bg-pattern

Flamingo Menuprijzen (BE)

Geverifieerde Prijzen

PriceListo is niet geassocieerd met Flamingo (BE)

Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
0.00
gebaseerd op 0 items ratings
EUR prices currency

Je bent aan het bekijken gemiddelde Flamingo (BE) prijzen van 2 locaties in onze database.

Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over Flamingo (BE)

Wat zijn de populairste items op het Flamingo (BE) menu?

Donburi Kip x2

Een hartig genot met gekruide kip op een bedje van smaakvolle rijst, en biedt een stevige Japans geïnspireerde ervaring.

Burger Rundvlees x2

Deze burger, een klassieke favoriet, beschikt over twee overheerlijke rundvleespasteitjes ingeklemd tussen zachte broodjes voor een bevredigende vleesetende verwennerij.

Ramen-varkensvlees

Ervaar het comfort van rijke bouillon, mals varkensvlees en perfect gekookte noedels in dit authentieke Japanse ramengerecht.

Zalmsalade

Een verfrissende keuze die sappige zalm, knapperige groenten en levendige groenten combineert voor een lichtere, gezondere optie.

Japanse Mochi

Bevredig uw zoetekauw met traditionele Japanse mochi, die een taaie en heerlijke afsluiting van uw maaltijd biedt.

Gyoza

Onweerstaanbare gebakken dumplings gevuld met een hartige mix van vlees en groenten, met een knapperige buitenkant en een sappige binnenkant.

Wat zijn de prijzen bij Flamingo (BE)?

Flamingo (BE) biedt een redelijk geprijsd menu. Voor het ontbijt variëren de prijzen van € 2,00 voor een croissant met boter tot € 7,50 voor de combinatie spek, ei en brood. De lunchopties variëren van € 8,00 voor de Donburi Veggie tot € 15,50 voor de Donburi Zalm. Drankjes variëren van € 1,20 voor gefilterd water tot € 11,00 voor premium bierselecties. Over het geheel genomen biedt Flamingo (BE) een portemonnee-vriendelijke eetervaring zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Wat zijn de openingstijden van Flamingo (BE)?

Flamingo (BE) verwelkomt gasten van 08.30 uur tot 14.30 uur. Het ontbijt wordt geserveerd tot 11.30 uur en de lunch is beschikbaar van 11.45 uur tot 14.30 uur, geschikt voor zowel vroege vogels als mensen die op zoek zijn naar een heerlijke lunchervaring.

Heeft Flamingo (BE) een kindermenu?

Ja, Flamingo (BE) richt zich op de jongere gasten met een speciaal samengesteld kindermenu. Opties zijn onder meer de "Kleine Lunch Combo" voor € 6,00 en de "Grote Lunch Combo" voor € 9,00, die een verscheidenheid aan smakelijke en kindvriendelijke keuzes biedt.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij Flamingo (BE)?

Flamingo (BE) omarmt diversiteit in voeding. Vegetariërs kunnen genieten van de "Falafel Burger" of de "Donburi Veggie" voor € 8,00. Veganisten kunnen genieten van de "Ramen Tofu" en "Donburi Tofu" voor respectievelijk € 12,50 en € 12,00. Voor glutenvrije liefhebbers bieden de "Edamame" en "Kaasportie Belgische Flandrien" voor € 5,50 smaakvolle keuzes die tegemoet komen aan de dieetvoorkeuren.

Kunnen ze Flamingo (BE) bestellen voor bezorging?

Ja, Flamingo (BE) biedt handig online bestellen via haar website. Klanten kunnen ook thuis genieten van de smaken van Flamingo (BE) via verschillende bezorgdiensten, wat een zorgeloze culinaire ervaring garandeert.

Wat zijn de must-try gerechten bij Flamingo (BE)?

Genieten van Flamingo (BE) is een reis door verrukkelijke smaken. Begin met het hartige "Ramen Pork" voor een voorproefje van de Japanse culinaire expertise. Voor een bevredigende eiwitfixatie zijn de "Donburi Chicken x2" en "Burger Beef x2" publiekslievelingen. Liefhebbers van zeevruchten zullen de versheid van de "Zalmsalade" waarderen, terwijl zoetekauwen de "Japanse Mochi" niet mogen missen voor een heerlijke dessertervaring.

Heeft Flamingo (BE) salades beschikbaar?

Ja, Flamingo (BE) biedt een scala aan verfrissende salades. De "Zalmsalade" valt op en combineert de goedheid van zalm met verse groenten. Opties zoals de "Geitenkaassalade" en "Tofusalade" bieden een breed scala aan smaken voor saladeliefhebbers.

Welke ramen en donburi biedt Flamingo (BE) aan

Flamingo (BE) bevredigt de trek in noedels met een verscheidenheid aan ramen en donburi-opties. Geniet van de rijke smaken van 'Ramen Pork', 'Ramen Chicken' en 'Ramen Tofu', of geniet van de verleidelijke 'Donburi Chicken', 'Donburi Pork' en 'Donburi Veggie'. Elk gerecht toont het culinaire meesterschap van Flamingo (BE) in het bereiden van authentieke en heerlijke Japans geïnspireerde gerechten.

Heeft Flamingo (BE) cateringdiensten?

Ja, Flamingo (BE) breidt zijn culinaire expertise uit naar cateringdiensten. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een feest of een bijeenkomst van vrienden, Flamingo (BE) biedt een smaakvolle cateringervaring op maat om aan uiteenlopende voorkeuren en eisen te voldoen.

Serveert Flamingo (BE) de hele dag ontbijt?

Terwijl Flamingo (BE) het ontbijt serveert tot 11.30 uur, biedt het een gevarieerd menu dat zich uitstrekt tot de lunchuren, waardoor klanten kunnen genieten van op het ontbijt geïnspireerde gerechten of kunnen kiezen voor stevigere lunchopties.

Welke dranken zijn verkrijgbaar bij Flamingo (BE)?

Flamingo (BE) biedt een gevarieerde selectie dranken als aanvulling op het culinaire aanbod. Van Belgische klassiekers als 'Affligem Blond' tot ambachtelijke bieren als 'BBP Delta IPA' en 'Curieuse Neus', klanten kunnen kiezen uit een reeks verfrissende opties. Niet-alcoholische keuzes omvatten zelfgemaakte limonades, ijsthee en een verscheidenheid aan koffiesoorten, zodat er voor elke smaakvoorkeur iets is.

Welke bijgerechten en extra's zijn verkrijgbaar bij Flamingo (BE)?

Flamingo (BE) breidt zijn menu uit met diverse bijgerechten en extra's. Van de hartige "Gyoza" en "Crispy Fried Shrimp" tot de verleidelijke "Waffles" en de geruststellende "Soep", klanten kunnen hun maaltijden aanpassen met heerlijke toevoegingen. Opties als "Edamame", "Hummus" en "Kaasportie Belgische Flandrien" bieden een breed scala aan smaken als aanvulling op de hoofdgerechten.

Wie zijn de concurrenten van Flamingo (BE)?

Umamido Sushi - Bourse (BE)

Umamido Sushi bij Bourse in België staat bekend om zijn innovatieve fusie van Japanse en Belgische smaken in unieke sushicreaties.

Sushi Buzz (BE)

Sushi Buzz biedt een smaakvolle ervaring met een assortiment aan verse sushi en Japanse lekkernijen in België.

Sushi Bowl (BE)

Bij Sushi Bowl kun je genieten van heerlijke sushi in komvorm, met een gevarieerde selectie van verse ingrediënten voor een unieke culinaire beleving.

RA Sushi (BE)

RA Sushi staat bekend om zijn verfijnde sushi en Japanse gerechten, waar kwaliteit en creativiteit samenkomen voor een smaakvolle eetervaring in België.

Ramen Bambu (BE)

Ramen Bambu serveert authentieke ramengerechten, met zorg bereide noedelsoepen en smaakvolle toppings, waardoor het een populaire keuze is voor liefhebbers van Japanse ramen in België.

 

Category Restaurants
Flamingo (BE) prices

Popular Restaurants