bg-pattern

Bocado Menypriser (SE)

Verifierade Priser

PriceListo är inte associerad med Bocado (SE)

Menu

Beta Prisändringsdata som visas nedan är skillnaden mellan föregående och sista post i vår databas. De två posterna kan härledas från olika källor och bör som sådan endast användas som uppskattningar.
0.00
baserat på 0 items ratings
SEK prices currency

Du tittar medel Bocado (SE) priser från 2 platser i vår databas.

Varning:

PriceListo samlar in faktisk prisinformation från källor som besök på plats, företagswebbplatser och telefonintervjuer. De priser som rapporteras på denna webbsida kommer från en eller flera av dessa källor. Naturligtvis kanske de priser som rapporteras på denna webbplats inte är aktuella och kanske inte gäller alla platser för ett visst affärsmärke. Kontakta den enskilda affärsplatsen som är intresserad för att få aktuell prissättning.

Handla om Bocado (SE)

Vilka är de mest populära alternativen på Bocado (SE)-menyn?

Alitas de Pollo al Ajillo (Vitlökskycklingvingar)

Mörda kycklingvingar marinerade i vitlök och kryddor, tillagade till perfektion.

Setas con Manchego (Champinjoner med Manchego-ost)

Smakrika champinjoner sauterade med smält Manchego-ost, vilket skapar en rik och tillfredsställande rätt.

Patatas Bravas (Kryddiga potatisar)

Krispiga potatisar serverade med en kryddig och syrlig bravas-sås, en klassisk spansk tapasfavorit.

Gambas al Ajillo (Vitlöksräkor)

Saftiga räkor sauterade med vitlök och olivolja, vilket ger en läcker smakexplosion.

Padrones (Blåstarka gröna paprikor)

Blåstarka gröna paprikor kryddade med havssalt, ett enkelt men läckert tapasalternativ.

Hur är priset på Bocado (SE)?

Tapasrätter varierar från 196 kr till 217 kr, medan drycker kostar 29 kr styck, och erbjuder prisvärda alternativ för en härlig matupplevelse.

Vilka är öppettiderna för Bocado (SE)?

Bocado (SE) har öppet dagligen från 17:00 till 23:00, vilket ger gott om tid för gästerna att njuta av sina spanskinspirerade tapas och drycker.

Har Bocado (SE) en barnmeny?

Även om det inte finns någon specifik barnmeny, kan yngre matgäster njuta av alternativ som Patatas Bravas, Padrones och alkoholfria drycker som Fanta och Cola.

Finns det ett alternativ för att anpassa beställningar hos Bocado (SE)?

Ja, kunder kan anpassa sina beställningar hos Bocado (SE) för att passa deras preferenser, oavsett om det gäller att justera kryddnivåer eller ersätta ingredienser.

Finns det kombinationserbjudanden tillgängliga på Bocado (SE)?

Ja, Bocado (SE) erbjuder kombinationserbjudanden på vissa menyalternativ, vilket ger kunderna möjlighet att prova en mängd olika smaker till ett rabatterat pris.

Vilka är konkurrenterna till Bocado (SE)?

Tapaso (SE)

På Tapaso frestar kunderna med deras populära rätt, Calamares, som innehåller krispiga och möra friterade bläckfiskringar serverade med en sida av smakrik dippasås, vilket ger en ljuvlig havsmaträtt.

La Casa (SE)

La Casa är en mysig restaurang som erbjuder autentiska spanska rätter och tapas med färska ingredienser och traditionella smaker. Den avslappnade atmosfären och det vänliga serviceteamet gör det till en perfekt plats för en trevlig middag med vänner eller familj.

Tapicante (SE)

Tapicante är en modern tapasbar som erbjuder en variationsrik meny med läckra spanska smårätter och smakfulla drycker. Med sin livliga atmosfär och levande musik är det en perfekt destination för dem som vill uppleva den äkta spanska matkulturen.

Frasses (SE)

Frasses är en populär restaurangkedja som specialiserar sig på hamburgare och snabbmat med hög kvalitet och god smak. Med sitt breda utbud av burgare, pommes frites och andra läckra alternativ är det ett idealiskt val för en snabb och tillfredsställande måltid.

Chicken & M (SE)

Chicken & M lockar matgäster med alternativet Single Wing, som visar upp en saftig och smakrik kycklingvinge tillagad till perfektion, vilket ger en läcker och tillfredsställande snack eller måltid.

Chicken Hut (SE)

Chicken Hut tillfredsställer cravings med deras Crispy Plate, som erbjuder en generös portion av krispiga friterade kycklingbitar serverade med en sida av pommes frites och dippasås, vilket ger ett hjärtligt och tillfredsställande måltidsalternativ.

 

 

 

Category Restaurants
Bocado (SE) prices

Popular Restauranger