bg-pattern

Art's & Bagels Menuprijzen (BE)

Geverifieerde Prijzen

PriceListo is niet geassocieerd met Art's & Bagels (BE)

Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
0.00
gebaseerd op 0 items ratings
EUR prices currency

Je bent aan het bekijken gemiddelde Art's & Bagels (BE) prijzen van 3 locaties in onze database.

Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over Art's & Bagels (BE)

Wat zijn de populairste items op het Art's & Bagels (BE) menu?

De graffiti

Le graffiti is een klassieke favoriet en biedt de perfecte mix van texturen en smaken. Met een knapperige buitenkant en een zachte binnenkant is het een publiekstrekker die de kunst van Art's & Bagels laat zien.

Het muralisme

Voor degenen die op zoek zijn naar een substantiële optie, is Le muralisme gestapeld met ingrediënten van hoge kwaliteit, waardoor een bevredigende mengeling van smaken ontstaat waar klanten dol op zijn.

De tijdgenoot

Le contemporain, een moderne bagel met verse en hoogwaardige ingrediënten, valt op door zijn evenwichtige en hartige profiel, waardoor het een populaire keuze is.

Het surrealisme

Dompel onder in unieke smaken met Le surréalisme, een artistieke creatie met een surrealistische mix van ingrediënten die de smaakpapillen prikkelen.

Le figuratif (vegetarisch)

Le figuratif richt zich op vegetariërs, boordevol levendige groenten en hartige elementen, en biedt een heerlijke en bevredigende vleesvrije optie.

Gewoon gezond

Les je dorst met Jus Healthy, een verfrissende en verkwikkende drank die past bij de smaakvolle bagels van Art's & Bagels.

Worteltaart

Verwen uw zoete trek met Carrot Cake, een vochtig en rijkelijk belegd dessert dat een zoete noot toevoegt aan uw bagelervaring.

Wat zijn de prijzen bij Art's & Bagels (BE)?

Art's & Bagels presenteert een gevarieerd menu met prijzen variërend van € 9,30 tot € 12,50 voor bagels, € 3,00 tot € 13,50 voor drankjes en € 3,00 tot € 4,50 voor zoete lekkernijen, waardoor er een scala aan opties is voor verschillende voorkeuren en budgetten.

Wat zijn de openingstijden van Art's & Bagels (BE)?

Art's & Bagels (BE) verwelkomt gasten van 08.00 uur tot 19.00 uur op weekdagen en van 09.00 uur tot 18.00 uur in het weekend, waardoor klanten de hele week voldoende mogelijkheden hebben om van hun verrukkelijke bagels en drankjes te genieten.

Heeft Art's & Bagels (BE) een kindermenu?

Ja, Art's & Bagels (BE) biedt een kindermenu aan, inclusief opties als Bagel nutella, Maxi Cookie pépites chocolat en Muffin fourré framboise pépites de chocolat blanc.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij Barburrito?

Art's & Bagels houdt rekening met verschillende dieetvoorkeuren. Veganisten kunnen genieten van Le Naturalisme (Veganistisch), vegetariërs kunnen kiezen voor Le figuratif (Vegetarien). Glutenvrije opties zijn mogelijk beschikbaar op aanvraag.

Kunnen ze Art's & Bagels (BE) bestellen voor bezorging?

Ja, klanten kunnen Art's & Bagels (BE) gemakkelijk bestellen voor bezorging via de officiële website https://www.artsnbagels.com/shop/en/. Populaire bezorgaanbieders zoals Uber Eats, Deliveroo en Just Eat bieden ook bezorging aan.

Wat is de populairste bageloptie bij Art's & Bagels (BE)?

Een van de meest geliefde bagelopties bij Art's & Bagels (BE) is L'art's & bagels, een kenmerkende creatie die de essentie van het etablissement weerspiegelt.

Wat maakt Art's & Bagels (BE) roomkaasspread zo bijzonder?

Art's & Bagels (BE) roomkaaspasta staat bekend om zijn fluweelzachte textuur en rijke, heerlijke smaak, waardoor de algehele eetervaring naar een hoger niveau wordt getild.

Zijn er signature sandwiches waar Art's & Bagels (BE) bekend om staat?

Art's & Bagels (BE) staat bekend om L'art's & bagels, een kenmerkende creatie die een harmonieuze mix van premium ingrediënten samenbrengt.

Welke drank past het beste bij de bagels van Art's & Bagels (BE)?

De verfrissende Jus Healthy is een ideale drankkeuze als aanvulling op de smaakvolle bagels van Art's & Bagels (BE) en zorgt voor een perfecte balans.

Is er een aanbevolen ontbijtbagel bij Art's & Bagels (BE)?

Voor een bevredigend en energiek ontbijt wordt klanten aangeraden de Healthy Bagel te proberen, boordevol voedzame ingrediënten.

Kunnen zij een bagelcombinatie met huisgemaakte spreads van Art's & Bagels (BE) aanbevelen?

Voor een heerlijke combinatie met de zelfgemaakte spreads van Art's & Bagels, worden klanten aangemoedigd om de klassieke Le graffiti bagel te proberen, waardoor de spreads kunnen schitteren.

Wie zijn de concurrenten van Art's & Bagels (BE)?

Bagelstein - Bailli (BE)

Bagelstein in Bailli, België, verrukt klanten met een populair menu met een divers assortiment aan creatieve en klassieke bagelopties.

EXKi - Place du Luxembourg (BE)

EXKi op Place du Luxembourg in België is een favoriet bij bewuste eters en biedt een populair menu met verse en gezonde keuzes.

Le Pain Quotidien - Lepoutre (BE)

Le Pain Quotidien in Lepoutre, België, valt op door zijn gemeenschappelijke sfeer en een populair menu met biologisch brood, gebak en gezonde maaltijden.

Bagel Corner - Louise (BE)

Bagel Corner in Louise, België, trekt locals aan met zijn populaire menu van gastronomische bagels, met hoogwaardige ingrediënten en unieke smaken.

Bagel Jackson - Anderlecht (BE)

Bagel Jackson in Anderlecht, België, staat bekend om zijn populaire menu van ambachtelijke, op Amerika geïnspireerde bagels en biedt een bevredigende smaakervaring.

 


Category Restaurants
Art's & Bagels (BE) prices

Popular Restaurants