bg-pattern

Felfel Menuprijzen (BE)

PriceListo is niet geassocieerd met Felfel (BE)

Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
0.00
gebaseerd op 0 items ratings
EUR prices currency

Je bent aan het bekijken gemiddelde Felfel (BE) prijzen van 2 locaties in onze database.

Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over Felfel (BE)

Wat zijn de populairste items op het Felfel (BE) menu?

Zaatar-kip

Sappige kip gemarineerd in smaakvolle zaatar-kruiden en biedt een unieke en aromatische smaak.

Libanese Kafta

Gegrilde kafta, een mix van gekruid gehakt, waardoor een heerlijk en bevredigend gerecht ontstaat.

BBQ-vegetarisch

Een heerlijke mengeling van gegrilde groenten, perfect voor wie op zoek is naar een smakelijke vegetarische optie.

Power Bowl

Een gezonde bowl met een mix van voedzame ingrediënten, die een stevige en gezonde keuze biedt.

Halloumi

Gegrilde halloumi-kaas, die een heerlijke combinatie van texturen en rijke, hartige smaken oplevert.

Zaatar Kip (Tannourbrood)

Kip met Zaatar-infusie geserveerd met Tannour-brood, waardoor een bevredigend en aromatisch gerecht ontstaat.

Wat zijn de prijzen bij Felfel (BE)?

Bij Felfel (BE) zijn de prijzen redelijk en variëren per categorie. Over het algemeen kosten hoofdgerechten zoals de Zaatar Chicken, Libanese Kafta, BBQ Veggie en andere gerechten tussen € 8,00 en € 11,50, wat betaalbare en heerlijke opties biedt voor verschillende voorkeuren.

Wat zijn de openingstijden van Felfel (BE)?

Felfel (BE) verwelkomt gasten de hele week en zorgt voor een gemakkelijke eetervaring. Doorgaans is het restaurant op weekdagen geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur, met in het weekend verlengde openingstijden tot 22.00 uur.

Heeft Felfel (BE) een kindermenu?

Zeker! Felfel (BE) richt zich op de jongere gasten met een speciaal kindermenu. Jonge gasten kunnen genieten van opties zoals een kindvriendelijke Zaatar-kip, Libanese Kafta of de immer populaire Bread and Dip.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij Felfel (BE)?

Absoluut! Felfel (BE) zet zich in voor inclusiviteit en biedt een scala aan opties voor verschillende voedingsvoorkeuren. Veganisten kunnen hun hart ophalen aan de BBQ Veggie, Falafel of de Mediterranean Bowl. Vegetariërs hebben extra keuzes, zoals de Halloumi-gerechten, terwijl degenen die gluten vermijden kunnen genieten van de Power Bowl of de Libanese Kafta zonder Tannour Bread.

Kunnen ze Felfel (BE) bestellen voor bezorging?

Ja inderdaad! Klanten kunnen Felfel (BE) gemakkelijk bestellen voor bezorging via de officiële website. Daarnaast bieden populaire bezorgdiensten zoals Uber Eats en Deliveroo ook de mogelijkheid om vanuit het comfort van thuis te genieten van het heerlijke aanbod van Felfel.

Is er een mogelijkheid om bestellingen op maat te maken bij Felfel (BE)?

Zeker! Felfel (BE) begrijpt dat individuele voorkeuren variëren en verwelkomt maatwerkverzoeken. Diners kunnen hun bestellingen personaliseren door ingrediënten aan te passen of specifieke wijzigingen aan te vragen, afhankelijk van hun smaak.

Zijn er combideals beschikbaar bij Felfel (BE)?

Absoluut! Felfel (BE) biedt verleidelijke combo-deals, waardoor klanten kunnen genieten van een verscheidenheid aan smaken voor een geweldige prijs. Deze combo's bevatten vaak een mix van populaire items, bijgerechten en drankjes, waardoor een goed afgeronde en bevredigende maaltijdervaring ontstaat.

Heeft Felfel (BE) cateringdiensten?

Ja, Felfel (BE) breidt zijn culinaire hoogstandjes uit tot buiten het restaurant met cateringdiensten. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, feest of bijeenkomst, Felfel is uitgerust om tegemoet te komen aan verschillende gelegenheden en zorgt voor een heerlijke en smaakvolle ervaring voor alle aanwezigen.

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd bij Felfel (BE)?

Om het klantgemak te vergroten, accepteert Felfel (BE) een verscheidenheid aan betaalmethoden. Klanten kunnen hun rekeningen betalen met contant geld, creditcards of digitale betalingsopties voor een naadloze en probleemloze transactie.

In welke keuken is Felfel (BE) gespecialiseerd?

Felfel (BE) is gespecialiseerd in het aanbieden van een heerlijke fusion van de Libanese en mediterrane keuken. Het menu weerspiegelt de rijke en diverse smaken van deze regio's en biedt een unieke en bevredigende eetervaring voor iedereen.

Welke dranken zijn verkrijgbaar bij Felfel (BE)?

Les uw dorst bij Felfel (BE) met een gevarieerde selectie dranken. Het menu bevat verfrissende opties zoals frisdrank, sappen en water. Voor degenen die hun maaltijd willen aanvullen met iets speciaals, biedt Felfel ook een samengestelde lijst met niet-alcoholische en alcoholische dranken.

Welke bijgerechten en extra's zijn verkrijgbaar bij Felfel (BE)?

Verrijk uw maaltijd bij Felfel (BE) met een verscheidenheid aan verrukkelijke bijgerechten en extra's. Opties zijn onder meer Gekruide Krielaardappelen (gekruide krieltjes), Zoete Frietaardappelen (zoete frietjes), Gegrilde Mais (gegrilde maïs) en Gemengde Salade (gemengde salade), waardoor gasten hun eetervaring kunnen aanpassen.

Wie zijn de concurrenten van Felfel (BE)?

Chicken Center (BE)

Chicken Center, een geliefde vestiging in België, staat bekend om zijn sappige gegrilde kipgerechten, waarbij de Zaatar Chicken en de Lebanese Kafta populaire favorieten zijn onder de klanten.

Falafelo (BE)

Falafelo biedt heerlijke falafelgerechten en andere Midden-Oosterse lekkernijen in België.

Mine Madeh by My Tannour (BE)

Mine Madeh by My Tannour serveert authentieke gerechten uit het Midden-Oosten, met een focus op smaakvolle en ambachtelijk bereide gerechten.

Merdin Kebab (BE)

Bij Merdin Kebab geniet je van overheerlijke kebabgerechten, waar de smaak en kwaliteit van de gerechten centraal staan.

Chicken Factory (BE)

Bij Chicken Factory worden klanten getrakteerd op een uitgebreid menu met onder andere de BBQ Veggie, Falafel en een scala aan heerlijke kipopties, waardoor het een favoriete plek is voor liefhebbers van diverse smaken in België.


 

 

Category Restaurants
Felfel (BE) prices

Popular Restaurants