bg-pattern

Little Asia Menuprijzen (BE)

Geverifieerde Prijzen

PriceListo is niet geassocieerd met Little Asia (BE)

Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
0.00
gebaseerd op 0 items ratings
EUR prices currency

Je bent aan het bekijken gemiddelde Little Asia (BE) prijzen van 3 locaties in onze database.

Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over Little Asia (BE)

Wat zijn de populairste items op het Little Asia (BE) menu?

Kleine Aziatische specialiteit

Een culinair meesterwerk met een heerlijke mix van verschillende soorten vlees, voor een harmonieuze en onvergetelijke eetervaring.

Scampi Rode Curry

Sappige garnalen in een rijke en aromatische rode currysaus, waardoor een symfonie van zoete en kruidige smaken ontstaat.

Phad Thai Kai

Een klassiek Thais roergebakken noedelgerecht met platte rijstnoedels, kip en een kenmerkende saus op basis van tamarinde.

Vermicelli-noedelsoep

Dit gerecht is geruststellend en hartig en combineert delicate rijstvermicelli-noedels met een smaakvolle bouillon.

Phad Thai Vegetarisch

Een vegetarische verrukking met een assortiment verse groenten en de kenmerkende Phad Thai-saus.

Som Tam (Veganistisch)

Een verfrissende veganistische papajasalade, die de knapperigheid van groene papaja combineert met limoenschil.

Wat zijn de prijzen bij Little Asia (BE)?

De prijzen bij Little Asia (BE) zijn redelijk. Voorgerechten variëren van € 6,20 tot € 7,10, noedelgerechten van € 14,90 tot € 16,10, hoofdgerechten met curry van € 15,90 tot € 17,90 en gegrilde lekkernijen van € 20,60 tot € 23,60. Bijgerechten en desserts variëren van € 2,80 tot € 6,90.

Wat zijn de openingstijden van Little Asia (BE)?

Little Asia (BE) verwelkomt klanten van 12.00 uur tot 22.00 uur op weekdagen en verlengt de openingstijden tot 23.00 uur in het weekend, waardoor flexibiliteit wordt geboden voor zowel lunch als diner.

Heeft Little Asia (BE) een kindermenu?

Zeker! Little Asia (BE) richt zich op de jongere smaakpapillen met de speciaal vervaardigde "Kinder Thai Curry", die een heerlijke eetervaring voor gezinnen garandeert.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij Little Asia (BE)?

Little Asia (BE) biedt inclusieve opties. Veganisten kunnen genieten van de verfrissende 'Som Tam', vegetariërs genieten van de 'Phad Thai Veg' en glutenvrije alternatieven zijn onder meer de 'Vermicelli Noodle Soup' en 'Thai Coconut Pudding'.

Kunnen ze Little Asia (BE) bestellen voor bezorging?

Absoluut! Little Asia (BE) biedt online bestellingen aan via zijn website, en klanten kunnen ook genieten van bezorging via platforms zoals Uber Eats, Deliveroo en Takeaway.com.

Wat zijn de must-try gerechten bij Little Asia (BE)?

Wanneer ze bij Little Asia (BE) dineren, moeten klanten de "Little Asian Special", "Scampi Red Curry", "Phad Thai Kai" en "Vermicelli Noodle Soup" proberen voor een gevarieerde en smaakvolle ervaring.

Kun je enkele populaire noedelgerechten bij Little Asia (BE) aanbevelen?

Zeker! Noedelliefhebbers moeten de klassieke 'Phad Thai Kai', de geruststellende 'Vermicelli Noodle Soup' en de pittige 'Scampi Red Curry' verkennen voor een unieke en bevredigende ervaring.

Wat is het signature gerecht van Little Asia (BE)?

Het kenmerkende gerecht bij Little Asia (BE) is de "Little Asian Special", een culinair meesterwerk dat perfect de toewijding van het restaurant aan de authentieke en gedenkwaardige Aziatische keuken weergeeft.

Hoe pittig zijn de gerechten bij Little Asia (BE)?

Little Asia (BE) speelt in op gevarieerde kruidenvoorkeuren. De gerechten zijn aanpasbaar, waardoor gasten het kruidenniveau van hun voorkeur kunnen kiezen voor een persoonlijke en plezierige eetervaring.

Wat is het populairste voorgerecht bij Little Asia (BE)?

De "Vietnamese Crispy Rolls" zijn een eeuwige favoriet onder de hapjes bij Little Asia (BE) en bieden een heerlijke combinatie van knapperige en hartige smaken.

Zijn er fusiongerechten die uniek zijn voor Little Asia (BE)?

Zeker! Little Asia (BE) introduceert een innovatief tintje met de "Little Asian Curry", een fusiongerecht dat op unieke wijze diverse Aziatische smaken combineert voor een onvergetelijke eetervaring.

Welke bijgerechten en bijgerechten zijn verkrijgbaar bij Little Asia (BE)?

Om de eetervaring te verbeteren, biedt Little Asia (BE) geurige "Jasmijn Rijst", knapperige "Krupuk Cassave" en een groentemix met "Gewokte Groenten" als heerlijke begeleiding bij hoofdgerechten.

Wie zijn de concurrenten van Little Asia (BE)?

Chino Wok (BE)

Chino Wok in België staat bekend om zijn aanpasbare wokgerechten en biedt een persoonlijke en smaakvolle benadering van de Chinese keuken.

Wok Dynasty Leuven (BE)

Wok Dynasty in Leuven biedt een fusie van Aziatische smaken met de nadruk op wokbereide gerechten, en presenteert een gevarieerd en smakelijk menu.

Umamido Sushi - Bourse (BE)

Umamido Sushi in Bourse, Brussel, biedt een creatieve fusie van Japanse en Belgische invloeden en presenteert sushi met een moderne twist.

Lucy Chang - Bruxelles (BE)

Lucy Chang in Brussel biedt een pan-Aziatisch menu met diverse gerechten geïnspireerd op verschillende Aziatische keukens, voor een bevredigende eetervaring voor klanten in België.

Pho Diem Xuan (BE)

Pho Diem Xuan serveert authentieke Vietnamese Pho en andere smaakvolle gerechten in België, waarbij de nadruk ligt op verse ingrediënten en traditionele bereidingswijzen.

Pho Pho Ixelles (BE)

Bij Pho Pho Ixelles kun je genieten van heerlijke Vietnamese Pho, met een gevarieerd menu van smaakvolle noedelsoepen en andere Vietnamese specialiteiten.

Pho Viet (BE)

Pho Viet biedt een culinaire reis naar Vietnam met een uitgebreide selectie van pho, rijstgerechten en andere Vietnamese delicatessen in België.

 

 

Category Restaurants
Little Asia (BE) prices

Popular Restaurants