru a asigura disponibilitatea și serviciul perfect.

Pot recomanda o pereche de deserturi si bauturi la Dulcinella (RO)?

Pentru o asociere încântătoare, luați în considerare asocierea Tort Constantin cu cafea sau Tort Asorți cu fructe cu ceai de plante.

Cine sunt concurenții Dulcinella (RO)?

Prajitorul din Oz-Petru (RO)

Prajitorul din Oz-Petru din România oferă o gamă diversă de prăjituri, inclusiv populara Prajitura de Casa, făcută în casă.

Prajitu' (RO)

Prajitu' din România este cunoscut pentru prăjiturile și dulciurile sale delicioase, cu preferata publicului Prajitura cu Ciocolata, având straturi de ciocolată bogată și cremă catifelată.

Prajitura din Natura (RO)

La Prajitura din Natura din România, clienții se pot bucura de tratamente sănătoase, precum Prajitura cu Fructe de Padure, care evidențiază esența bogăției naturii cu fructe de pădure deasupra unui blat pufos.

Prajiturel (RO)

Prajiturel din România încântă iubitorii de deserturi cu mini prăjituri, în special Mini Eclerele umplute cu cremă de vanilie și glazurate cu ciocolată.

Prajituresele (RO)

Prajituresele din România oferă o ambianță fermecătoare și dulciuri delicioase, inclusiv Prajitura cu Visine, cu cireșe acrișoare pe un blat de prăjitură moale.

Pranz Delicios Rosetti (RO)

Pranz Delicios Rosetti din România oferă opțiuni de prânz consistente, precum Pui la Tava cu Cartofi, cu puiul moale și cartofii crocanți, asigurând o masă satisfăcătoare.

 

Category Restaurants
Dulcinella (RO) prices

Popular Restaurante