SpringTime - Izvor Pre╚Ťuri Meniu (RO)

Pre╚Ťuri Verificate
PriceListo nu este asociat cu SpringTime - Izvor (RO)
Viziona╚Ťi SpringTime - Izvor (RO) pre╚Ťuri confirmate de PriceListo la urm─âtoarea loca╚Ťie:
Splaiul Independen╚Ťei, Bucure╚Öti, Municipiul Bucure╚Öti RO 4(074) 222-4740
Comand─â Online
Pre╚Ťurile afi╚Öate ├«n: RON
Beta Datele privind modific─ârile pre╚Ťurilor afi╚Öate mai jos reprezint─â diferen╚Ťa dintre ├«nregistrarea anterioar─â ╚Öi ultima din baza noastr─â de date. Cele dou─â ├«nregistr─âri ar putea fi ob╚Ťinute din surse diferite ╚Öi, ca atare, ar trebui utilizate doar ca estim─âri.
Articol Pre╚Ť Schimbare

Cele mai populare

Double Burger Vita╠ć Sandwich
Springburger de vita╠ć, sos maioneza╠ć, ros╠Žii, salata╠ć iceberg, bra╠énza╠ć topita╠ć cu Cedar, sos burger, ketchup dulce, castravet╠Ži acri, ceapa╠ć ros╠Žie, sare, piper negru ma╠ćcinat, chifla╠ć hamburger glazed cu susan.
lei22,00 - -
Swiss Burger Vita╠ć Sandwich
Springburger de vita╠ć , pesmet, ciuperci, ceapa╠ć ros╠Žie, bra╠énza╠ć topita╠ć cu Cedar, cas╠Žcaval felie, sos maioneza╠ć, salsa cu trufe, sare, piper negru ma╠ćcinat, chifla╠ć hamburger glazed cu susan.
lei20,00 - -
Tarta╠ć cu Ciocolata╠ć
Un desert pe c├ót de simplu pe at├ót de delicios, o tart─â cu ciocolat─â fin─â ╚Öi alune de p─âdure crocante, o combina╚Ťie care nu poate l─âsa iubitorii de ciocolat─â indiferen╚Ťi.
lei10,00 - -
Hummus bowl
În imagine, hummus bowl cu pui.
lei22,00 - -
Vegetal MIX - Falafel de post lei25,00 - -

Burgeri

Swiss Burger Vita╠ć Sandwich (Burgeri) lei20,00 - -
Platou Swiss Burger Vita╠ć
Springburger de vita╠ć , pesmet, ciuperci, ceapa╠ć ros╠Žie, bra╠énza╠ć topita╠ć cu Cedar, cas╠Žcaval felie, sos maioneza╠ć, salsa cu trufe, sare, piper negru ma╠ćcinat, chifla╠ć hamburger glazed cu susan. Cu cartofi pr─âji╚Ťi ╚Öi sos.
lei25,00 - -
Double Burger Vita╠ć Sandwich (Burgeri) lei22,00 - -
Platou Double Burger Vita╠ć
Springburger de vita╠ć, sos maioneza╠ć, ros╠Žii, salata╠ć iceberg, bra╠énza╠ć topita╠ć cu Cedar, sos burger, ketchup dulce, castravet╠Ži acri, ceapa╠ć ros╠Žie, sare, piper negru ma╠ćcinat, chifla╠ć hamburger glazed cu susan, topping. Cu cartofi pr─âji╚Ťi ╚Öi sos.
lei27,00 - -
American Burger Vita╠ć
Un burger vedet─â din carne de vit─â Black Angus, suculent ╚Öi cu un gust unic, ├«ntr-o chifl─â moale cu susan, rumenit─â pe plit─â, o combina╚Ťie perfect─â de salate, ceap─â ro╚Öie, un burger ce poart─â gustul Americii.
lei15,00 - -
Platou American Burger Vita╠ć
Un burger vedet─â din carne de vit─â Black Angus, suculent ╚Öi cu un gust unic, ├«ntr-o chifl─â moale cu susan, rumenit─â pe plit─â, o combina╚Ťie perfect─â de salate, ceap─â ro╚Öie, un burger ce poart─â gustul Americii. Cu cartofi pr─âji╚Ťi ╚Öi sos.
lei20,00 - -
Burger Pui
Un burger de pui cu felii de rosii ╚Öi salat─â crea╚Ť─â.
lei11,00 - -
Platou Burger Pui
Un burger de pui cu felii de rosii ╚Öi salat─â crea╚Ť─â. Cu cartofi pr─âji╚Ťi ╚Öi sos.
lei16,00 - -
Cheeseburger Pui
Un burger de pui învelit cu o felie de brânză topită cu cașcaval lasă gura apă oricărui gurmand. Dichisit cu felii de roșii și salată iceberg este delicios la orice masă.
lei12,00 - -
Platou Cheeseburger Pui
Un burger de pui ├«nvelit cu o felie de br├ónz─â topit─â cu ca╚Öcaval las─â gura ap─â oric─ârui gurmand. Dichisit cu felii de ro╚Öii ╚Öi salat─â iceberg este delicios la orice mas─â. Cu cartofi pr─âji╚Ťi ╚Öi sos.
lei17,00 - -
Cheesy Burger Pui
Un burger ce combin─â prospe╚Ťimea pieptului de pui la gr─âtar cu un ca╚Öcaval crocant, toate pentru un gust delicios ╚Öi o experien╚Ť─â unic─â.
lei18,00 - -
Platou Cheesy Burger Pui
Un burger ce combin─â prospe╚Ťimea pieptului de pui la gr─âtar cu un ca╚Öcaval crocant, toate pentru un gust delicios ╚Öi o experien╚Ť─â unic─â. Cu cartofi pr─âji╚Ťi ╚Öi sos.
lei23,00 - -
American BBQ Burger Vita╠ć
Springburger vit─â, ro╚Öii, salat─â iceberg, bacon, burger sos, sos barbeque, castrave╚ŤI acri, ca╚Öcaval, ceap─â ro╚Öie, chifl─â hamburger glazed cu susan.
lei17,00 - -
Platou American BBQ Burger Vita╠ć
Springburger vit─â, ro╚Öii, salat─â iceberg, bacon, burger sos, sos barbeque, castrave╚ŤI acri, ca╚Öcaval, ceap─â ro╚Öie, chifl─â hamburger glazed cu susan, topping. Cu cartofi pr─âji╚Ťi ╚Öi sos.
lei22,00 - -
S╠Žnit╠žel Vienez de Pui Sandwich
╚śni╚Ťel de pui natur ├«nvelit ├«n salat─â iceberg ╚Öi felii de castrave╚Ťi acri compune un sandwich crunchy deosebit de gustos.
lei14,00 - -
S╠Žnit╠žel Vienez de Pui Platou
╚śni╚Ťel de pui natur ├«nvelit ├«n salat─â iceberg ╚Öi felii de castrave╚Ťi acri compune un sandwich crunchy deosebit de gustos cu cartofi pr─âji╚Ťi ╚Öi sos la alegere.
lei19,00 - -
Sandwich Falafel lei15,00 - -

╚śaorma & Frig─ârui

╚śaorma pui lei18,00 - -
╚śaorma vi╚Ťel lei20,00 - -
Frig─ârui de pui lei16,00 - -
╚śni╚Ťel piept de pui - Platou lei27,00 - -
╚śaorma mixt─â - Platou MAXI lei42,00 - -

Paste

Paste Quattro Formaggi
4 tipuri de branza se intrepatrund la cuptor pentru o portie delicioasa de paste Quattro Formaggi.
lei16,00 - -
Paste Milaneze
Paste cu bacon, ciuperci si mozzarella la cuptor...un deliciu de te lingi pe degete.
lei15,00 - -
Paste Carbonara
Gustul delicios de bacon la cuptor cu mozzarella si usturoi desavarsesc pastele Carbonara.
lei15,00 - -
Paste Arrabbiata
Paste invaluite in sos de rosii cu ardei si condimente naturale pentru un gust desavarsit.
lei13,00 - -
Paste Cheddar lei13,00 - -

Pizza

Pizza cu Piept de Pui
File╠ü de pui grill, mozzarella & cas╠Žcaval, sos pizza picant, ciuperci, ardei gras / gogos╠Žar, ma╠ćsline negre, porumb boabe, condimente (oregano, busuioc, pa╠ćtrunjel, cimbru, fulgi de usturoi).
lei19,00 - -
Pizza Quattro Formaggi
Mozzarella & cas╠Žcaval, sos pizza picant, blue cheese, parmezan, usturoi aromat.
lei16,00 - -
Pizza Spring
Vedeta categoriei pizza Spring este cea mai apreciat─â, datorit─â bog─â╚Ťiei sale ╚Öi combina╚Ťiei perfecte de ingrediente, ╚Öunc─â, ciuperci, ardei, mozzarella, m─âsline pe un blat sub╚Ťire ╚Öi crocant sau pufos.
lei16,00 - -
Pizza Regina
Mozzarella & cas╠Žcaval, sos pizza picant, bacon, salam chorizo, ros╠Žii, ardei gras/gogos╠Žar, ma╠ćsline verzi, ceapa╠ć, condimente (oregano, busuioc, pa╠ćtrunjel, cimbru, fulgi usturoi).
lei16,00 - -
Pizza Mexicana╠ć
O alegere inspirat─â atunci c├ónd ╚Ťi-e poft─â de o gustare picant─â ╚Öi extrem de delicioas─â. Pizza Mexican─â combin─â pe un blat sub╚Ťire sau pufos o multitudine de ingrediente alese: mozzarella, chorizo, m─âsline, ardei, porumb ╚Öi condimente speciale.
lei16,00 - -
Pizza Lacto Vegetariana╠ć
Mozzarella, dovlecei, vinete, ros╠Žii, ciuperci, sos pomodoro, ma╠ćsline negre, porumb boabe, ceapa╠ć alba╠ć, ulei de ma╠ćsline, parmezan, sare iodata╠ć, condimente (oregano, busuioc, pa╠ćtrunjel, cimbru, fulgi de usturoi).
lei14,00 - -

Garnituri

Cartofi Pra╠ćjit╠Ži lei4,00 - -

Pâine

TANOOR
Fa╠ćina╠ć alba╠ć de gra╠éu, apa╠ć, drojdie, zaha╠ćr, sare iodata╠ć.
lei1,50 - -
Chifla╠ć
Fa╠ćina╠ć de gra╠éu, apa╠ć, lapte praf, zaha╠ćr, gra╠ćsimi vegetale, drojdie, sare iodata╠ć, fa╠ćina╠ć speciala╠ć de gra╠éu, gluten, complex enzimatic, fa╠ćina╠ć de soia, conservant: propionat de calciu, soia.
lei1,50 - -

Sosuri

Ketchup Dulce lei2,00 - -
Ketchup Picant lei2,00 - -
Sos spring chilli sriracha lei2,00 - -
Sos Chilli Mayo lei2,00 - -
Sos Maioneza╠ć lei2,00 - -
Pasta╠ć de Usturoi lei2,00 - -

Desert

Baclava cu Nuca╠ć s╠Ži Fistic
Baclavaua este cea mai cunoscut─â pr─âjitur─â din Orient ╚Öi totodat─â este un desert cu tradi╚Ťie ├«n restaurantele Springtime. Cu un con╚Ťinut ridicat de nuc─â este recomandat─â ╚Öi vegetarienilor sau celor care ╚Ťin post.
lei3,00 - -
Tarta╠ć cu Ciocolata╠ć (Desert) lei10,00 - -
Tarta╠ć cu Mere
Cu un con╚Ťinut ridicat de mere, este desertul preferat al celor care prefer─â tartele cu fructe, fresh, simplu ╚Öi delicos. Fulgii de migdale ├«i ofer─â un gust aparte, iar scor╚Ťi╚Öoara o face desertul potrivit pentru o ie╚Öire la un ceai sau la o cafea cu prietenii.
lei8,00 - -
Cheesecake
Un desert vedet─â, aceast─â tart─â cremoas─â cu br├ónz─â este un deliciu irezistibil, datorit─â combina╚Ťiei perfecte de br├ónz─â cu sos de vi╚Öine sau afine ce-i ofer─â un gust irezistibil.
lei10,00 - -
Tiramisu Cup
Fris╠Žca╠ć lichida╠ć, apa╠ć, premix blat, zaha╠ćr, premix tiramisu, aroma moka, cacao. Produsul cont╠žine urma╠ćtorii alergeni: gluten, lapte, oua╠ć, soia.
lei6,00 - -
S╠Žarlota╠ć cu Fistic
Crema╠ć de vanilie, apa╠ć, alune de pa╠ćdure, zaha╠ćr, fistic, oua╠ć, scort╠žis╠Žoara╠ć, gra╠ćsimi vegetale, unt, fa╠ćina╠ć alba╠ć de gra╠éu.
lei6,00 - -
Double chocolate
Felie.
lei10,00 - -
Baclava cream
Cup.
lei6,00 - -

B─âuturi R─âcoritoare

Mountain Dew
0.33 L
lei4,50 - -
Apa Bucovina
0.5 L
lei4,00 - -
Lemon Lemon lei5,50 - -
Prigat lei5,50 - -
Prigat nectar
0.25 L
lei4,50 - -
Lipton
0.5 l
lei5,50 - -
Pepsi Cola lei4,50 - -
Mirinda lei4,50 - -
7up lei4,50 - -

Creeaz─â-╚Ťi Platoul

Specialitate din carne piept de pui lei27,00 - -
Specialitate din carne mixt lei33,00 - -
Specialitate din carne vi╚Ťel lei35,00 - -
Specialitate din carne frig─ârui de pui
Specialitate din carne + garnituri + salate + sosuri.
lei27,00 - -
Specialitate din carne șnitel de pui lei27,00 - -
Hummus bowl (Creeaz─â-╚Ťi Platoul) lei22,00 - -
Salat─â spring lei15,00 - -
Vegetal MIX - Falafel de post (Creeaz─â-╚Ťi Platoul) lei25,00 - -

Cafea

Espresso lei4,00 - -
Cappuccino lei7,00 - -
Caffe latte lei7,00 - -
Flavored caffe latte lei8,00 - -
Hot choco lei9,00 - -
Frappe lei10,00 - -
Ceai lei4,00 - -
Act de Renun╚Ťare: PriceListo adun─â informa╚Ťii reale despre pre╚Ťuri din surse, cum ar fi vizite la fa╚Ťa locului, site-uri web de afaceri ╚Öi interviuri telefonice. Pre╚Ťurile raportate pe aceast─â pagin─â web deriv─â din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, pre╚Ťurile raportate pe acest site nu pot fi curente ╚Öi s-ar putea s─â nu se aplice pentru toate loca╚Ťiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a ob╚Ťine pre╚Ťuri curente, contacta╚Ťi loca╚Ťia individual─â de afaceri care v─â intereseaz─â.