bg-pattern

Aloha Poke & Woke Bowl Menuprijzen (BE)

Geverifieerde Prijzen

PriceListo is niet geassocieerd met Aloha Poke & Woke Bowl (BE)

Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
Je bent aan het bekijken Aloha Poke & Woke Bowl (BE) prijzen bevestigd door PriceListo op de volgende locatie:
Jezusstraat 32, Antwerpen, Vlaanderen, 2000, BE
Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over Aloha Poke & Woke Bowl (BE)

Wat zijn de populairste items op het Aloha Poke & Woke Bowl (BE) menu?

Klassieke Burrito

Een warme tortilla gevuld met eiwitten, rijst, bonen, verse salsa, kaas en zure room – een traditionele favoriet.

Barbacoa-rundvleesburrito

Langzaam gegaard barbacoa-rundvlees gecombineerd met rijst, bonen, pico de gallo, kaas en een pittige mayo-motregen: een smaakvol avontuur.

Vegetarische Burrito Bowl

Koriander-limoenrijst, zwarte bonen, geroosterde groenten, salsa, guacamole en geraspte kaas: een levendige en gezonde optie.

Quesadilla met kip

Gegrilde kip genesteld tussen tortilla's met gesmolten kaas, geserveerd met zure room, guacamole en salsa: een klassiek troostgerecht.

Nacho's Grande

Krokante tortillachips met gesmolten kaas, zwarte bonen, jalapeños, pico de gallo en quesosaus: een perfecte snack om te delen.

Baja vistaco's

Krokant gehavende vis in zachte tortilla's met slaw, chipotle mayo en koriander: een heerlijke combinatie van texturen en smaken.

Chorizo-ontbijtburrito

Roerei, pittige chorizo, aardappelen, kaas en salsa verpakt in een tortilla: een smaakvol ontbijt voor onderweg.

Barburrito-saladekom

Krokante sla gegarneerd met eiwitten, zwarte bonen, maïs, pico de gallo en limoenvinaigrette: een verfrissende en gezondheidsbewuste optie.

Wat zijn de prijzen bij Aloha Poke & Woke Bowl (BE)?

De prijzen zijn ontworpen om tegemoet te komen aan verschillende voorkeuren. Dubbele porties zoals Poké Beef en Poké Chicken kosten € 8,90. Premium-opties, Ahi Tonijn en Aloha Zalm, kosten € 9,90. Acai Bowls en Smoothie Bowls kosten € 8,90, en diverse dranken, waaronder Fanta en Coca-Cola, variëren van € 2,00 tot € 3,50.

Wat zijn de openingstijden van Aloha Poke & Woke Bowl (BE)?

Aloha Poke & Woke Bowl (BE) is doordeweeks geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur en in het weekend van 12.00 uur tot 20.00 uur, zodat de hele week bereikbaar is voor lunch en diner.

Heeft Aloha Poke & Woke Bowl (BE) een kindermenu?

Hoewel er geen speciaal kindermenu is, biedt Aloha Poke & Woke Bowl (BE) aanpasbare opties, zoals de maak je eigen Poké bowl, zodat kinderen hun favoriete ingrediënten kunnen kiezen.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij Aloha Poke & Woke Bowl (BE)?

Aloha Poke & Woke Bowl (BE) houdt rekening met verschillende dieetvoorkeuren. De Veggie Tofu-kom is geschikt voor vegetariërs en glutenvrije opties zijn onder meer Ahi-tonijn- en Hawaiiaanse garnalenkommen. De aanpasbare make-your-own Poké bowl zorgt voor veganistische en glutenvrije keuzes.

Kunnen ze Aloha Poke & Woke Bowl (BE) bestellen voor bezorging?

Ja, Aloha Poke & Woke Bowl (BE) biedt bezorging aan via hun website. Ze werken ook samen met populaire bezorgaanbieders, waardoor een naadloze bezorgervaring wordt gegarandeerd.

Zijn er speciale toppings of sauzen die de Aloha Poke bowl bij Aloha Poke & Woke Bowl (BE) onderscheiden?

De Aloha Poke bowl valt op met unieke toppings zoals avocado, edamame en knapperige uitjes. Huisgemaakte sauzen, zoals pittige mayo en ponzu, voegen een duidelijke zoetheid, pittigheid en kruidigheid toe.

Hoe personaliseerbaar zijn de poke bowls bij Aloha Poke & Woke Bowl (BE)?

Aloha Poke & Woke Bowl (BE) is trots op haar zeer aanpasbare poké bowls. Met de optie "Maak je eigen Poké" kunnen klanten hun basis, eiwitten, toppings en sauzen kiezen voor een persoonlijke ervaring.

Wat zijn de aanbevolen eiwitkeuzes voor de Woke Bowl (BE) om een bevredigende maaltijd te creëren?

Aanbevolen eiwitkeuzes voor de Woke Bowl (BE) zijn onder meer Hawaiiaanse garnalen, Poké Chicken en smaakvol Poké Beef. Gemarineerde tonijn en gemarineerde zalm zorgen voor een rijke en bevredigende viservaring.

Kun je de portiegroottes van de Aloha Poke bowls bij Aloha Poke & Woke Bowl (BE) beschrijven?

Portiegroottes bij Aloha Poke & Woke Bowl (BE) zorgen voor een bevredigende en vervullende eetervaring. Of het nu gaat om normale porties zoals Ahi Tuna of dubbele porties zoals Poké Beef, klanten kunnen royale porties met hoogwaardige ingrediënten verwachten.

Wat onderscheidt de zeevruchten in de poke bowls van Aloha Poke & Woke Bowl (BE) qua versheid en kwaliteit?

Aloha Poke & Woke Bowl (BE) geeft prioriteit aan verse, hoogwaardige zeevruchten. Ahi-tonijn, Aloha-zalm en Hawaiiaanse garnalen worden zorgvuldig ingekocht en verbeteren de smaken door zorgvuldige behandeling en marinering.

Wie zijn de concurrenten van Aloha Poke & Woke Bowl (BE)?

Poke & More (BE)

Met een divers en aanpasbaar menu biedt Poke & More in België verse poke bowls die aan verschillende smaken voldoen.

Poke & Sushi Dream (BE)

De fusie van poke bowls en sushi maakt Poke & Sushi Dream in België uniek en biedt een bijzondere culinaire ervaring.

Poké Bar (BE)

In België staat Poké Bar bekend om zijn authentieke Hawaïaanse poke bowls, met hoogwaardige zeevruchten en levendige toppings.

Poké Bar Ma Campagne (BE)

Een favoriet onder poke-liefhebbers in België, Poké Bar Ma Campagne biedt een heerlijk menu met een harmonieuze mix van smaken.

Poké Bowl (BE)

Populair in België, specialiseert Poké Bowl zich in kleurrijke en voedzame poke bowls, waardoor een gezonde en bevredigende eetervaring wordt geboden.

Poke Brawl (BE)

Poke Brawl in België valt op door zijn gedurfde smaken en biedt een opwindend menu van poke bowls voor een onvergetelijk culinair avontuur.


Category Restaurants
Aloha Poke & Woke Bowl (BE) prices

Popular Restaurants