bg-pattern

GLORIA's BAKED PASTA Menuprijzen (BE)

Gemiddelde Prijzen

PriceListo is niet geassocieerd met GLORIA's BAKED PASTA (BE)

Bewerkt door: Redactie
Bijgewerkt op: December 12, 2023

Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
0.00
gebaseerd op 0 items ratings
EUR prices currency
€7.84
Gemiddelde Artikelprijs

Je bent aan het bekijken gemiddelde GLORIA's BAKED PASTA (BE) prijzen van 11 locaties in onze database.

Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over GLORIA's BAKED PASTA (BE)

Wat zijn de populairste items op het GLORIA's BAKED PASTA (BE) menu?

Mac 'n Cheese – Klassiek

Een geliefde klassieker, met perfect bereide macaroni in een fluweelzachte kaassaus, waar 87% van de klanten van geniet.

Lasagne - Heilige Veggie

Een vegetarisch genot met verse groenten, hartige tomatensaus en gesmolten kaas, omarmd door 100% van zijn liefhebbers.

Aardappelwafelfrietjes

Krokante en gekruide wafelfrietjes, geliefd bij 85% van de gasten, die een bevredigende crunch aan de maaltijd toevoegen.

Frietjes van zoete aardappel

Een smaakvol alternatief waar 88% van de gasten van geniet en een zoete en hartige draai geeft aan klassieke friet.

Mac 'n Cheese - De heilige graal

Een pittige uitvoering met een goedkeuringsscore van 92%, die een opwindende kick toevoegt aan de romige en kaasachtige macaroni.

Chocolade mousse

Een decadente traktatie die door 86% van de dessertliefhebbers wordt omarmd, met een fluweelzachte textuur en een rijke chocoladesmaak.

Gloria's lasagne-deal

Een uitgebreide ervaring voor € 18,99, waarbij de klassieke Lasagna - The Classic wordt gecombineerd met een heerlijk dessert voor een bevredigende eetervaring.

Wat zijn de prijzen bij GLORIA's BAKED PASTA (BE)?

GLORIA's BAKED PASTA (BE) biedt een gevarieerde en betaalbare menukaart. Prijzen variëren van ongeveer € 15,24 tot € 17,74 voor Mac 'n Cheese en Lasagna-opties. Bijgerechten zoals Potato Waffle Fries en Nachos met Guacamole kosten tussen € 5,24 en € 6,24. Desserts, zoals de heerlijke Moelleux aux Chocolat en Cheesecake met Aardbeiencoulis, kosten tussen de € 6,24 en € 6,74. Fried Chicken Snacks vallen binnen het bereik van € 5,74 tot € 6,74, en combo-deals zoals Gloria's Penne Deal en Gloria's Lasagna Deal bieden een waarde van € 18,24 tot € 18,99. Dranken zoals koudgeperste sappen en frisdranken zijn redelijk geprijsd: € 4,74 tot € 3,24.

Wat zijn de openingstijden van GLORIA's BAKED PASTA (BE)?

GLORIA's BAKED PASTA (BE) verwelkomt gasten van 11:00 tot 21:00 uur. Deze flexibele uren houden rekening met zowel lunch- als dinervoorkeuren. Voor de meest actuele informatie kunnen bezoekers de website raadplegen of direct contact opnemen met het restaurant.

Heeft GLORIA's BAKED PASTA (BE) een kindermenu?

Jonge gasten bij GLORIA's BAKED PASTA (BE) kunnen genieten van een speciaal samengesteld kindermenu. Het bevat kindvriendelijke favorieten zoals Mac 'n Cheese - Classic, Chicken Tenders en Sweet Potato Fries, waardoor onze kleine gasten een heerlijke eetervaring hebben.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij GLORIA's BAKED PASTA (BE)?

GLORIA's BAKED PASTA (BE) komt tegemoet aan diverse voedingsvoorkeuren. Veganistische opties zijn onder meer de populaire Vegan Nuggets en Penne - 4 Cheeses (vegetarisch). Voor glutengevoelige diners zijn glutenvrije bijgerechten zoals Potato Waffle Fries en Nachos met Guacamole beschikbaar. Het personeel helpt u graag bij het selecteren van een gerecht dat past bij specifieke dieetwensen.

Kunnen ze GLORIA's BAKED PASTA (BE) bestellen voor bezorging?

Ja, GLORIA's BAKED PASTA (BE) biedt online bestellingen via de website voor gemakkelijke levering. Klanten kunnen ook kiezen voor bezorging via aanbieders als Ubereats.

Wat is de portiegrootte van GLORIA's GEBAKKEN PASTA (BE)?

GLORIA's BAKED PASTA (BE) is trots op zijn royale portiegroottes. Of u nu geniet van Mac 'n Cheese of de Holy Grail-lasagne, klanten kunnen porties verwachten die zijn ontworpen om de stevige trek te stillen voor een bevredigende eetervaring.

Welke bijgerechten vullen de BAKED PASTA (BE) van GLORIA het beste aan?

Vul uw hoofdgerechten bij GLORIA's BAKED PASTA (BE) aan met heerlijke bijgerechten. De aardappelwafelfriet en nacho's met guacamole voegen een bevredigende crunch toe, terwijl de koolsalade voor een verfrissend contrast zorgt. Als hartige optie versterken Aardappelpartjes de hartige smaak van onze gebakken pastagerechten perfect.

Heeft GLORIA's BAKED PASTA (BE) een kenmerkende saus of smaakmaker?

Zeker! GLORIA's BAKED PASTA (BE) staat bekend om zijn kenmerkende sauzen en smaakmakers die smaken naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om de rijke en kaasachtige saus in Mac 'n Cheese of hartige lasagnesauzen, elk recept is zorgvuldig samengesteld voor een unieke en onvergetelijke smaak.

Kan ik GLORIA's BAKED PASTA (BE) bestellen voor cateringevenementen of speciale gelegenheden?

Absoluut! GLORIA's BAKED PASTA (BE) biedt cateringdiensten voor speciale evenementen, of het nu een bedrijfsbijeenkomst of verjaardagsfeest is. Op maat gemaakte cateringpakketten zorgen ervoor dat gasten kunnen genieten van de onweerstaanbare smaken van onze gebakken pasta en geven elke gelegenheid een heerlijk culinair tintje.

Zijn er desserts bij GLORIA's BAKED PASTA (BE)?

Geniet van zoete eindes bij GLORIA's BAKED PASTA (BE). Van de rijke Moelleux aux Chocolat tot de verfrissende Pastel De Nata en de decadente Cheesecake met Aardbeiencoulis: onze desserts zorgen voor een zoete en bevredigende afsluiting van uw maaltijd.

Zijn er combodeals beschikbaar bij GLORIA's BAKED PASTA (BE)?

Inderdaad! GLORIA's BAKED PASTA (BE) biedt verleidelijke combodeals. De Gloria's Penne Deal en Gloria's Lasagna Deal bieden een combinatie van goede pasta tegen speciale prijzen, waardoor ze perfect zijn voor individuen of groepen die een verscheidenheid aan smaken willen ontdekken.

Welke dranken zijn verkrijgbaar bij GLORIA's BAKED PASTA (BE)?

GLORIA's BAKED PASTA (BE) biedt een verscheidenheid aan dranken, waaronder frisdranken voor € 3,24, koudgeperste sappen (250 ml) voor € 4,74 en water voor € 2,99. Deze verfrissende opties vormen een aanvulling op de hartige lekkernijen op het menu en zorgen voor een complete eetervaring.

Heeft GLORIA's BAKED PASTA (BE) verschillende soorten Mac ‘n Cheese?

Inderdaad! GLORIA's BAKED PASTA (BE) richt zich op Mac 'n Cheese-liefhebbers met opties zoals de klassieke Mac 'n Cheese (87% goedkeuring), de pittige Mac 'n Cheese - The Holy Grail 🌶️ (92% goedkeuring) en de unieke Macaroni Mashup . Elke variatie is gemaakt om aan diverse smaakvoorkeuren te voldoen.

Wat zijn gebakken kipsnacks bij GLORIA's BAKED PASTA (BE)?

Voor wie zin heeft in knapperige kipsnacks, heeft GLORIA's BAKED PASTA (BE) opties als Boneless Wings (€ 5,74), Chicken Tenders (€ 6,74), Chicken Wings (€ 5,24), Pilons de Poulet (€ 6,74) en de pittige Crispy Hot Vleugels (€ 8,49). Veganisten kunnen genieten van de verrukkelijke Vegan Nuggets voor € 6,24. Elke snack met gefrituurde kip belooft een bevredigende knapperigheid en een verrukkelijke smaak.

Wie zijn de concurrenten van GLORIA's BAKED PASTA (BE)?

La Trattoria Italiana (BE)

La Trattoria Italiana in België brengt een vleugje Italië met klassiekers zoals Lasagna en Margherita Pizza.

Pasta Blanche (BE)

Pasta Blanche legt de nadruk op eenvoud en kwaliteit, met favorieten zoals Spaghetti Bolognese en ambachtelijke pastagerechten.

Pasta Commedia (BE)

Pasta Commedia voegt een theatraal tintje toe aan het menu, met populaire gerechten zoals Comedy Carbonara en Truffle Twist Pasta.

Pasta Di Sandro (BE)

Pasta Di Sandro is dé plek voor huisgemaakt Italiaans lekkers in België, met op het menu familie-recept-gebaseerde gerechten zoals de befaamde Pappardelle al Ragu.

Pasta Factory (BE)

Pasta Factory richt zich op pastaliefhebbers met diverse opties, met favorieten zoals Seafood Linguine en Mushroom Truffle Pasta.

Il Cardinale (BE)

Il Cardinale biedt een smaakvolle Italiaanse culinaire ervaring in België, met een focus op traditionele gerechten en authentieke smaken.

Italissimo Leuven (BE)

Bij Italissimo Leuven geniet je van een heerlijke reis door de Italiaanse keuken met een gevarieerd menu van pasta's, pizza's en andere Italiaanse specialiteiten.

 

  

 

Category Restaurants
GLORIA's BAKED PASTA (BE) prices

Popular Restaurants