bg-pattern

Asian Corner Menypriser (SE)

Verifierade Priser

PriceListo är inte associerad med Asian Corner (SE)

Menu

Beta Prisändringsdata som visas nedan är skillnaden mellan föregående och sista post i vår databas. De två posterna kan härledas från olika källor och bör som sådan endast användas som uppskattningar.
0.00
baserat på 0 items ratings
SEK prices currency

Du tittar medel Asian Corner (SE) priser från 3 platser i vår databas.

Varning:

PriceListo samlar in faktisk prisinformation från källor som besök på plats, företagswebbplatser och telefonintervjuer. De priser som rapporteras på denna webbsida kommer från en eller flera av dessa källor. Naturligtvis kanske de priser som rapporteras på denna webbplats inte är aktuella och kanske inte gäller alla platser för ett visst affärsmärke. Kontakta den enskilda affärsplatsen som är intresserad för att få aktuell prissättning.

Handla om Asian Corner (SE)

Vilka är de mest populära föremålen på Asian Corner (SE)-menyn?

Dragon Roll

En favorit bland sushi-rullar på Asian Corner, fylld med krabbfyllning, avocado, gurka och räkor i tempura, toppad med avokadoskivor och ålsås.

Pad Thai

En klassisk thailändsk rätt på Asian Corner, med wokade risnudlar med kyckling eller räkor, böngroddar, vårlök, jordnötter och syrlig tamarind sås.

Sushi Mix

Oavsett om det är Liten, Mellan, Stor eller Familji Sushi Mix, erbjuder Asian Corner en variation av sushi-rullar och nigiri, fulla av färskhet och smak.

Phở

En doftande vietnamesisk risnudelsoppa på Asian Corner, kokad med nötkött eller kyckling, aromatiska örter och kryddor, garnerad med böngroddar, basilika, lime och jalapeños.

Nudelsallad med Biff

Asian Corner's lättare alternativ, med wokad biff och grönsaker serverad på kylda nudlar.

Hur är priset på Asian Corner (SE)?

Prissättningen på Asian Corner (SE) varierar beroende på rättskategori. Förrätterna varierar från 99 kr till 119 kr, sushialternativ från 79 kr till 289 kr och huvudrätter från 99 kr till 119 kr. Drycker kostar vanligtvis 15 kr styck.

Vilka är öppettiderna för Asian Corner (SE)?

Asian Corner (SE) är öppen från 11:00 till 20:00 varje fredag och erbjuder utsökt asiatisk mat till lunch och middag.

Har Asian Corner (SE) en barnmeny?

Ja, Asian Corner (SE) erbjuder barnvänliga alternativ som Chicken Satay och Tempura för att tillgodose yngre gästers smaker.

Finns det några veganska, vegetariska eller glutenfria alternativ på Asian Corner (SE)?

Asian Corner (SE) tillgodoser olika kostbehov med alternativ som Vegetable Pad Thai och glutenfri curry för att säkerställa att alla kan njuta av sin måltid.

Kan de beställa Asian Corner (SE) för leverans?

Ja, kunder kan beställa leverans från Asian Corner (SE) via dess webbplats eller leveransplattformar som Foodora, Uber Eats och Wolt.

Hur kryddiga är rätterna på Asian Corner (SE)?

Asian Corner (SE) erbjuder ett urval av kryddnivåer, vilket gör att kunderna kan anpassa värmen efter sina önskemål, oavsett om de föredrar milda eller eldiga smaker.

Hur stora är portionsstorlekarna på Asian Corner (SE)?

Portionsstorlekarna på Asian Corner (SE) är generösa, vilket säkerställer att kunderna går därifrån helt nöjda med alternativ som sträcker sig från mindre portioner till större fat.

Vilka är de mest populära drinkarna som serveras på Asian Corner (SE)?

Populära drinkar på Asian Corner (SE) inkluderar Trocadero, Zingo och olika läskedrycker som Pepsi och 7-up, vilket ger uppfriskande tillbehör till de smakrika rätterna.

Finns det några speciella kampanjer eller rabatter på Asian Corner (SE)?

Enstaka erbjudanden och rabatter på Asian Corner (SE) ger mervärde för matgäster, inklusive måltidskombinationer och lojalitetsbelöningar.

Erbjuder Asian Corner (SE) cateringtjänster för evenemang?

Ja, Asian Corner (SE) erbjuder evenemang med läckra alternativ som sushitallrikar och nudelrätter för att göra alla tillfällen till en kulinarisk framgång.

Vilka är konkurrenterna till Asian Corner (SE)?

AO Thai (SE)

AO Thais Pad Cashew är en favorit bland kunderna, med wokad kyckling eller tofu med cashewnötter, grönsaker och smakrika kryddor, och erbjuder en läcker smak av Thailand.

Arj Sushi (SE)

Arj Sushis Lax and Avokado rulle förtjusar gästerna med färsk lax och krämig avokado insvept i sjögräs och ris, och ger en härlig kombination av smaker och texturer.

Asiana Sushi (SE)

Asiana Sushis Kimchisallad är ett populärt val, och erbjuder en uppfriskande blandning av kryddig kimchi, krispiga grönsaker och syrlig dressing, vilket ger en explosion av koreanska smaker i varje tugga.

Asian Wok Elegant garden (SE)

Asian Wok Elegant Gardens Fyra Små Rätter lockar matgäster med fyra små rätter som låter kunderna njuta av en mångfald av asiatiska smaker, vilket skapar en varierad och tillfredsställande matupplevelse.

Asian Xpress (SE)

Asian Xpresss Bao Bun med fläsk är ett måste-prova, med mjuka ångade buns fyllda med mört fläsk och smakrika toppings, vilket erbjuder en smak av traditionell taiwanesisk gatumat som säkerligen kommer att behaga.

 

 

 

Category Restaurants
Asian Corner (SE) prices

Popular Restauranger