bg-pattern

La Gyozaria by Sum Sum Menuprijzen (BE)

PriceListo is niet geassocieerd met La Gyozaria by Sum Sum (BE)

Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
0.00
gebaseerd op 0 items ratings
EUR prices currency

Je bent aan het bekijken gemiddelde La Gyozaria by Sum Sum (BE) prijzen van 2 locaties in onze database.

Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over La Gyozaria by Sum Sum (BE)

Wat zijn de populairste gerechten op het menu van La Gyozaria by Sum Sum (BE)?

Traditionalistische varkensvlees- en gemberknoedels

Een heerlijke mix van hoogwaardig varkensvlees en subtiele gembersmaken, verpakt in een delicate verpakking.

Traditionele kippenbol

Tijdloze favorieten met malse kip verpakt in een vakkundig vervaardigde, dunne verpakking.

Vegetarische Dumplings

Een bevredigende mix van verse groenten in een lichte, smaakvolle verpakking voor liefhebbers van planten.

Eend & Hoi Sin-knoedels

Premium dumplings die sappige eend combineren met de zoete rijkdom van hoi sin-saus.

KFC & Tonkatsu-knoedels

Een unieke mix van Koreaanse gebakken kip en pittige tonkatsu-saus voor een knapperige, smaakvolle ervaring.

Zoete Aardappelfrietjes Met Sriracha Mayonaise

Knapperige zoete aardappelfrietjes gecombineerd met een vleugje kruiden in Sriracha-mayonaise, een perfecte aanvulling op de hartige dumplings.

Wat zijn de prijzen bij La Gyozaria by Sum Sum (BE)?

La Gyozaria van Sum Sum biedt redelijke prijzen, waardoor klanten kunnen genieten zonder veel geld uit te geven. Dumplings zoals "Traditional Chicken" en "KFC & Tonkatsu" kosten € 7,50, terwijl de premium dumplings "Duck & Hoi Sin" € 8,00 kosten. Bijgerechten zoals "Rijst" en "Wakame" kosten respectievelijk € 3,50 en € 5,00. Drankopties variëren van € 2,80 voor thee tot € 22,00 voor Saké Gekkeikan.

Wat zijn de openingstijden van La Gyozaria by Sum Sum (BE)?

La Gyozaria by Sum Sum biedt gasten flexibele openingstijden. Op weekdagen zijn de deuren geopend van 11.30 uur tot 21.30 uur. In het weekend gaat het restaurant om 17.00 uur open, waardoor de dinertijden op zaterdag tot 21.30 uur en op zondag tot 21.00 uur verlengd worden.

Heeft La Gyozaria by Sum Sum (BE) een kindermenu?

Ja, La Gyozaria by Sum Sum richt zich op jonge gasten met een speciaal kindermenu. De "Traditionele Kip"-knoedels zijn een kindvriendelijke optie en zorgen voor een heerlijke eetervaring voor het hele gezin.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij La Gyozaria by Sum Sum (BE)?

La Gyozaria by Sum Sum houdt rekening met diverse dieetvoorkeuren. De 'Veggie'-knoedels zijn bedoeld voor vegetariërs, en glutenvrije opties omvatten' Rijst. Veganistische gasten kunnen genieten van een heerlijke maaltijd met deze doordachte keuzes.

Kunnen ze La Gyozaria via Sum Sum (BE) bestellen voor bezorging?

Ja, La Gyozaria by Sum Sum biedt handige bezorging via haar website. Klanten kunnen ook kiezen voor populaire bezorgdiensten zoals Deliveroo of Uber Eats voor een naadloze ervaring thuis.

Welke dumplingvariant bij La Gyozaria by Sum Sum (BE) is de publiekslieveling?

De "Traditionele Kip"-knoedels vallen consequent op als publiekslieveling en presenteren een perfecte mix van traditionele smaken waardoor klanten terugkomen voor meer.

Zijn er signature sauzen die passen bij de dumplings van La Gyozaria by Sum Sum (BE)?

Absoluut! La Gyozaria van Sum Sum is trots op het aanbieden van kenmerkende sauzen die de knoedelervaring versterken. De dumplings "Duck & Hoi Sin" worden perfect aangevuld met een speciale hoi sin-saus, terwijl de dumplings "KFC & Tonkatsu" tot leven komen door de toevoeging van pittige tonkatsu-saus.

Biedt La Gyozaria by Sum Sum (BE) cateringdiensten aan voor evenementen en bijeenkomsten?

Zeker! La Gyozaria by Sum Sum breidt zijn culinaire expertise uit tot buiten de restaurantomgeving en biedt cateringdiensten voor evenementen en bijeenkomsten. Maak uw gelegenheden onvergetelijk met de verrukkelijke smaken van La Gyozaria van Sum Sum.

Kunnen klanten reserveren bij La Gyozaria by Sum Sum (BE)?

Ja, klanten kunnen bij La Gyozaria by Sum Sum reserveren voor een naadloze dinerervaring, zodat ze zonder problemen van de culinaire hoogstandjes kunnen genieten.

Heeft La Gyozaria by Sum Sum (BE) cateringdiensten?

Ja, La Gyozaria by Sum Sum biedt cateringdiensten en brengt unieke en smaakvolle dumplings naar speciale evenementen en bijeenkomsten. De cateringdiensten zorgen voor een onvergetelijke en heerlijke ervaring op de door u gekozen locatie.

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd bij La Gyozaria by Sum Sum (BE)?

La Gyozaria by Sum Sum accepteert de belangrijkste creditcards, debetkaarten en contante betalingen, waardoor een gemakkelijke transactie voor haar klanten wordt gegarandeerd.

Zijn er alcoholische dranken bij La Gyozaria by Sum Sum (BE)?

Inderdaad! La Gyozaria by Sum Sum biedt een selectie alcoholische dranken, waaronder bieren als Tsingtao en Asahi, maar ook unieke opties zoals Ginette Bio Blonde, Ginette Bio Triple, wijnen en Saké Gekkeikan.

Wie zijn de concurrenten van La Gyozaria van Sum Sum (BE)?

Gyoza House (BE)

Gyoza House biedt een verrukkelijke selectie van gyoza, Japanse dumplings, en andere Aziatische specialiteiten in België.

Gyoza Kaï (BE)

Bij Gyoza Kaï kun je genieten van authentieke gyoza, met de nadruk op heerlijk gevulde dumplings en smaakvolle Aziatische gerechten.

Gyoza Kingdom (BE)

Gyoza Kingdom serveert een koninklijke ervaring met een gevarieerd aanbod van gyoza, waar de smaken van Japan samenkomen voor een unieke culinaire belevenis in België.

Gyozaria - Harry Suzuki (BE)

Gyozaria - Harry Suzuki biedt een culinaire reis met meesterlijk bereide gyoza en andere Japanse lekkernijen, waarmee het de smaken van de traditionele Japanse keuken naar België brengt.

Dimsumnia (BE)

Dimsumnia in België biedt een gevarieerd menu van traditionele en inventieve dim sum, gericht op zowel klassieke als avontuurlijke smaakpapillen.

Dim Yum (BE)

Dim Yum in België staat bekend om zijn authentieke dim sum-menu, met een scala aan dumplings en kleine hapjes die de traditionele Chinese smaken tot leven brengen.


Category Restaurants
La Gyozaria by Sum Sum (BE) prices

Popular Restaurants