bg-pattern

Hanu' Berarilor Casa Elena Lupescu Prețuri Meniu (RO)

Prețuri Verificate

PriceListo nu este asociat cu Hanu' Berarilor Casa Elena Lupescu (RO)

Articole cu cele mai apreciate la Hanu' Berarilor Casa Elena Lupescu (RO)
Platou ''Gloria Berii'' (pentru 2 persoane) 1000gr) lei77,20

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
0.00
bazat pe 0 items ratings
RON prices currency

Vizionați in medie Hanu' Berarilor Casa Elena Lupescu (RO) prețurile din 2 locații în baza noastră de date.

Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Hanu' Berarilor Casa Elena Lupescu (RO)

Care sunt cele mai populare articole din meniul Hanu' Berarilor Casa Elena Lupescu (RO)?

Umar de vitel (500gr)

Umăr de vițel suculent, gătit la perfecțiune, oferind o experiență culinară consistentă și aromată.

Coaste bbq

Coastele la grătar, renumite pentru aroma și tandrețea lor de afumat, îi încântă pe pasionații de grătar.

Salată Grecească

Salată grecească răcoritoare cu legume crocante, brânză feta cremoasă și măsline acidulate, perfectă pentru o opțiune ușoară și sănătoasă.

Mix Grill (2 persoane)

Plato generos cu o varietate de carne la grătar, ideal pentru a împărtăși și a savura o selecție variată de arome.

Borș de cocoș

Supă tradițională românească de pui, bogată în aromă și căldură reconfortantă, cu siguranță va satisface atât palatul, cât și sufletul.

Sarmale cu mămăligă și ardei iute

Sarmale clasice romanesti umplute cu carne savuroasa si orez, servite cu mamaliga cremoasa si ardei picant pentru un gust de casa.

Tigaie picante

Mâncare înflăcărată din tigaie plină de condimente îndrăznețe și ingrediente proaspete, oferind o aventură culinară tentantă pentru mesenii aventuroși.

Cum sunt preturile la Hanu' Berarilor Casa Elena Lupescu (RO)?

Preturile la Hanu' Berarilor Casa Elena Lupescu variaza in functie de categoria articolelor din meniu. De exemplu, aperitivele variază de la 4,60 lei la 10,40 lei, în timp ce felurile principale au prețuri între 27,20 și 95,60 lei. Garniturile se încadrează de obicei în intervalul de la 10,40 lei la 14,20 lei.

Care este programul Hanu' Berarilor Casa Elena Lupescu (RO)?

Hanu' Berarilor Casa Elena Lupescu functioneaza de la 10:30 la 23:45 in zilele obisnuite. Orele de deschidere pot varia în ocazii speciale sau de sărbători.

Hanu' Berarilor Casa Elena Lupescu (RO) are meniu pentru copii?

Da, Hanu’ Berarilor Casa Elena Lupescu oferă un meniu divers pentru copii, cu preparate precum „Șnițel de pui” și „Mititei” (carnati mici la grătar) adaptate gusturilor tinerilor.

Există opțiuni vegane, vegetariene sau fără gluten la Hanu' Berarilor Casa Elena Lupescu (RO)?

Da, Hanu’ Berarilor Casa Elena Lupescu satisface diverse preferințe dietetice cu opțiuni precum „Gustare vegetariană” și salate fără gluten la cerere.

Sunt recomandate rezervari la Hanu' Berarilor Casa Elena Lupescu (RO)?

Da, se recomandă rezervări, mai ales în orele de vârf sau pentru grupuri mai mari, pentru a asigura locurile și disponibilitatea la timp.

Este Hanu' Berarilor Casa Elena Lupescu (RO) potrivit pentru un pranz rapid?

Da, Hanu' Berarilor Casa Elena Lupescu oferă opțiuni de prânz concepute pentru a fi servite prompt, fără a face compromisuri la calitate sau aromă.

Există oferte sau combinații de masă în familie la Hanu' Berarilor Casa Elena Lupescu (RO)?

Da, Hanu' Berarilor Casa Elena Lupescu oferă oferte de masă și combo-uri perfecte pentru familii și grupuri mai mari, precum „Platou „Gloria Berii” și „Mix Grill”.

Cine sunt concurenții Hanu’ Berarilor Casa Elena Lupescu (RO)?

Grill Blue Acqua (RO)

Grill Blue Acqua în România servește o varietate de preparate la grătar, inclusiv fripturi, fructe de mare și burgeri gurmanzi, toate pregătite cu perfecțiune pentru o experiență culinară plăcută.

Grill Burgers & Sandwiches (RO)

Grill Burgers & Sandwiches în România oferă burgeri gurmanzi cu chiftele de vită premium și topping-uri artizanale, asigurând o masă plină de savoare pentru iubitorii de burgeri.

Grill By Gezelvy (RO)

Grill By Gezelvy în România prezintă un meniu diversificat de preparate la grătar inspirate din bucătăriile globale, cu carne fragedă, legume proaspete și sosuri aromate pentru o aventură culinară.

Grill by Lake House (RO)

Grill by Lake House în România oferă o atmosferă pitorească la malul lacului, alături de specialități la grătar precum fripturi și fructe de mare, oferindu-le clienților o experiență memorabilă în mijlocul frumuseții naturale.

Grill by Meat and Bread (RO)

Grill by Meat and Bread în România pune la dispoziție preparate la grătar de calitate, sandwich-uri gurmanzi și garnituri hrănitoare, satisfăcându-i pe iubitorii de carne și pe fanii sandwich-urilor cu opțiuni pline de savoare.

 

 

Category Restaurants
Hanu' Berarilor Casa Elena Lupescu (RO) prices

Popular Restaurante