bg-pattern

Noodle Pack Prețuri Meniu (RO)

Prețurile Medii

PriceListo nu este asociat cu Noodle Pack (RO)

Editat de: Admir S., PriceListo Editor
Actualizat la: March 11, 2024

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
0.00
bazat pe 0 items ratings
RON prices currency
lei22.60
Preț Mediu Mediu

Vizionați in medie Noodle Pack (RO) prețurile din 21 locații în baza noastră de date.

Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Noodle Pack (RO)

Care sunt cele mai populare articole din meniul Noodle Pack (RO)?

Pachet cu tăiței Tofu lipicios

Taitei mesteci si cuburi de tofu suculente glazurate in sos savuros pentru un amestec incantator de texturi si arome.

Pui cu taitei portocale

Bucăți fragede de pui acoperite cu glazură de portocale, deasupra tăițeilor gătiți perfect, oferind o experiență dulce și acidulată.

Noodle Creveti

Creveți suculenți cu legume și tăiței prăjiți, cu condimente și usturoi pentru un preparat cu fructe de mare satisfăcător.

Noodle Vita

Legume proaspete și tăiței plini de proteine într-un sos ușor și aromat pentru o opțiune de masă sănătoasă.

Pachet cu tăiței Pui Bivol

Mușcături crocante de pui în sos de bivol înfocat cu tăiței fierbinți aburinți pentru un preparat îndrăzneț.

Pachet Orez Pui Grill

Pui la grătar cu orez pufos și legume crocante pentru o masă copioasă.

Pachet de orez Shanghai File

File de pește suculent cu arome inspirate de Shanghai, orez și legume prăjite pentru un gust autentic.

Smart Pack Nuggets

Pepite aurii crocante cu sosuri alese, perfecte atât pentru copii, cât și pentru adulți, ca gustare sau masă.

Cum sunt prețurile la Noodle Pack (RO)?

La Noodle Pack (RO), prețurile variază în diferite categorii pentru a se potrivi cu diverse preferințe și bugete. Băuturile variază de la aproximativ 5,00 lei până la 6,17 lei, în timp ce aperitive precum Spring Rolls și Edamame Rolls se încadrează între 7,06 lei și 12,14 lei. Pentru felurile principale, Pachetele cu tăiței pornesc de la aproximativ 25,74 lei și merg până la 44,98 lei, cu opțiuni precum Sticky Tofu și Buffalo Chicken. În mod similar, pachetele de orez au prețuri între 25,92 lei și 32,26 lei, oferind opțiuni precum Orange Chicken și Pui Grill. Pachetele inteligente, perfecte pentru o gustare rapidă, costă aproximativ 23,06 lei până la 23,12 lei.

Care sunt programul Noodle Pack (RO)?

Noodle Pack (RO) întâmpină de obicei clienții între orele 11:00 și 22:00 în zilele lucrătoare, extinzându-și programul până la ora 23:00 în weekend. Cu toate acestea, orele exacte de deschidere pot varia în funcție de locația specifică și de ziua săptămânii. De exemplu, unele sucursale s-ar putea deschide mai devreme în weekend pentru a satisface mulțimile de brunch, în timp ce altele își pot ajusta programul în timpul sărbătorilor pentru a face față cererii crescute.

Noodle Pack (RO) are meniu pentru copii?

Da, Noodle Pack (RO) oferă un meniu pentru copii cu opțiuni adaptate copiilor pentru a satisface poftele tinerilor. Exemplele includ Nuggets, Smart Pack Creveti și Rice Pack Spring Rolls, oferind alegeri aromate și sănătoase care îi atrag pe cei mici.

Pot comanda Noodle Pack (RO) pentru livrare?

Da, clienții pot comanda în mod convenabil Noodle Pack (RO) pentru livrare prin intermediul site-ului lor oficial sau al platformelor de livrare populare, cum ar fi Foodpanda, Glovo și Uber Eats.

Există un program de loialitate sau un sistem de recompense la Noodle Pack (RO)?

Da, Noodle Pack (RO) își recompensează clienții fideli printr-un program de loialitate bazat pe puncte. Cu fiecare achiziție, clienții câștigă puncte care pot fi valorificate pentru reduceri, articole gratuite sau oferte exclusive.

Există oferte combinate disponibile la Noodle Pack (RO)?

Într-adevăr, Noodle Pack (RO) oferă oferte combinate pentru cei care doresc să se bucure de o varietate de feluri de mâncare la un preț excelent. Opțiunile combinate pot include o combinație de tăiței, orez, aperitive și băuturi, care se potrivesc diferitelor preferințe și apetite.

Oferă Noodle Pack (RO) servicii de catering pentru evenimente sau petreceri?

Da, Noodle Pack (RO) oferă servicii de catering pentru evenimente și petreceri, oferind meniuri personalizabile pentru a se potrivi cu ocazia. Fie că este vorba despre o adunare corporativă, sărbătoare de naștere sau reuniune de familie, Noodle Pack asigură o experiență culinară delicioasă și fără probleme pentru toți oaspeții.

Este Noodle Pack (RO) potrivit pentru un prânz rapid?

Absolut! Noodle Pack (RO) este perfect pentru un prânz rapid și satisfăcător. Cu un meniu divers, cu tăiței aromați, preparate din orez și aperitive, clienții se pot bucura de o masă delicioasă fără a compromite calitatea sau comoditatea.

Există oferte de masă de familie sau combinații la Noodle Pack (RO)?

Cu siguranță, Noodle Pack (RO) oferă oferte de masă de familie și combinații pentru a satisface grupuri mai mari. Exemplele includ Family Pack Classic, care oferă o varietate de preparate cu tăiței și orez, sau combinația Noodle Pack Buffalo Chicken + Snack Hash Bites, oferind o masă satisfăcătoare pentru a se bucura întreaga familie.

Cine sunt concurenții Noodle Pack (RO)?

Noodle Fast (RO)

Noodle Fast (RO) oferă o experiență rapidă de luat masa cu accent pe feluri populare de paste precum Noodles cu Tofu și Tocană de Pui Picant, disponibile la filialele sale din România.

Noodle Pack Drive (RO)

Noodle Pack Drive (RO) oferă servicii convenabile de drive-through și un meniu diversificat cu favorite precum Noodles cu Pui Portocaliu și Teriyaki de Vită, adresându-se clienților în mișcare din România.

Noodle Van (RO)

Noodle Van (RO) aduce creațiile sale inconfundabile de paste în diverse locații din România, inclusiv delicatese populare precum Tocană de Crevete Pad Thai și Noodles Singapore Vegetariene, servite din bucătăria sa mobilă.

Noodle Way (RO)

Noodle Way (RO) oferă o experiență culinară unică cu o varietate de feluri de paste precum Noodles cu Tofu și Usturoi și Rântași de Vită Mongoleză, servite într-o ambianță cochetă la filialele sale din întreaga Românie.

NoodleMania (RO)

NoodleMania (RO) încântă clienții din întreaga Românie cu meniul său extins de paste, inclusiv clasici precum Chow Mein cu Pui și Pho de Vită, garantând o experiență culinară plină de savoare la fiecare vizită.

Noodles Panda (RO)

Noodles Panda (RO) se specializează în feluri tradiționale asiatice de paste precum Pad See Ew și Ramen Miso, servite cu arome autentice la filialele sale din România.

Noodlz (RO)

Noodlz (RO) se remarcă prin creațiile sale inovatoare de paste precum Salată de Noodles cu Porc BBQ și Curry Laksa Vegan, disponibile la filialele sale din România, oferind o reinterpretare modernă a preferatelor tradiționale.

 

 

Category Restaurants
Noodle Pack (RO) prices

Popular Restaurante