bg-pattern

Sfeir Lebanese Cuisine Prețuri Meniu (RO)

Prețuri Verificate

PriceListo nu este asociat cu Sfeir Lebanese Cuisine (RO)

Menu

Beta Datele privind modificările prețurilor afișate mai jos reprezintă diferența dintre înregistrarea anterioară și ultima din baza noastră de date. Cele două înregistrări ar putea fi obținute din surse diferite și, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estimări.
0.00
bazat pe 0 items ratings
RON prices currency

Vizionați in medie Sfeir Lebanese Cuisine (RO) prețurile din 2 locații în baza noastră de date.

Act de Renunțare:

PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.

Despre Sfeir Lebanese Cuisine (RO)

Care sunt cele mai populare produse din meniul Sfeir Libanese Cuisine (RO)?

Falafel

Biluțe crocante de năut pline de condimente libaneze și servite cu sos tahini.

Hommous simplu

Amestec cremos de năut, tahini, usturoi și suc de lămâie, perfect pentru înmuiere.

Shish tawuk

Frigarui fragede, marinate de pui, la gratar la perfectiune pentru o satisfactie savuroasa.

Fattoush

Salată răcoritoare cu salată crocantă, castraveți, roșii și sos de sumac acidulat.

Baba-Ghanuj

Dip de vinete fumurie amestecat cu tahini, usturoi și lămâie, ideal pentru uns.

Tabouleh

Salată ușoară cu pătrunjel, grâu bulgur, roșii și suc de lămâie.

Salata de masline

Salată vibrantă de măsline, roșii, castraveți și ceapă, cu o notă de sumac.

Cum sunt prețurile la Sfeir Lebanese Cuisine (RO)?

Prețurile la Sfeir Lebanese Cuisine (RO) variază în funcție de categorie. Aperitivele variază de la 14,00 lei la 20,00 lei, în timp ce felurile principale variază de la 22,00 lei la 65,00 lei. Garniturile și salatele se încadrează de obicei între 10,00 lei și 20,00 lei, iar deserturile au prețuri între 15,00 și 18,00 lei. Băuturile sunt separate, cu băuturi răcoritoare de la 7,00 lei la 14,00 lei, iar băuturile calde de la 8,00 lei la 14,00 lei.

Care sunt programul Sfeir Lebanese Cuisine (RO)?

Sfeir Lebanese Cuisine (RO) întâmpină oaspeții zilnic între orele 11:30 și 22:00, oferind clienților timp suficient pentru a se bucura de mâncărurile lor libaneze.

Sfeir Lebanese Cuisine (RO) are un meniu pentru copii?

Da, Sfeir Lebanese Cuisine (RO) oferă un meniu pentru copii cu opțiuni precum Pui crochete, Aripioare cu lamaie și Arayes (pui cu cascaval), oferind arome familiare și specialități libaneze pentru mesenii mai tineri.

Există opțiuni vegane, vegetariene sau fără gluten la Sfeir Lebanese Cuisine (RO)?

Da, Sfeir Lebanese Cuisine (RO) satisface diverse preferințe alimentare cu opțiuni precum Hommous simplu, Fattoush, Labneh cu usturoi și menta pentru opțiuni vegane și vegetariene și Salata libaneza, Legume la gratar pentru opțiuni fără gluten.

Pot comanda Sfeir Libanese Cuisine (RO) pentru livrare?

Da, clienții pot comanda convenabil de la Sfeir Lebanese Cuisine (RO) prin intermediul site-ului lor pentru livrare. Furnizorii de livrare populari oferă și meniul restaurantului.

Îmi pot personaliza comanda la Sfeir Lebanese Cuisine (RO)?

Absolut! Sfeir Lebanese Cuisine (RO) oferă opțiuni de personalizare pentru a satisface preferințele individuale, asigurându-se că gusturile unice ale fiecărui patron sunt îndeplinite.

Există un desert de semnătură pe care să nu-l ratez la Sfeir Lebanese Cuisine (RO)?

Într-adevăr, indulgentul Kunafeh este un desert care trebuie încercat la Sfeir Lebanese Cuisine (RO), oferind straturi de aluat phyllo mărunțit umplut cu brânză dulce, copt la perfecțiune și stropit cu sirop pentru un finisaj irezistibil.

Cât de picant este hummus-ul de la Sfeir Lebanese Cuisine (RO)?

Hummus de la Sfeir Lebanese Cuisine (RO) este preparat cu un nivel ușor de condiment, permițând clienților să se bucure de textura cremoasă și aromele subtile fără căldură copleșitoare.

Ce face Falafelul să iasă în evidență la Sfeir Lebanese Cuisine (RO)?

Falafelul de la Sfeir Lebanese Cuisine (RO) se remarcă prin amestecul său excepțional de năut, ierburi și condimente, oferind un exterior crocant și un interior moale și aromat, întruchipând esența mâncării stradale libaneze.

Cine sunt concurenții Sfeir Lebanese Cuisine (RO)?

Lebanese by Phoenicia (RO)

Lebanese by Phoenicia în România oferă favoriți autentici libanezi precum Shawarma și Falafel, oferind o gustare din Orientul Mijlociu.

Lebanese by Yellow (RO)

Lebanese by Yellow aduce Libanul în România cu preparate ca Shish Tawook și Tabouleh, asigurând o experiență culinară libaneză plină de arome.

Falafel Food (RO)

Falafel Food în România servește delicii crocante din năut în wrap-uri și boluri, oferind un preparat accesibil de street food din Orientul Mijlociu.

Falafelarie (RO)

La Falafelarie în România, bucurați-vă de sandvișuri și platouri autentice de falafel cu sosuri pline de aromă, capturând esența bucătăriei de stradă libaneze.

 

Category Restaurants
Sfeir Lebanese Cuisine (RO) prices

Popular Restaurante