Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
0.00
gebaseerd op 0 items ratings
EUR prices currency
€6.07
Gemiddelde Artikelprijs

Je bent aan het bekijken gemiddelde Burger King (BE) prijzen van 17 locaties in onze database.

Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over Burger King (BE)

Wat zijn de populairste items op het Burger King (BE)-menu?

Dubbel grillmenu in de late zomer

Dit menu-item, een favoriet voor de nazomer, levert een heerlijke dubbele dosis op het vuur gegrilde goedheid met sappige gegrilde kip, waardoor het een smaakvolle en bevredigende keuze is.

Veggie Big King XXL-menu

Dit menu is op maat gemaakt voor liefhebbers van planten en biedt een stevige Veggie Big King XXL-burgerervaring, een vleesloos alternatief boordevol vegetarische goedheid.

Mals Crisp-menu

Het Tendercrisp Menu, een klassieke keuze, bevat een kenmerkend knapperig kippasteitje, dat de perfecte combinatie van knapperigheid en smaak creëert voor een heerlijke maaltijd.

Kanjer

De iconische Whopper is een meesterwerk op de vlam gegrild, met een sappig rundvleespasteitje, verse groenten en romige mayonaise – alles in een sesamzaadbroodje – voor een kenmerkende smaakervaring.

Meester Angus Bacon

Voor een premium burgerervaring valt de Master Angus Bacon op met zijn sappige Angus-rundvleespasteitje, perfect aangevuld met knapperig spek, dat een rijke en heerlijke smaak oplevert.

Veggie Whopper

De Veggie Whopper is gericht op vegetariërs en is een plantaardig genot met verse groenten, een plantaardig pasteitje en de kenmerkende vlamgrill van Burger King voor een bevredigende en smaakvolle optie.

Wat zijn de prijzen bij Burger King (BE)?

Burger King (BE) biedt een gevarieerd prijsbereik. Burgers variëren van € 5 tot € 8, premium opties zijn € 10 tot € 13, bijgerechten zijn doorgaans € 3 tot € 6, en drankjes kosten ongeveer € 3 per stuk. Ontbijtproducten en desserts vallen over het algemeen binnen het bereik van € 3-€ 5. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van locatie en promoties.

Wat zijn de openingstijden van Burger King (BE)?

Burger King (BE) opent doorgaans om 10:00 uur en sluit om 23:00 uur, hoewel de openingstijden per locatie en dag kunnen variëren. Voor precieze details kunnen klanten de website van Burger King (BE) raadplegen of contact opnemen met hun plaatselijke restaurant.

Heeft Burger King (BE) een kindermenu?

Ja, Burger King (BE) biedt een King Jr.-menu op maat voor kinderen, met opties als de King Jr. Cheeseburger, Hamburger en King Jr. King Nuggets, elk met friet en een klein drankje.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij Burger King (BE)?

Burger King (BE) houdt rekening met verschillende dieetvoorkeuren. Veganisten kunnen genieten van de Veggie Whopper en Veggie Nuggets, terwijl vegetariërs opties hebben zoals Veggie Big King XXL. Glutenvrije keuzes zijn onder meer salades zoals de Crispy Chicken Salad.

Kunnen ze Burger King (BE) bestellen voor bezorging?

Ja, Burger King (BE) biedt gemakkelijke bezorging via zijn website en populaire aanbieders zoals Uber Eats, Deliveroo en Takeaway.com.

Wat is de signature burger bij Burger King (BE)?

De iconische Whopper is de kenmerkende burger van Burger King (BE), met een op het vuur gegrild rundvleespasteitje, verse sla, tomaten, uien, augurken en mayonaise in een sesamzaadbroodje.

Hoe klantgericht zijn de burgers bij Burger King (BE)?

Burger King (BE) is trots op het aanbieden van aanpasbare opties, waardoor klanten burgers kunnen personaliseren door ingrediënten, kruiden en toppings aan te passen aan de individuele smaak.

Welke bijgerechten en extra's zijn verkrijgbaar bij Burger King (BE)?

Burger King (BE) biedt een verscheidenheid aan bijgerechten, zoals Chili Cheese Fries, Chicken Strips, Onion Rings, Maxi Fries en smaakvolle opties zoals King Nuggets en Chili Cheese Nuggets.

Welke drankjes en dranken worden aangeboden bij Burger King (BE)?

Burger King (BE) biedt een gevarieerde selectie dranken, waaronder Coca-Cola, Fanta, Sprite, wateropties, energiedrankjes en milkshakes in de smaken Vanille, Aardbei en Chocolade.

Hoe is het ontbijtmenu bij Burger King (BE)?

Het ontbijtmenu van Burger King (BE) bevat klassiekers als de Croissan'wich, Breakfast King en zoete opties zoals Mini Pancakes in sets van zes of negen.

Biedt Burger King (BE) cateringdiensten aan voor evenementen?

Ja, Burger King (BE) verzorgt evenementen met een menu dat is afgestemd op verschillende smaken. Voor specifieke vragen kunnen klanten contact opnemen met hun plaatselijke Burger King (BE)-restaurant.

Zijn er desserts bij Burger King (BE)?

Geniet van zoete lekkernijen met desserts zoals BK Fusion Nutella, Oreo Shake Vanilla Medium en verleidelijke opties zoals Brownie en BK Fusion Cookie Dough.

Hoe zijn de portiegroottes bij Burger King (BE)?

Burger King (BE) zorgt voor bevredigende porties op het menu, van hartige opties zoals het Ultimate Bacon King Menu tot lichtere keuzes zoals salades.

Wie zijn de concurrenten van Burger King (BE)?

Burger Beef & Beer (BE)

Het Belgische Burger Beef & Beer charmeert met zijn gastronomische hamburgers, gemaakt van premium rundvlees en vergezeld door een selectie van fijne bieren.

Burger Boutique (BE)

Burger Boutique in België valt op door zijn ambachtelijke, op kwaliteit gerichte aanpak en biedt zorgvuldig samengestelde hamburgers met unieke smaakcombinaties.

McDonald's (BE)

Een wereldwijd bekende fastfoodketen, beroemd om zijn iconische Big Mac, McNuggets en diverse menu-opties, waar klanten kunnen genieten van de vertrouwde smaken van snelle en gemakkelijke maaltijden.

Mono Burger (BE)

Een eigentijdse burgerbar die de nadruk legt op hoogwaardige ingrediënten en unieke smaakcombinaties, waardoor het een favoriete bestemming is voor liefhebbers van ambachtelijke hamburgers en veganistische opties.

Schuman Burger (BE)

Gelegen in de Europese wijk, biedt Schuman Burger een verfijnde twist aan de klassieke hamburger, met een menu dat diverse smaken en kwaliteitsingrediënten combineert, wat het tot een gewilde plek maakt voor burgerliefhebbers in Brussel.

Burger District (BE)

In België combineert Burger District stedelijke vibes met een menu van tongstrelende hamburgers, elk een getuigenis van culinaire creativiteit.


Category Restaurants
Burger King (BE) prices

Popular Restaurants