bg-pattern

Poké Bowl Menuprijzen (BE)

Geverifieerde Prijzen

PriceListo is niet geassocieerd met Poké Bowl (BE)

Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
0.00
gebaseerd op 0 items ratings
EUR prices currency

Je bent aan het bekijken gemiddelde Poké Bowl (BE) prijzen van 2 locaties in onze database.

Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over Poké Bowl (BE)

Wat zijn de populairste items op het Poké Bowl (BE)-menu?

Aloha Zalm Groot

Sappige zalm gecombineerd met verse ingrediënten, wat een levendige smaak van de Hawaiiaanse keuken biedt.

Chili Kip Groot

Malse kip gekruid met een heerlijke mix van kruiden, gegarneerd met levendige ingrediënten voor een gedurfde smaakervaring.

Creëer je eigen Poké Bowl groot

Een aanpasbare optie waarmee klanten hun gepersonaliseerde bowl kunnen samenstellen met de gewenste eiwitten, toppings en sauzen.

Heilige Garnalen Groot

Dikke garnalen staan centraal in deze kom en creëren een heerlijke zeevruchtenervaring met een perfecte balans tussen texturen en smaken.

Toffe Tofu Groot

Een vegetarische verrukking met gemarineerde tofu, een hartige en bevredigende optie met levendige smaken.

Hula Tonijn Groot

Een mix van tonijn en tropische ingrediënten transporteert diners naar de Stille Oceaan en legt de essentie van Hawaiiaanse smaken vast.

Wat zijn de prijzen bij Poké Bowl (BE)?

De prijzen bij Poké Bowl (BE) zijn budgetvriendelijk, variërend van € 9,50 voor kleinere bowls tot € 13,50 voor grotere en signature bowls. Deze flexibele prijzen zorgen voor toegankelijkheid voor een scala aan smaken en eetlustgroottes.

Wat zijn de openingstijden van Poké Bowl (BE)?

Poké Bowl (BE) verwelkomt klanten dagelijks van 11.00 tot 20.00 uur en biedt de hele week voldoende mogelijkheden voor lunch en diner.

Heeft Poké Bowl (BE) een kindermenu?

Hoewel er geen specifiek kindermenu is, biedt Poké Bowl (BE) plaats aan jongere gasten met kleinere kommen en een verscheidenheid aan ingrediënten voor de eenvoudigere smaak.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij Poké Bowl (BE)?

Poké Bowl (BE) is geschikt voor diverse diëten met opties zoals de "Toffe Tofu" bowls, geschikt voor veganisten en vegetariërs. Aanpasbare kommen maken ook glutenvrije voorkeuren mogelijk.

Kunnen ze Poké Bowl (BE) bestellen voor bezorging?

Ja, klanten kunnen Poké Bowl (BE) gemakkelijk bestellen voor bezorging via de officiële website. Populaire bezorgers, zoals Deliveroo en Uber Eats, bieden deze service ook aan.

Is er een optie voor het personaliseren van bestellingen bij Poké Bowl (BE)?

Zeker, Poké Bowl (BE) moedigt maatwerk aan. Met de optie 'Maak je eigen Poké Bowl' kunnen klanten hun bestellingen aanpassen en eiwitten, toppings en sauzen kiezen voor een persoonlijke ervaring.

Zijn er combodeals beschikbaar bij Poké Bowl (BE)?

Hoewel specifieke combo's kunnen variëren, biedt Poké Bowl (BE) vaak waardegedreven combinaties, waardoor een goed afgeronde maaltijd wordt geboden tegen een aantrekkelijke prijs.

Heeft Poké Bowl (BE) cateringdiensten?

Ja, Poké Bowl (BE) breidt zijn culinaire expertise uit naar catering, waardoor het een ideale keuze is voor evenementen. Het cateringmenu kan worden aangepast aan specifieke wensen.

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd bij Poké Bowl (BE)?

Poké Bowl (BE) accepteert traditionele betaalmethoden, waaronder contante en kaartbetalingen, waardoor een soepel transactieproces voor klanten wordt gegarandeerd.

In wat voor soort keuken is Poké Bowl (BE) gespecialiseerd?

Poké Bowl (BE) is gespecialiseerd in de Hawaïaans geïnspireerde keuken en brengt de frisse en levendige smaken van poké bowls naar België.

Welke dranken zijn verkrijgbaar bij Poké Bowl (BE)?

Klanten kunnen hun bowls aanvullen met verfrissende dranken zoals Fiji Water, Arizona Green Tea, Little Miracles Green Tea en het Vitamin Well-assortiment.

Welke bijgerechten en extra's zijn verkrijgbaar bij Poké Bowl (BE)?

Terwijl de focus ligt op poké bowls, biedt Poké Bowl (BE) extra bijgerechten en extra's, waardoor de eetervaring wordt versterkt met unieke toppings en sauzen.

Wie zijn de concurrenten van Poké Bowl (BE)?

Poke & More (BE)

Een culinair paradijs met meerdere vestigingen in België, verheugt Poke & More poké-liefhebbers met diverse bowls zoals de "Signature Aloha Bowl" en "Spicy Tuna Crunch," en creëert een fusie van verrukkelijke smaken.

Poké Bar (BE)

Poké Bar in België is dé plek voor verse en aanpasbare bowls, met favorieten zoals de "Salmon Avocado Bowl" en "Teriyaki Chicken Bowl," waarbij gasten de kans krijgen hun perfecte poké-ervaring te creëren.

Poké Bowl (BE)

Bekend om zijn authentiek Hawaiiaanse karakter, weet Poké Bowl in België harten te veroveren met favorieten zoals de "Classic Ahi Tuna Bowl" en "Mango Tango Salmon Bowl," en zorgt voor een smaakvolle reis langs zijn vestigingen.

Poke Brawl (BE)

Poke Brawl valt op in België met gedurfde combinaties zoals de "Spicy Sriracha Shrimp Bowl" en "Tofu Poke Bowl," en biedt een unieke en opwindende poké-ervaring.

Poke Club (BE)

Met oog voor diverse smaken, toont Poke Club in België creatieve bowls zoals de "Dragon Power Bowl" en "Vegetarian Delight," en creëert een levendige ruimte voor poké-liefhebbers.

Poke Dream (BE)

Poke Dream in België biedt een dromerige menu met bowls zoals de "Rainbow Delight Bowl" en "Green Goddess Tofu Bowl," en zorgt voor een verfrissende en bevredigende poké-ervaring bij hun vestigingen.

 

Category Restaurants
Poké Bowl (BE) prices

Popular Restaurants