bg-pattern

Ceviche Taste Of Peru Menypriser (SE)

Verifierade Priser

PriceListo är inte associerad med Ceviche Taste Of Peru (SE)

Menu

Beta Prisändringsdata som visas nedan är skillnaden mellan föregående och sista post i vår databas. De två posterna kan härledas från olika källor och bör som sådan endast användas som uppskattningar.
0.00
baserat på 0 items ratings
SEK prices currency

Du tittar medel Ceviche Taste Of Peru (SE) priser från 3 platser i vår databas.

Varning:

PriceListo samlar in faktisk prisinformation från källor som besök på plats, företagswebbplatser och telefonintervjuer. De priser som rapporteras på denna webbsida kommer från en eller flera av dessa källor. Naturligtvis kanske de priser som rapporteras på denna webbplats inte är aktuella och kanske inte gäller alla platser för ett visst affärsmärke. Kontakta den enskilda affärsplatsen som är intresserad för att få aktuell prissättning.

Handla om Ceviche Taste Of Peru (SE)

Vilka är de mest populära föremålen på Ceviche Taste Of Peru (SE)-menyn?

Ceviche Clasico

En traditionell peruansk ceviche gjord med färsk fisk marinerad i limejuice, lök och koriander, serverad med sötpotatis och majs.

Lomo Saltado

En smakrik wokrätt med marinerade strimlor av nötkött stekt med lök, tomater och peruanska kryddor, serverad med ris och pommes frites.

Pollo Saltado

En läcker wokrätt med marinerade kycklingbitar, lök, tomater och sojasås, serverad med ris och pommes frites.

Ceviche Mango

En uppfriskande twist på den traditionella cevichen med färsk fisk marinerad i limejuice med mango, lök och koriander, serverad med sötpotatis och majs.

Pescado Frito

Krispigt friterad fisk kryddad med peruanska kryddor, serverad med ris, friterad yuca och salsa criolla.

Hur är priset på Ceviche Taste Of Peru (SE)?

Priserna på Ceviche Taste Of Peru (SE) varierar beroende på maträttskategori. Förrätter varierar från kr35,00 till kr59,00, medan huvudrätter vanligtvis varierar mellan kr139,00 till kr179,00. Barnmåltider kostar 89,00 kr och sidorna varierar från 59,00 till 69,00 kr.

Vilka är öppettiderna för Ceviche Taste Of Peru (SE)?

Ceviche Taste Of Peru (SE) är öppen från 15:00 till 20:30, vilket ger gott om tid för kunderna att njuta av sina peruanska favoriträtter. Kolla deras hemsida eller kontakta dem för uppdateringar eller speciella evenemang.

Kan de beställa Ceviche Taste Of Peru (SE) för leverans?

Ja, kunder kan bekvämt beställa från Ceviche Taste Of Peru (SE) via deras hemsida. Leveranstjänster som [Delivery Provider 1] och [Delivery Provider 2] kan också erbjuda sin meny för leverans.

Hur stora är portionerna ceviche på Ceviche Taste Of Peru (SE)?

Portionerna på Ceviche Taste Of Peru (SE) är generösa, vilket garanterar en tillfredsställande smak av denna traditionella rätt vid varje beställning, oavsett om den avnjuts som förrätt eller huvudrätt.

Finns det några speciella kampanjer eller erbjudanden för ceviche på Ceviche Taste Of Peru (SE)?

Ibland erbjuder Ceviche Taste Of Peru (SE) speciella kampanjer eller erbjudanden på deras cevicherätter, vilket ger stort värde för kunderna. Kolla deras hemsida eller sociala medier för aktuella erbjudanden.

Kan de beställa en ceviche-provtallrik på Ceviche Taste Of Peru (SE)?

Ja, kunderna har möjlighet att beställa en ceviche-smakfat på Ceviche Taste Of Peru (SE), så att de kan njuta av en mängd olika ceviche-smaker i en utsökt måltid. Det är ett fantastiskt sätt att utforska olika smaker och hitta nya favoriter.

Vilka betalningsmetoder accepteras på Ceviche Taste Of Peru (SE)?

Ceviche Taste Of Peru (SE) accepterar vanligtvis olika betalningsmetoder, inklusive kontanter och vanliga kreditkort, vilket ger kunderna bekväma alternativ att betala sina räkningar. Dessutom kan de också erbjuda digitala betalningslösningar för ökad flexibilitet.

Vilka är konkurrenterna till Ceviche Taste Of Peru (SE)?

Checa (SE)

Checa är en modern Peruvian restaurang som erbjuder autentiska smaker från det spanska köket. Deras meny är rik på traditionella rätter såväl som innovativa tolkningar av klassiker, vilket gör det till en favoritdestination för dem som söker en smak av Peruvian i Sverige.

Sabor & Sazon (SE)

Sabor & Sazon är en charmig latinamerikansk restaurang som specialiserar sig på att servera genuina smaker från hela Latinamerika. Med en varierad meny som inkluderar allt från Peruvian tacos till peruanska cevicher, erbjuder de en kulinarisk resa genom kontinenten.

Antu Kitchen (SE)

Antu Kitchen är en mångsidig restaurang som fokuserar på att erbjuda en fusion av olika kök, med särskild tonvikt på asiatiska och sydamerikanska influenser. Deras kreativa och smakrika rätter lockar matälskare från olika bakgrunder och är perfekta för dem som vill utforska nya och spännande smaker.

Canta Lola (SE)

Canta Lola är en mysig mexikansk restaurang som erbjuder äkta Peruvian smaker i en avslappnad och livlig miljö. Deras meny är full av traditionella Peruvian rätter såsom tacos, enchiladas och quesadillas.

El Cielo (SE)

El Cielo är en elegant Peruvian restaurang som erbjuder förstklassig mat och service. Med fokus på högkvalitativa ingredienser och perfekt utförande av varje rätt, skapar de en gastronomisk upplevelse som tar gästerna på en resa genom smakerna och aromerna i det Peruvian köket.

 

Category Restaurants
Ceviche Taste Of Peru (SE) prices

Popular Restauranger