bg-pattern

Meron Prețuri Meniu (RO)

Prețurile Medii

PriceListo nu este asociat cu Meron (RO)

Editat de: Admir S., PriceListo Editor
Actualizat la: March 11, 2024

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
0.00
bazat pe 0 items ratings
RON prices currency
lei33.59
Preț Mediu Mediu

Vizionați in medie Meron (RO) prețurile din 10 locații în baza noastră de date.

Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Meron (RO)

Care sunt cele mai populare articole din meniul Meron (RO)?

Fudgy Brownie

Bogat și umed, Fudgy Brownie oferă o aromă intensă de cacao și o textură lipicioasă - un răsfăț clasic pentru iubitorii de ciocolată.

Pâine moale cu banane

Umed și fraged, pâinea noastră moale cu banane se mândrește cu banane coapte și dulceață subtilă - un mic dejun perfect sau o gustare oricând.

Tiramisu

Tiramisu-ul nostru este un deliciu ceresc, cu degete de doamnă înmuiate în espresso, mascarpone cremoasă și o pudră de cacao - un răsfăț clasic italian.

Hario V60

Pasionații de cafea adoră turnarea noastră Hario V60, renumită pentru aromele sale curate și nuanțate - o ceașcă fină și aromată de fiecare dată.

AeroPress

Pentru o preparare rapidă și îndrăzneață a cafelei, alegeți AeroPress-ul nostru, proiectat inovator pentru arome bogate și băuturi satisfăcătoare din mers.

Smoothie cu fructe tropicale

Reîmprospătați-vă cu Smoothie-ul nostru cu fructe de pădure tropicale, plin de arome fructate și plin de vitamine și antioxidanți - o alegere delicios de sănătoasă.

Cum sunt prețurile la Meron (RO)?

Prețurile variază, articolele de cafea și ceai variind de la 11,00 lei la 21,40 lei, deserturile de la 12,25 lei la 21,25 lei, iar smoothie-uri și sucuri proaspete de la 14,80 lei la 18,80 lei. Amestecuri de cafea de specialitate incep de la 60,00 lei.

Care sunt programul Meron (RO)?

Meron (RO) se deschide la ora 7:00 în zilele lucrătoare și se închide la ora 20:00, cu program prelungit până la ora 22:00 în weekend.

Meron (RO) are meniu pentru copii?

Da, Meron (RO) oferă un meniu pentru copii cu opțiuni precum smoothie-uri Mellow Mango sau Mellow Apple și sucuri proaspete precum portocale sau grapefruit.

Există opțiuni vegane, vegetariene sau fără gluten la Meron (RO)?

Da, opțiunile includ pâine moale cu banane, smoothie cu fructe tropicale și limonadă de mentă pentru preferințele vegane și vegetariene și Fudgy Brownie pentru opțiuni fără gluten.

Există oferte combinate disponibile la Meron (RO)?

Da, sunt adesea disponibile oferte combinate care împerechează articole populare la un preț redus.

Meron (RO) oferă servicii de catering pentru evenimente sau petreceri?

Da, Meron (RO) oferă servicii de catering pentru evenimente, oferind o selecție de cafea, ceai, deserturi și băuturi.

Cine sunt concurenții Meron (RO)?

Cafa to Go (RO)

Cafa to Go în România oferă sandwich-uri gourmet, cafea proaspăt preparată și prăjituri indulgente pentru clienții care sunt mereu în mișcare și caută calitate și comoditate.

Cafe Anglais (RO)

Cafe Anglais în România servește opțiuni clasice de mic dejun englezesc, amestecuri artizanale de cafea și prăjituri și prăjituri făcute în casă într-o ambianță cochetă.

Cafe Baque To Go (RO)

Cafe Baque To Go în România este preferat pentru amestecurile de cafea premium, prăjituri delicioase și gustări ușoare, perfecte pentru soluții rapide pentru cafea.

Cafe Bistro Margelatu (RO)

Cafe Bistro Margelatu în România oferă ingrediente de proveniență locală, sandwich-uri semnătură, supe consistente și cafele și ceaiuri speciale într-un cadru bistro confortabil

Cafe De Fleurs Boutique (RO)

Cafe De Fleurs Boutique în România prezintă ceaiuri artizanale, băuturi infuzate cu flori și deserturi decadente, oferind o experiență culinară unică și sofisticată clienților.

 

Category Restaurants
Meron (RO) prices

Popular Restaurante