Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
0.00
gebaseerd op 0 items ratings
EUR prices currency

Je bent aan het bekijken gemiddelde Dunkin' Donuts (NL) prijzen van 9 locaties in onze database.

Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over Dunkin' Donuts (NL)

Wat zijn de populairste items op het menu van Dunkin' Donuts (NL)?

Donutbox 6

Een divers assortiment van zes heerlijke donuts, perfect om te delen of te genieten van een mix van smaken.

Geglazuurd 4 Stuks

Vier klassieke geglazuurde donuts, licht, luchtig en bedekt met een zoet glazuur: een tijdloze keuze.

Ijs latte

Een verfrissende mix van espresso en romige melk geserveerd op ijs, voor een koele koffie-ervaring.

Witte chocolade-Oreo

Geniet van een hemelse mix van witte chocolade en knapperige Oreo-koekjes: een onweerstaanbaar kenmerkend drankje.

Red Velvet-cheesecake

Een decadente donut met rood fluweel, rijke cheesecakevulling en een weelderige glazuur: de droom van elke dessertliefhebber.

Kitkat-passie

Een donut versierd met chocoladeglazuur, Kitkat-stukjes en rode harthagelslag - een heerlijke mix van de expertise van Kitkat en Dunkin' Donuts.

Wat zijn de prijzen bij Dunkin' Donuts (NL)?

Prijzen bij Dunkin' Donuts (NL) variëren per categorie. Donuts variëren van € 3,25 tot € 4,50, koffieopties kosten tussen € 3,30 en € 3,90 en frisdranken kosten consequent € 3,50.

Wat zijn de openingstijden van Dunkin' Donuts (NL)?

Dunkin' Donuts (NL) is op weekdagen doorgaans geopend om 07.00 uur en sluit om 22.00 uur. In het weekend kan dit variëren, waarbij sommige locaties om 08.00 uur opengaan. Controleer de officiële website voor nauwkeurige en actuele informatie.

Heeft Dunkin' Donuts (NL) een kindermenu?

Hoewel Dunkin' Donuts (NL) geen speciaal kindermenu heeft, zijn er kindvriendelijke opties zoals de "Donut Box 6" en klassieke favorieten zoals "Fristi" en "Chocomel" beschikbaar.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij Dunkin' Donuts (NL)?

Dunkin' Donuts (NL) richt zich op diverse diëten en biedt veganistische opties zoals 'Vegan Original Glazed' en 'Vegan French Vanilla'. Voor glutengevoelige klanten is er allergeneninformatie beschikbaar.

Kunnen ze Dunkin' Donuts (NL) bestellen voor bezorging?

Ja, Dunkin' Donuts (NL) faciliteert online bestellen en bezorgen via hun officiële website https://www.dunkin.nl en populaire platforms zoals Thuisbezorgd en Deliveroo.

Wat zijn de kenmerkende drankjes die worden aangeboden bij Dunkin' Donuts (NL)?

Dunkin' Donuts (NL) staat bekend om zijn kenmerkende drankjes zoals de verfrissende 'Iced Latte', de heerlijke 'White Chocolate Oreo' en unieke opties zoals de 'Shaken Iced Tea'.

Wat is de populairste ontbijtoptie bij Dunkin' Donuts (NL)

Voor een stevig ontbijt kiezen velen bij Dunkin' Donuts (NL) voor de "Donut Box 6" of "Donut Box 12", gecombineerd met klassieke koffiekeuzes zoals "Cappuccino" of "Latte".

Zijn er seizoensgebonden donuts of dranken bij Dunkin' Donuts (NL)?

Dunkin' Donuts (NL) omarmt de seizoenen met tijdelijke donuts en drankjes, met feestelijke decoraties en unieke smaken.

Is er een mogelijkheid om bestellingen te personaliseren bij Dunkin' Donuts (NL)?

Zeker! Dunkin' Donuts (NL) waardeert maatwerk, waardoor klanten hun bestellingen kunnen afstemmen op hun voorkeuren, of het nu gaat om het aanpassen van de zoetheid of het kiezen van plantaardige opties.

Zijn er combodeals beschikbaar bij Dunkin' Donuts (NL)?

Ja, Dunkin' Donuts (NL) biedt verleidelijke combo-deals, inclusief combinaties zoals koffie met korting met een donutbox of 'Koop 1, ontvang 1 gratis'-promoties

Kunnen ze enkele van de beste koffieopties aanbevelen bij Dunkin' Donuts (NL)?

Koffieliefhebbers bij Dunkin' Donuts (NL) waarderen opties als de klassieke 'Cappuccino', de geruststellende 'Hot Chocolate' en de verfrissende 'Iced Latte'.

Wie zijn de concurrenten van Dunkin' Donuts (NL)?

Donut Express - Markthal (NL)

Donut Express in de Markthal is een geliefde bestemming voor donutliefhebbers in Nederland, met een gevarieerde selectie handgemaakte donuts met klassieke glazuren en inventieve toppings die bezoekers verrassen.

Donuts+Bagels (NL)

In Nederland staat Donuts+Bagels bekend om het diverse menu, met versgebakken bagels en een verleidelijke reeks donuts, wat een heerlijke mix van hartige en zoete opties biedt in een gezellige caféomgeving.

Coffee & Bites (NL)

Coffee & Bites is dé plek voor koffieliefhebbers in Nederland, waar premium koffieblends worden geserveerd naast een selectie van overheerlijke hapjes, waardoor het een populaire keuze is voor een ontspannen koffiepauze.

McDonald's (NL)

McDonald's in Nederland is een favoriete fastfoodketen, beroemd om de iconische Big Mac, knapperige frietjes en een gevarieerd menu, met handige en vertrouwde opties voor zowel locals als toeristen.

Subway (NL)

Subway in Nederland staat bekend om zijn verse en aanpasbare aanpak, met kenmerkende submarine sandwiches met een verscheidenheid aan brood, toppings en sauzen, waardoor het een voorkeurskeuze is voor degenen die op zoek zijn naar een gezonder fastfoodalternatief.

 

 

Category Restaurants
Dunkin' Donuts (NL) prices

Popular Restaurants