bg-pattern

LucMoon Menuprijzen (BE)

Geverifieerde Prijzen

PriceListo is niet geassocieerd met LucMoon (BE)

Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
0.00
gebaseerd op 0 items ratings
EUR prices currency

Je bent aan het bekijken gemiddelde LucMoon (BE) prijzen van 3 locaties in onze database.

Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over LucMoon (BE)

Wat zijn de populairste items op het menu van LucMoon (BE)?

Witte noedelsoep met varkensvlees

De populaire witte noedelsoep van LucMoon met malse plakjes varkensvlees biedt een geruststellende mix van delicate bouillon en smaakvol vlees, waardoor een bevredigende en hartige ervaring ontstaat.

Witte noedelsoep met kip

Een lichtere optie, de witte noedelsoep met kip, bestaat uit mals gevogelte in een harmonieuze bouillon, wat een verfrissende en heerlijke dinerkeuze oplevert.

Witte noedelsoep met inktvi

Liefhebbers van zeevruchten komen massaal naar de witte noedelsoep met inktvis, waar zachte inktvis in een bouillon zwemt die de essentie van de zee vastlegt en zorgt voor een heerlijke en hartige ontmoeting.

Witte noedelsoep met scampi's

De witte noedelsoep met scampi's benadrukt sappige garnalen en biedt een verrukking van zeevruchten, waarbij de frisse smaak van de oceaan wordt vastgelegd in een smaakvolle bouillon.

Witte noedelsoep met varkensvlees, kip, inktvis en scampi's

De ultieme combinatie van LucMoon bestaat uit witte noedelsoep met varkensvlees, kip, inktvis en garnalen, waardoor een mengeling van smaken ontstaat voor een werkelijk heerlijke eetervaring.

Wat zijn de prijzen bij LucMoon (BE)?

De prijzen bij LucMoon zijn redelijk en variëren per categorie. Noedelsoepen variëren van € 8,50 tot € 15,00, terwijl hoofdgerechten zoals curryopties en roergebakken noedels scherp geprijsd zijn tussen € 13,50 en € 21,50. Bijgerechten, inclusief rijst en dranken, zijn ook redelijk geprijsd, waardoor klanten een scala aan opties krijgen die passen bij hun voorkeuren en budget.

Wat zijn de openingsuren van LucMoon (BE)?

LucMoon onthaalt zijn klanten met flexibele openingsuren. Het restaurant is op weekdagen geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur en verlengt de service tot 22.00 uur in het weekend, zodat klanten op hun gemak kunnen genieten van een heerlijke maaltijd.

Heeft LucMoon (BE) een kindermenu?

Zeker! LucMoon geeft om zijn jongere klanten en biedt een speciaal kindermenu. Kinderen kunnen genieten van heerlijke en kindvriendelijke opties zoals "Gebakken rijstnoedels met kip" of "Gebakken spaghetti met varkensvlees", wat een heerlijke eetervaring biedt voor het hele gezin.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij LucMoon (BE)?

LucMoon streeft ernaar om tegemoet te komen aan verschillende dieetvoorkeuren. Veganisten kunnen genieten van opties als 'Gebakken tofu met rode curry', terwijl vegetariërs een scala aan keuzes hebben, waaronder 'Witte noedelsoep met kip'. Voor mensen met glutengevoeligheden biedt het restaurant opties voor rijstnoedels en glutenvrije roerbakgerechten, zodat iedereen van een heerlijke maaltijd kan genieten.

Kunnen ze LucMoon (BE) bestellen voor bezorging?

Ja, LucMoon (BE) biedt handige bezorgdiensten aan via haar website. Klanten kunnen ook kiezen voor populaire bezorgdiensten zoals Uber Eats, Deliveroo en Takeaway om thuis van hun favoriete gerechten te genieten.

Welke noedels zijn verkrijgbaar bij LucMoon (BE)?

LucMoon serveert een verscheidenheid aan noedels, waaronder witte en gele noedels. De serie "Witte noedelsoep" bevat witte noedels, en de opties "Gebakken gele noedels" laten de verrukkingen van gele noedels zien. Daarnaast kunnen klanten genieten van dikke witte noedels in gerechten als 'Dikke witte noedels met gebakken tofu'.

Zijn er soepen verkrijgbaar bij LucMoon (BE)?

Zeker! LucMoon biedt een verleidelijke selectie soepen. Van de klassieke "Witte noedelsoep met varkensvlees" tot de smaakvolle "Soep met gemengde kip", klanten kunnen genieten van een breed scala aan soepopties, elk bereid met de kenmerkende toets van het restaurant.

Is er een mogelijkheid om bestellingen te personaliseren bij LucMoon (BE)?

Zeker! Met LucMoon kunnen klanten hun bestellingen aanpassen op basis van persoonlijke voorkeuren en dieetbeperkingen. Of het nu gaat om het aanpassen van de kruidenniveaus, het uitwisselen van ingrediënten of het kiezen voor specifieke soorten noedels, het restaurant streeft ernaar een persoonlijke eetervaring voor elke klant te creëren.

Zijn er combodeals beschikbaar bij LucMoon (BE)?

Ja, LucMoon biedt verleidelijke combideals voor wie wil genieten van een verscheidenheid aan smaken. De combo's "Gebakken gele noedels met varkensvlees, rundsvlees, kip, scampi's en inktvis" en "Gebakken rijstnoedels met varkensvlees, rundvlees, kip en scampi's" zijn perfect voor wie op zoek is naar een gevarieerde culinaire ervaring.

Heeft LucMoon (BE) cateringdiensten?

Zeker! LucMoon breidt zijn culinaire expertise uit om evenementen te verzorgen, zodat gasten kunnen genieten van het verrukkelijke aanbod van het restaurant. Of het nu gaat om een bedrijfsbijeenkomst of een speciaal feest, de cateringdiensten van LucMoon brengen de smaken van de Belgische Vietnamese keuken naar elke gelegenheid.

Welke dranken zijn verkrijgbaar bij LucMoon (BE)?

LucMoon biedt een gevarieerde selectie dranken als aanvulling op de verrukkelijke gerechten. Klanten kunnen kiezen uit een verfrissend assortiment met Coca Cola, Fanta, Sprite, Ice Tea, Saigon Beer, Hanoi Beer en een selectie witte en rode wijnen, die de perfecte aanvulling vormen op hun Vietnamese culinaire reis.

Welke zijkanten en extra's zijn verkrijgbaar bij LucMoon (BE)?

Naast de hoofdgerechten biedt LucMoon een scala aan bijgerechten en extra's om de eetervaring te versterken. Klanten kunnen genieten van opties zoals "Gebakken rijst met groentenmix en ei" of "Gestoomde witte rijst", waardoor een goed afgeronde en bevredigende maaltijd wordt gegarandeerd.

Wie zijn de concurrenten van LucMoon (BE)?

Phopho Rogier (BE)

Phopho Rogier in België wordt gevierd om zijn authentieke Pho, met een stomende kom smaakvolle bouillon en rijstnoedels, wat een echte Vietnamese eetervaring biedt.

Le Saïgon (BE)

Le Saïgon in België valt op met zijn gevarieerde menu met Bánh mì broodjes en hartige Bún gerechten, waardoor het een voorproefje van authentiek Vietnamees streetfood in Brussel biedt.

China Express (BE)

China Express in België is een populaire keuze voor snelle en gemakkelijke Chinese gerechten, met een express-stijl menu dat voldoet aan de behoeften van degenen die onderweg zijn.

China Meal (BE)

China Meal is in België bekend om zijn diverse Chinese culinaire ervaring, met een menu vol klassieke gerechten en moderne interpretaties die passen bij verschillende smaken.

 

 

 

 

 

Category Restaurants
LucMoon (BE) prices

Popular Restaurants