bg-pattern

Gyros Thessalonikis Centrul Vechi Prețuri Meniu (RO)

Prețuri Verificate

PriceListo nu este asociat cu Gyros Thessalonikis Centrul Vechi (RO)

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
0.00
bazat pe 0 items ratings
RON prices currency

Vizionați in medie Gyros Thessalonikis Centrul Vechi (RO) prețurile din 2 locații în baza noastră de date.

Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Gyros Thessalonikis Centrul Vechi (RO)

Care sunt cele mai populare articole la Gyros Thessalonikis Centrul Vechi (RO)?

Gyros cu pui pita

Pui fraged învelit în pâine pita caldă, cu legume proaspete și sosuri.

Gyros cu porc la farfurie

Gyro suculent de porc servit cu cartofi prăjiți sau salată grecească.

Souvlaki cu pui pita

Frigarui de pui la gratar in pita moale cu tzatziki si salata verde.

Loukaniko gyumaias pita

Cârnați grecești în pita caldă cu feta și ulei de măsline.

Mixt grill mic la farfurie

Plato mixt de grătar cu pui, porc și vită, servit cu legume și dips.

Tzatziki

Dip de iaurt tradițional grecesc cu castraveți și usturoi.

Baclava

Aluat praf umplut cu nuci si sirop de miere.

Loux (suc grecesc)

Sodă grecească răcoritoare în diverse arome.

Cum este prețul la Gyros Thessalonikis Centrul Vechi (RO)?

Prețurile la Gyros Thessalonikis Centrul Vechi (RO) variază în funcție de categorie. Gyrosul variază de la 15 lei la 30 de lei, în timp ce opțiunile de souvlaki variază de obicei între 16 lei și 30 de lei. Burgerii și alte preparate din carne se încadrează între 16 lei și 45 de lei, iar garniturile și acompaniamentele încep de la 2 lei și urcă până la 25 de lei. Deserturile au prețuri între 10 și 12 lei, în timp ce băuturile variază de la 4 lei la 7 lei.

Care sunt programul Gyros Thessalonikis Centrul Vechi (RO)?

Gyros Thessalonikis Centrul Vechi (RO) întâmpină clienții între orele 10:30 și 23:59 în fiecare zi, asigurându-vă că vă puteți bucura de ofertele lor delicioase, fie că este vorba de prânz, cină sau o gusătură târziu.

Gyros Thessalonikis Centrul Vechi (RO) are meniu pentru copii?

Deși nu există un meniu desemnat pentru copii, copiii se pot bucura de porții mai mici de produse populare, cum ar fi Gyros cu pui pita sau Souvlaki cu pui pita. În plus, garniturile precum cartofii prăjiți sau pâinea pita cu dips sunt potrivite pentru poftele mai tinere.

Există opțiuni vegane, vegetariene sau fără gluten la Gyros Thessalonikis Centrul Vechi (RO)?

Da, Gyros Thessalonikis Centrul Vechi (RO) oferă mai multe opțiuni pentru diferite preferințe alimentare. Vegetarienii se pot bucura de Gyros vegetarian, în timp ce veganii pot opta pentru produse precum Tzatziki sau o salată grecească fără brânză. Opțiunile fără gluten includ carne la grătar precum Gyros cu pui la farfurie sau Souvlaki cu pui la farfurie servite fără pâine pita.

Pot să-mi personalizeze giroscopul la Gyros Thessalonikis Centrul Vechi (RO) cu toppinguri sau sosuri specifice?

Absolut! Gyros Thessalonikis Centrul Vechi (RO) permite clienților să-și personalizeze gyros-urile cu o varietate de topping-uri și sosuri în funcție de preferințele lor, asigurându-se că fiecare comandă este adaptată papilelor gustative individuale.

Ce laturi sau acompaniamente recomandați asocierea cu giroscopiile de la Gyros Thessalonikis Centrul Vechi (RO)?

Alegerile populare pentru a vă completa giroscopul includ opțiuni clasice precum Cartofi prăjiți (cartofi prăjiți) sau Salată grecească (salata greacă) pentru un contrast revigorant. În plus, Tzatziki sau Tirokafteri fac sosuri delicioase, adăugând un plus de aromă mesei tale.

Gyros Thessalonikis Centrul Vechi (RO) oferă servicii de catering pentru evenimente sau petreceri?

Da, Gyros Thessalonikis Centrul Vechi (RO) oferă servicii de catering pentru evenimente și petreceri, oferind o selecție delicioasă de mâncăruri grecești pentru a vă face întâlnirea de neuitat. Contactați-i direct pentru a discuta despre opțiunile de catering adaptate nevoilor dvs.

Ce metode de plată sunt acceptate la Gyros Thessalonikis Centrul Vechi (RO)?

Gyros Thessalonikis Centrul Vechi (RO) acceptă diverse metode de plată, inclusiv numerar și carduri de credit sau de debit utilizate în mod obișnuit, asigurând un proces de tranzacție fără probleme pentru clienți.

Cine sunt concurenții Gyros Thessalonikis Centrul Vechi (RO)?

Gyro Mania (RO)

La Gyro Mania din România, clienții pot savura o gamă variată de opțiuni de gyros pline de carne fragedă, legume proaspete și sosuri aromate, oferindu-le o gustare autentică a bucătăriei mediteraneene.

GYRO Mediterranean Flavors (RO)

La GYRO Mediterranean Flavors, clienții se pot delecta cu o varietate de opțiuni de gyros pline de arome mediteraneene și servite cu acompaniamente tradiționale, creând o experiență satisfăcătoare care îi transportă pe papilele gustative pe străzile Greciei.

Gyro's Time (RO)

Gyro's Time este cunoscut pentru ofertele sale rapide și delicioase de gyros, permițând clienților să se bucure de o masă gustoasă în mișcare, cu opțiuni care variază de la gyros clasice învelite în lipie la farfurii încărcate cu o varietate generoasă de garnituri.

Gyropolis (RO)

Gyropolis îi încântă pe clienți cu gyros-ul său apetisant preparat cu ingrediente de calitate și servit în porții generoase, asigurând o experiență culinară grecească delicioasă la fiecare vizită.

Gyros (RO)

Gyros se remarcă prin aromele autentice grecești și porțiile generoase, cu aspecte de meniu care includ gyros tradiționale învelite în lipie, frigărui souvlaki și garnituri delicioase, oferind o gustare din Grecia în inima României.

Greek Gyros (RO)

Greek Gyros își încântă clienții cu gama sa de opțiuni de gyros care includ carne fragedă, topping-uri proaspete și sosuri aromate, promițând o masă satisfăcătoare ce amintește de cultura stradală grecească.

Souvlaki Yanaki (RO)

Souvlaki Yanaki se mândrește cu preparatele sale delicioase de souvlaki realizate cu ingrediente de calitate și gătite la perfecție, oferind clienților o gustare din Grecia prin opțiunile sale pline de arome.

 

Category Restaurants
Gyros Thessalonikis Centrul Vechi (RO) prices

Popular Restaurante