bg-pattern
Baskin-Robbins Menuprijzen (NL)

Baskin-Robbins Menuprijzen (NL)

Geverifieerde Prijzen

PriceListo is niet geassocieerd met Baskin-Robbins (NL)

Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
0.00
gebaseerd op 0 items ratings
EUR prices currency

Je bent aan het bekijken gemiddelde Baskin-Robbins (NL) prijzen van 2 locaties in onze database.

Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over Baskin-Robbins (NL)

Wat zijn de populairste items op het menu van Baskin-Robbins (NL)?

Bananensplit

Tijdloos genot - premium ijs, toppings en echte slagroom, bij Baskin-Robbins (NL).

Milkshake

Pas de zoetheid aan - Baskin-Robbins (NL) Milkshake combineert favoriete ijssmaken met verschillende toevoegingen.

Dubbele schep

Royale variëteit - Baskin-Robbins (NL) Double Scoop biedt twee premium ijssmaken.

Drievoudige schep

Verbeterde ervaring - Baskin-Robbins (NL) Triple Scoop biedt een drietal premium ijssmaken.

Smoothie

Lichte verfrissing - Baskin-Robbins (NL) Smoothie, een aanpasbare mix van verse, smaakvolle ingrediënten.

Enkele schep

Klassieke eenvoud - Baskin-Robbins (NL) Single Scoop laat je genieten van een pure ijssmaak.

Bananen Royale

Decadente verwennerij - Baskin-Robbins (NL) Banana Royale combineert premium ijs met een topping-mix.

Wat zijn de prijzen bij Baskin-Robbins (NL)?

Baskin-Robbins (NL) biedt betaalbare prijzen, met een Single Scoop voor ongeveer $ 4,98, een Double Scoop voor $ 6,86 en een Triple Scoop voor $ 8,73. Voor diepvriesdranken worden milkshakes geprijsd via add-ons, en bevriezingen zijn $ 8,23. Deelopties zoals het Quart Fresh Pack kosten $ 15,48, terwijl speciale lekkernijen zoals Banana Split en Banana Royale elk $ 11,23 kosten.

Wat zijn de openingstijden van Baskin-Robbins (NL)?

Baskin-Robbins (NL) opent doorgaans om 11:00 uur en sluit op weekdagen om 22:00 uur, met mogelijke weekendvariaties. Klanten wordt geadviseerd om de specifieke locatie-uren te controleren voor nauwkeurige informatie.

Heeft Baskin-Robbins (NL) een kindermenu?

Ja, Baskin-Robbins (NL) richt zich op jongere klanten met de Kids' Scoop voor $ 4,11, wat een heerlijke ervaring garandeert voor kleine ijsliefhebbers.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij Baskin-Robbins (NL)?

Baskin-Robbins (NL) biedt veganistische en vegetarische opties zoals de Smoothie en Mangonada, geprijsd per add-ons. Glutenvrije lekkernijen zijn onder meer de Chocolate Dipped Banana en Mango Chamoy Bar.

Kunnen ze Baskin-Robbins (NL) bestellen voor bezorging?

Ja, klanten kunnen Baskin-Robbins (NL) gemakkelijk online bestellen via hun website of via bezorgdiensten zoals Uber Eats of Thuisbezorgd.

Zijn er unieke ijscreaties of ijscoupes specifiek voor Baskin-Robbins (NL)?

Absoluut! Baskin-Robbins (NL) biedt unieke ijscoupes zoals de grillige Eenhoorn en de speelse Dinosaurus, die de ijservaring spannender maken.

Hoe vaak introduceert Baskin-Robbins (NL) nieuwe smaken of tijdelijke aanbiedingen?

Baskin-Robbins (NL) introduceert regelmatig nieuwe smaken en tijdelijke aanbiedingen, waardoor klanten verse en seizoensgebonden opties krijgen. Blijf op de hoogte via sociale media of de website voor de laatste updates.

Wat zijn de kenmerkende ijstaarten verkrijgbaar bij Baskin-Robbins (NL)?

Kenmerkende ijstaarten bij Baskin-Robbins (NL) zijn onder meer de decadente Fudge Roll Cake en de verfrissende Mint Chocolate Chip Polar Pizza® Ice Cream Treat.

Kunnen ze bij Baskin-Robbins (NL) ijstaarten op maat maken voor speciale gelegenheden?

Zeker! Met Baskin-Robbins (NL) kunnen klanten ijstaarten op maat maken voor speciale gelegenheden, waardoor een persoonlijk en zoet feest wordt gegarandeerd.

Zijn er suikervrije of caloriearme ijsopties bij Baskin-Robbins (NL)?

Hoewel specifieke suikervrije opties niet beschikbaar zijn, komt Baskin-Robbins (NL) tegemoet aan lichtere voorkeuren met alternatieven zoals de Smoothie en Mangonada.

Welke maten ijshoorntjes en -bekers zijn verkrijgbaar bij Baskin-Robbins (NL)?

Baskin-Robbins (NL) biedt flexibiliteit met Single, Double en Triple Scoop-opties, evenals Kid's Scoop-formaten, waardoor klanten hun favoriete portie kunnen kiezen.

Wie zijn de concurrenten van Baskin-Robbins (NL)?

Ben & Jerry's (NL)

In Nederland wordt Ben & Jerry's gevierd vanwege zijn wereldwijd erkende smaken zoals Chunky Monkey en Phish Food, en biedt het een sociaal bewuste en weelderige ijservaring.

IJskoud de beste (NL)

IJskoud de beste in Nederland pronkt met premium gelato, met geliefde smaken zoals Stracciatella en Hazelnoot, en biedt een lokale favoriet voor liefhebbers van ijs.

Ijsmolen (NL)

Ijsmolen onderscheidt zich in Nederland met ambachtelijke smaken zoals Stroopwafel en Speculaas, en biedt een unieke en traditioneel Nederlandse ijservaring.

IJssalon Capri (NL)

Bekend om ambachtelijke creaties, verwent IJssalon Capri in Nederland klanten met specialiteiten zoals Tiramisu en Pistache, en creëert zo een smaakvolle oase.

IJssalon Nino (NL)

Een lokale parel in Nederland, IJssalon Nino verovert harten met inventieve smaken zoals Frambozen Cheesecake en Biscotti, en vestigt zich als een must-visit voor unieke ijservaringen.

 

 

Category Restaurants
Baskin-Robbins (NL) prices

Popular Restaurants