bg-pattern

La Vita Menuprijzen (NL)

Geverifieerde Prijzen

PriceListo is niet geassocieerd met La Vita (NL)

Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
Je bent aan het bekijken La Vita (NL) prijzen bevestigd door PriceListo op de volgende locatie:
Lindengracht 31, Amsterdam, NH, 1015, NL
Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over La Vita (NL)

Wat zijn de populairste items op het menu van La Vita (NL)?

Quatro Stagioni

Klassieke favoriete pizza met ham, champignons, artisjokken en olijven voor een heerlijke mix van smaken.

Pizza-chef

Culinair meesterwerk met door de chef geselecteerde toppings, die de creativiteit van La Vita laten zien.

Bruchetta al Pomodoro Mozzarella

Verfrissend voorgerecht met verse tomaten, romige mozzarella en knapperig brood.

Pasta Gamba Spenaci (aanbevolen)

Sterk aanbevolen pasta-verrukking met sappige garnalen en levendige spinazie.

Lasagne al Forno

Heerlijke laagjes perfect gekookte pasta, rijke vleessaus en romige bechamelsaus.

Gamba's van de Zwarte Tijger

Favoriet bij zeevruchten: grote, sappige garnalen, met precisie bereid.

Insalata la Vita

Verfrissende salade met verse groenten, tomaten en seizoensgroenten, gecombineerd met een smaakvolle dressing.

Pizza la Vita (aanbevolen)

Kenmerkende pizza die de culinaire expertise van La Vita weerspiegelt en een perfecte balans biedt tussen hoogwaardige ingrediënten.

Wat zijn de prijzen bij La Vita (NL)?

La Vita (NL) biedt redelijke prijzen, met pizza's en pasta's variërend van €7,50 tot €12,75. Hoofdgerechten, zoals Scallopine al gorgonzola en Salmone alla Griglia, kosten ongeveer € 12,50 tot € 16,50. Voorgerechten, zoals Bruchetta al Pomodoroe Mozzarella, kosten ongeveer € 9,50, terwijl dranken als Coca Cola en Fanta € 2,75 kosten.

Wat zijn de openingstijden van La Vita (NL)?

La Vita (NL) is op vrijdag geopend van 15.00 uur tot 22.00 uur (Nederlands) en van 13.00 uur tot 23.00 uur (Engels) en verzorgt zowel snacks in de late namiddag als diners in de avond.

Heeft La Vita (NL) een kindermenu?

Ja, La Vita (NL) biedt een kindvriendelijk menu met opties als Pasta Gamba Spinaci, Pizza Margherita en Fristi om een heerlijke dinerervaring voor de kleintjes te garanderen.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij La Vita (NL)?

La Vita (NL) houdt rekening met diverse dieetwensen. Vegetariërs kunnen genieten van opties zoals Insalata Mozzarella of de Vegetarische pizza. Voor glutenvrije keuzes zijn Carbonara (Paste Ascuite) en Arrabbiata-pasta uitstekende opties.

Zijn er combodeals beschikbaar bij La Vita (NL)?

Ja, La Vita (NL) biedt combo-deals die veel waar voor je geld bieden, vaak inclusief een mix van pizza's, pasta's en bijgerechten voor een gevarieerde en betaalbare eetervaring.

Biedt La Vita (NL) cateringdiensten aan voor evenementen of feesten?

Absoluut! La Vita (NL) biedt cateringdiensten en biedt een gevarieerde selectie gerechten voor verschillende smaken en voorkeuren voor evenementen en feesten.

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd bij La Vita (NL)?

La Vita (NL) accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder debet- en creditcards, waardoor klanten een naadloos en probleemloos transactieproces kunnen garanderen.

In welke keuken is La Vita (NL) gespecialiseerd?

La Vita (NL) is gespecialiseerd in de authentieke Italiaanse keuken en biedt een breed scala aan pizza's, pasta's en hoofdgerechten geïnspireerd op traditionele smaken uit Italië.

Welke dranken zijn verkrijgbaar bij La Vita (NL)?

La Vita (NL) biedt een divers aanbod aan dranken, van klassieke frisdranken als Coca Cola en Fanta tot verfrissende opties als IJsthee en Appelsap. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer heerlijke ervaring, bevat het menu koffievariaties, bieren en Irish Coffee.

Welke bijgerechten en bijgerechten zijn verkrijgbaar bij La Vita (NL)?

La Vita (NL) biedt verschillende bijgerechten en bijgerechten, zoals Brood, Olijven, Scampi Oreganati en Vitello Tonnato, waardoor de eetervaring wordt verrijkt met een verscheidenheid aan smakelijke opties.

Is reserveren bij La Vita (NL) aan te raden?

Ja, reserveren wordt aanbevolen, vooral tijdens de spitsuren of voor grotere groepen, zodat klanten verzekerd zijn van een plekje en het restaurant een efficiënte en persoonlijke service kan bieden.

Wie zijn de concurrenten van La Vita (NL)?

Il Boccalino (NL)

Il Boccalino in Nederland staat bekend om zijn authentieke Italiaanse keuken, met kenmerkende gerechten zoals Risotto ai Frutti di Mare en Bufalina Special.

Italian Kitchen Club (NL)

Italian Kitchen Club in Nederland biedt een levendige sfeer en populaire gerechten zoals Truffle Tagliatelle en Tiramisu, waardoor het een gastvrije plek is voor liefhebbers van Italiaans eten.

Torre di Pisa (NL)

Torre di Pisa is een favoriet in Nederland en weet gasten te boeien met iconische gerechten zoals Spaghetti Carbonara en Margherita Pizza, waarmee het een authentieke smaak van Italië biedt in een gezellige setting.

Trattoria Olivo (NL)

Trattoria Olivo in Nederland charmeert gasten met zijn warme ambiance en opvallende gerechten wat zorgt voor een intieme Italiaanse eetervaring.

La Porchetteria (NL)

La Porchetteria in Nederland staat bekend om zijn toewijding aan porchetta, met sappige Porchetta Sandwiches en verleidelijke Porchetta Pizza waardoor het een populaire bestemming is voor liefhebbers van dit Italiaanse specialiteit.

La Piccola Trattoria Da Tonino (NL)

La Piccola Trattoria Da Tonino is een verborgen juweeltje in Nederland, dat bezoekers lokt met zijn gezellige setting en opvallende gerechten zoals Lasagna en Dame Blanche, wat zorgt voor een authentieke en gedenkwaardige Italiaanse culinaire ervaring.

 

 

Category Restaurants
La Vita (NL) prices

Popular Restaurants