bg-pattern

Indian Bistro Menypriser (SE)

Verifierade Priser

PriceListo är inte associerad med Indian Bistro (SE)

Menu

Beta Prisändringsdata som visas nedan är skillnaden mellan föregående och sista post i vår databas. De två posterna kan härledas från olika källor och bör som sådan endast användas som uppskattningar.
0.00
baserat på 0 items ratings
SEK prices currency

Du tittar medel Indian Bistro (SE) priser från 4 platser i vår databas.

Varning:

PriceListo samlar in faktisk prisinformation från källor som besök på plats, företagswebbplatser och telefonintervjuer. De priser som rapporteras på denna webbsida kommer från en eller flera av dessa källor. Naturligtvis kanske de priser som rapporteras på denna webbplats inte är aktuella och kanske inte gäller alla platser för ett visst affärsmärke. Kontakta den enskilda affärsplatsen som är intresserad för att få aktuell prissättning.

Handla om Indian Bistro (SE)

Vilka är de mest populära alternativen på Indian Bistro (SE)-menyn?

Chicken Tikka Masala

Mör kyckling marinerad i yoghurt och kryddor, grillad och kokad i en krämig tomatsås.

Butter Chicken

Saftig kyckling i en smörig tomatsås, delikat kryddad för en lyxig smak.

Lamb Rogan Josh

Mör lammkokt i en tomatsås med aromatiska kryddor.

Vegetarian Thali

Assorterade vegetariska rätter inklusive dal, paneer, grönsaker, ris och naan.

Garlic and Coriander Naan

Mjukt naanbröd med vitlök och koriander, nybakat i en tandoorugn.

Fish Curry

Fiskfiléer kokta i en kokosbaserad currysås med indiska kryddor.

Hur är priset på Indian Bistro (SE)?

Priserna på Indian Bistro (SE) varierar, med förrätter från 25 kr till 79 kr, huvudrätter från 125 kr till 199 kr och desserter från 69 kr till 79 kr, vilket säkerställer att det finns något för varje budget.

Vilka är öppettiderna för Indian Bistro (SE)?

Indian Bistro (SE) är öppen från 12:00 PM till 22:00 PM dagligen, vilket ger gott om tid för kunderna att njuta av sin autentiska indiska mat när det passar dem.

Kan de beställa Indian Bistro (SE) för leverans?

Ja, kunder kan beställa från Indian Bistro (SE) för leverans via deras webbplats eller populära leveransleverantörer som Foodora, Uber Eats och Wolt.

Hur kryddiga är rätterna på Indian Bistro (SE)?

Kryddighetsnivån på rätter på Indian Bistro (SE) varierar, tillgodose olika preferenser, med alternativ som sträcker sig från milda till varma.

Kan de anpassa nivån av kryddighet i sin maträtt på Indian Bistro (SE)?

Ja, kunder kan anpassa kryddighetsnivån på sin maträtt på Indian Bistro (SE) enligt deras preferenser, vilket säkerställer en personlig matupplevelse.

Vilka desserter erbjuds på Indian Bistro (SE)?

Indian Bistro (SE) erbjuder ett utsökt urval av desserter inklusive Rasmalai, Gulab Jamun och Gajrella, vilket ger den perfekta söta avslutningen på en smakrik måltid.

Erbjuder de lunchbuffé på Indian Bistro (SE)?

Nej, Indian Bistro (SE) erbjuder ingen lunchbuffé, men de erbjuder en omfattande à la carte-meny som kunderna kan välja mellan.

Kan de göra reservationer för middag på Indian Bistro (SE)?

Ja, kunder kan göra reservationer för middag på Indian Bistro (SE) för att säkerställa en smidig och trevlig matupplevelse antingen online via deras hemsida eller genom att kontakta restaurangen direkt.

Vilka är konkurrenterna till Indian Bistro (SE)?

India Palace Karlstad (SE)

India Palace Karlstad erbjuder krispiga och oemotståndliga Papadams, en perfekt tillbehör till deras autentiska indiska rätter.

India Street Kungsholmen (SE)

India Street Kungsholmen är känd för sitt India Street Deal, som erbjuder en tillfredsställande kombination av smakrika indiska rätter till ett fantastiskt värde.

Indian Barbeque (SE)

Indian Barbeque är berömt för sin Chicken Jalfrazzi, som innehåller mört kycklingkött kokat med en mängd grönsaker och kryddor, vilket ger en explosion av smaker i varje tugga.

Indian Aroma (SE)

På Indian Aroma njuter gästerna av deras Krispiga Papadam, som erbjuder en krispig och tillfredsställande start på deras indiska kulinariska resa.

Indian Bites (SE)

Indian Bites är berömt för sin Paneer Tikka, med kuber av paneer marinerade i kryddor och grillade till perfektion, vilket erbjuder ett smakrikt vegetariskt alternativ för gästerna att njuta av.

 

 

 

Category Restaurants
Indian Bistro (SE) prices

Popular Restauranger