Hashtag Pub Prețuri Meniu (RO)

Prețuri Verificate
PriceListo nu este asociat cu Hashtag Pub (RO)
Vizionați Hashtag Pub (RO) prețuri confirmate de PriceListo la una sau mai multe locații din Romania
Prețurile afișate Ć®n: RON
Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre Ć®nregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două Ć®nregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
Articol Preț Schimbare

Recommended

Pizza Genovese
Sos alb, mozzarella, cotlet de porc copt in casa, cartofi, pesto, rozmarin (450 g)
R36.00 - -
Pizza Scampi
Sos de rosii, mozzarella, creveti, dovlecei, patrunjel, usturoi (450 g)
R35.00 - -
Pizza Crudo
Sos de rosii, mozzarella, prosciutto crudo, rucola, rosii cherry, parmezan (460 g)
R34.00 - -
Popeyeā€™s Chicken
Piept de pui, spanac, mozzarella, sos de rosii, usturoi, fries (400 g)
R32.00 - -

Starters

Supa crema de rosii
Cu branza de capra (300 ml) * Vegetarian
R14.00 - -
Supa crema de legume
Cu bacon si branza cremoasa (300 ml)
R14.00 - -
Halloumi fries
Serviti cu sos de iaurt cu menta (150 g) * Vegetarian
R18.00 - -
Ultimate nachos
Nachos, piept de pui, fasole rosie, sos de rosii, mozzarella, ardei iute (300 g)
R24.00 - -
Creveti Diavolo R27.00 - -
Camembert copt
Cu salata de rucola, nuci si merisoare (250 g) * Vegetarian
R23.00 - -
Cheesy Jalapeno Balls
Mozzarella, jalapeno, spicy mayo (200 g) * Vegetarian
R17.00 - -
Onion Rings & Sweet Chili Sauce
* Vegetarian (200 g)
R15.00 - -
#Dips
Hummus cu chimichurri si muguri de pin, muhammara cu nuci coapte, branza cremoasa cu busuioc, focaccia (380 g) * Vegetarian
R27.00 - -
Onion Rings & Sweet Chilli Sauce R15.00 - -

Burgers

Juicy Lucy
Carne de vita Black Angus ce ascunde branza cheddar la interior, gatita cu atentie in unt cu cimbru, rozmarin si usturoi. Adaugam doar ceapa caramelizata, castraveti murati, ketchup Heinz si chifla brioche homemade. (450 g) Burgerii sunt serviti cu fries, salata de varza rosie si homemade aioli. Inlocuieste portia de Fries cu Funky Fries (fries cu usturoi si parmezan) sau Wedges (fries cu usturoi si boia afumata).
R36.00 - -
Juicy Luicy
Burgerii sunt serviti cu fries, salata de varza rosie si homemade. Alege sortimentul extra carne de vita Black Angus. Inlocuieste portia de french fries cu Funky Fries (fries cu usturoi si parmezan) sau Wedges.
R36.00 - -
The Big Deal Burger
2 x Carne de vita Black Angus, 2 x crispy bacon, 2 x gouda, ceapa rosie, castraveti murati, salata, maioneza, sos BBQ, chifla brioche homemade (620 g) Burgerii sunt serviti cu fries, salata de varza rosie si homemade aioli. Inlocuieste portia de french fries cu Funky Fries (fries cu usturoi si parmezan) sau Wedges (fries cu boia afumata si usturoi).
R41.00 - -
The Big Deal R41.00 - -
The Beast Burger
Carne de vita black angus, pulled short rib, cheddar, ceapa rosie pe gratar, catraveti murati, sos BBQ, salata, chifla brioche homemade (470 g) Burgerii sunt serviti cu fries, salata de varza rosie si homemade aioli. Alege sortimentul extra carne de vita Black Angus. Inlocuieste portia de french fries cu Funky Fries (fries cu usturoi si parmezan) sau Wedges (fries cu boia afumata si usturoi).
R39.00 - -
The Beast
Carne de vita black angus, pulled short rib, cheddar, ceapa rosie pe gratar, catraveti murati, sos BBQ, salata (produs nou, 470g). Burgerii sunt serviti cu fries, salata de varza rosie si homemade. Alege sortimentul extra carne de vita Black Angus. Inlocuieste portia de french fries cu Funky Fries (fries cu usturoi si parmezan) sau Wedges.
R39.00 - -
Le Formidable Burger
Carne de vita black angus, camembert, dulceata de ardei iute facuta in casa, ceapa caramelizata, rosie, salata, chifla brioche homemade (470g) Burgerii sunt serviti cu fries, salata de varza rosie si homemade aioli. Alege sortimentul extra carne de vita Black Angus. Inlocuieste portia de Fries cu Funky Fries (fries cu usturoi si parmezan) sau Wedges (fries cu usturoi si boia afumata).
R37.00 - -
Forrest Gump
Carne de vita black angus, sos gorgonzola, ciuperci caramelizate cu nuci, crispy prociutto, rucola (produs nou, 470g). Burgerii sunt serviti cu fries, salata de varza rosie si homemade. Alege sortimentul extra carne de vita Black Angus. Inlocuieste portia de french fries cu Funky Fries (fries cu usturoi si parmezan) sau Wedges.
R38.00 - -
Sunny Side Up Burger
Carne vita Black Angus, gouda, ou, crispy bacon, ceapa rosie, salata, rosii, sos BBQ, chifla brioche homemade (510 g) Burgerii sunt serviti cu fries, salata de varza rosie si homemade aioli. Alege sortimentul extra carne de vita Black Angus. Inlocuieste portia de Fries cu Funky Fries (fries cu usturoi si parmezan) sau Wedges (fries cu usturoi si boia afumata).
R35.00 - -
Le Formidable
Carne de vita black angus, camembert dulceata de ardei iute facuta in casa, ceapa caramelizata, rosie, salata (produs nou, 470g). Burgerii sunt serviti cu fries, salata de varza rosie si homemade. Alege sortimentul extra carne de vita Black Angus. Inlocuieste portia de french fries cu Funky Fries (fries cu usturoi si parmezan) sau Wedges.
R37.00 - -
Sunny Side Up R35.00 - -
Hashtag Burger
Carne vita Black Angus, ceapa rosie pe gratar, gorgonzola, crispy bacon, baby spanac, ketchup Heinz, chifla brioche homemade (470 g) Burgerii sunt serviti cu fries, salata de varza rosie si homemade aioli. Alege sortimentul extra carne de vita Black Angus. Inlocuieste portia de Fries cu Funky Fries (fries cu usturoi si parmezan) sau Wedges (fries cu usturoi si boia afumata).
R37.00 - -
Firehouse 2.0 Burger
Carne vita Black Angus, crispy bacon, cheddar, ceapa rosie, jalapeno, sos Firehouse, salata, chifla brioche homemade (510 g) Burgerii sunt serviti cu fries, salata de varza rosie si homemade aioli. Alege sortimentul extra carne de vita Black Angus. Inlocuieste portia de Fries cu Funky Fries (fries cu usturoi si parmezan) sau Wedges (fries cu usturoi si boia afumata).
R36.00 - -
Triple X Burger
3 x Carne de vita Black Angus, 3 x crispy bacon, cheddar, gouda, gorgonzola, ceapa rosie, rucola, ketchup Heinz, chifla brioche homemade (700 g) Burgerii sunt serviti cu fries, salata de varza rosie si homemade aioli. Inlocuieste portia de french fries cu Funky Fries (fries cu usturoi si parmezan) sau Wedges (fries cu boia afumata si usturoi).
R46.00 - -
Flying Burger
Piept de pui in crusta de parmezan, salata, homemade aioli, salsa de rosii, chifla brioche homemade (450 g) Burgerii sunt serviti cu fries, salata de varza rosie si homemade aioli. Inlocuieste portia de Fries cu Funky Fries (fries cu usturoi si parmezan) sau Wedges (fries cu usturoi si boia afumata).
R33.00 - -
The Messy Burger
Carne vita Black Angus, crispy bacon, provolone, chimichurri, rosie, shallot mayo, salata, chifla brioche homemade. Premiat in cadrul BurgerFest. (470 g) Burgerii sunt serviti cu fries, salata de varza rosie si homemade aioli. Alege sortimentul extra carne de vita Black Angus. Inlocuieste portia de french fries cu Funky Fries (fries cu usturoi si parmezan) sau Wedges (fries cu boia afumata si usturoi).
R39.00 - -
Don Corleone Burger
Carne vita Black Angus, fried mozzarella, crispy prosciutto, spicy mayo, rucola, ketchup Heinz, chifla brioche homemade (550 g) Burgerii sunt serviti cu fries, salata de varza rosie si homemade aioli. Alege sortimentul extra carne de vita Black Angus. Inlocuieste portia de Fries cu Funky Fries (fries cu usturoi si parmezan) sau Wedges (fries cu usturoi si boia afumata).
R38.00 - -
The Loyal Burger R37.00 - -
Falafel Burger
Falafel, salsa de rosii, baby spanac, sfecla rosie, sos de iaurt cu menta, chifla brioche homemade (470 g) * Vegetarian Burgerii sunt serviti cu fries, salata de varza rosie si homemade aioli. Inlocuieste portia de Fries cu Funky Fries (fries cu usturoi si parmezan) sau Wedges (fries cu usturoi si boia afumata).
R33.00 - -
Inferno Burger
Carne vita black angus, smoked and hot tomato chutney, scamorza afumata, bacon, white BBQ, salata, chifla brioche homemade (470 g) Burgerii sunt serviti cu fries, salata de varza rosie si homemade aioli. Alege sortimentul extra carne de vita Black Angus. Inlocuieste portia de Fries cu Funky Fries (fries cu usturoi si parmezan) sau Wedges (fries cu usturoi si boia afumata).
R38.00 - -
Don Corleone R38.00 - -
The Hunter Burger
Carne vita Black Angus, provolone, sos cu hribi si salsa de trufe, crispy prosciutto, rosie coapta, salata, chifla brioche homemade (470 g) Burgerii sunt serviti cu fries, salata de varza rosie si homemade aioli. Alege sortimentul extra carne de vita Black Angus. Inlocuieste portia de french fries cu Funky Fries (fries cu usturoi si parmezan) sau Wedges (fries cu boia afumata si usturoi).
R39.00 - -

Pizza

Pizza Premiata
Sos de rosii, mozzarella, bresaola, rucola, rosii cherry, parmezan, sos de lamaie. Premiata cu aur la International Pizza Championship. (450 g)
R36.00 - -
Pizza Diavola
Sos de rosii, mozzarella, salam Ventricina, peperoncino (440 g)
R28.00 - -
Pizza Quattro Formaggi
Sos de rosii, mozzarella, gorgonzola, scamorza afumata, parmezan (450 g) * Vegetarian
R30.00 - -
Pizza Quattro Stagioni
Sos de rosii, mozzarella, salam Napoli, prosciutto cotto, ciuperci, masline (460 g)
R29.00 - -
Pizza Genovese (Pizza) R36.00 - -
Pizza Cotto e Porcini
Sos alb, mozzarella, porcini, crema de branza, prosciutto cotto, salsa de trufe (460 g)
R36.00 - -
Pizza Scampi (Pizza) R35.00 - -
Pizza Crudo (Pizza) R34.00 - -
Pizza Capriciosa
Sos de rosii, mozzarella, prosciutto cotto, ciuperci, masline, ardei gras (460 g)
R27.00 - -
Pizza Vegetariana
Sos de rosii, mozzarella, ciuperci, broccoli, masline, dovlecei, rosii, ceapa (470 g)
R27.00 - -
Focaccia cu Usturoi si Parmezan (Pizza)
(250 g)
R9.00 - -

Pasta

Penne Quattro Formaggi al forno
Gorgonzola, brie, mozzarella, parmezan, smantana (470 g)
R28.00 - -
Penne Carbonara
Bacon, ou, parmean, smantana (470 g)
R28.00 - -
Penne Scampi e Zucchini
Creveti, zucchini, rosii cherry, usturoi, sos de rosii, busuioc (450 g)
R33.00 - -

Main courses

Popeyeā€™s Chicken (Main courses) R32.00 - -
Chicken Muhammara
Piept de pui, muhammara, salata de dovlecei cu branza de capra, migdale (produs nou, 400g).
R32.00 - -
La Tagliata
Muschi de vita, rucola, parmezan, legume de sezon (400 g)
R51.00 - -
Goldfish R37.00 - -
Royal Pork Chop
Cotlet de porc, prosciutto crudo, gorgonzola, mar, fries (500 g)
R38.00 - -
Johnny Bravo
Muschiulet de porc cu sos de afine si cartofi zdrobiti (400 g)
R37.00 - -
Sticky BBQ ribs
Coaste de porc, cartofi wedges, salata de ceapa, sos BBQ (500 g)
R41.00 +R1.00 +2.50%
Zucchini Noodles & Mushroom Ragu
Zucchini, ciuperci, usturoi, sos de rosii, ardei iute (350 g) * Vegan
R29.00 - -
Farmer's Pride
Piept de pui in crusta de seminte, piure de mazare, legume de sezon (460 g)
R33.00 - -
Fish, Peas & Love
Pastrav file, risotto cu mazare si chipsuri de pastarnac (350 g)
R38.00 - -

Salads

Shrimp & Avocado Salad
Creveti trasi la tigaie in unt, avocado, rosii cherry, fulgi de migdale, lime, mix de salate, focaccia (350g)
R37.00 - -
Shrimp & Avocado
Creveti trasi la tigaie in unt, avocado, rosii cherry, fulgi de migdale, lime, mix de salate (produs nou, 350g).
R37.00 - -
#Classic Salad
Piept de pui, piersici, branza de capra, ceapa rosie, alune, vinegreta de mustar Dijon, mix de salate, focaccia (350 g)
R29.00 - -
Vegan Bowl
Broccoli crocant cu usturoi, hummus, muhammara, susan, mix de salate (produs nou, 310g).
R29.00 - -
Falafel Bliss Salad
Falafel, ardei gras, dovlecel, masline, rosii cherry, patrunjel, yogurt&mint dressing, mix de salate, focaccia (350 g) * Vegetarian
R27.00 - -
Fancy Nancy R26.00 - -
Classic R28.00 - -
Mix de Salate
(120 g)
R16.00 - -
Orange Duck Salad
Piept de rata afumat, branza de capra, portocale, nuci, ciuperci, dressing de citrice, mix de salate, focaccia (350 g)
R35.00 - -
Spicy Beef R29.00 - -
Pumpkin&Seeds Salad
Dovleac copt, naut crocant, quinoa, feta, rosii cherry, seminte, dressing de tahini, mix de salate, focaccia (350g) * Vegetarian
R29.00 - -
Chillinā€™ Shrimps R37.00 - -
Citrus&Cyprus Salad
Halloumi marinat in dulceata de gutui, grapefruit, prosciutto copt, fulgi de migdale, rosii cherry, ceapa esalota, dressing de citrice, mix de salate, focaccia (350 g) * Vegetarian
R32.00 - -
Falafel Bliss R27.00 - -

Dessert

Apfelstrudel
Servit cu sos de vanilie (170g)
R18.00 - -
Our Famous Cheesecake R18.00 - -
Cheesecake 2.0
Cu fulgi de cocos, ciocolata si migdale (170 g)
R18.00 - -
Chocolate Lava Cake R18.00 - -
Brownie cu nuci si caramel sarat
Servit cu inghetata de vanilie (170 g)
R18.00 - -

Extra

Fries
200 g.
R7.00 - -
Funky fries
Cartofi prajiti cu usturoi si parmezan - 200g.
R9.00 - -
Wedges
Cartofi prajiti cu usturoi si boia afumata. 200 g.
R9.00 - -
Focaccia cu Usturoi si parmezan
250 g.
R9.00 - -
Sos aioli
40 g.
R3.00 - -
Articol Preț Schimbare

Breakfast & Brunch

The Porky Bagel
Cotlet de porc copt in casa, gouda, rosie, yellow mustard, crema de branza, baby spanac, bagel, mix de salate (300 g)
R20.00 - -
The Proky Bagel
Cotlet de porc copt in casa, gouda, rosie, yellow mustard crema de branza, baby spanac (produs nou, 300g).
R22.00 - -
The Nutricious Bagel
Avocado, nuci coapte, crema de branza, rosii cherry, rucola, bagel, mix de salate (300 g). *Vegetarian Adauga: ou / bacon.
R19.00 - -
The Nutritious Bagel
Avocado, nuci coapte, crema de branza, rosii cherry, rucola (produs nou, 300g). Alerge sortimentul extra.
R19.00 - -
The French Bagel
Crispy bacon, ou, ceapa caramelizata, crema de branza, salata, bagel, mix de salate (300 g)
R19.00 - -
The New-Yorker Bagel
Piept de pui pe gratar, bacon, crema de branza spicy, rosie, bagel, mix de salate (300 g)
R19.00 - -
Omleta
3 topping-uri la alegere: - mozzarella / gouda / cheddar / feta; - prosciutto cotto / bacon / salam Ventricina; - ciuperci / masline / ardei gras / dovlecel / ceapa verde. (250 g)
R20.00 - -
Act de Renunțare: PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.