bg-pattern

Bepita Menuprijzen (NL)

Geverifieerde Prijzen

PriceListo is niet geassocieerd met Bepita (NL)

Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
0.00
gebaseerd op 0 items ratings
EUR prices currency

Je bent aan het bekijken gemiddelde Bepita (NL) prijzen van 2 locaties in onze database.

Ga naar sectie
Tonen Verbergen
Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over Bepita (NL)

Wat zijn de populairste items op het menu van Bepita (NL)?

SABICH

Een mix van gebakken aubergine, hummus, bruin ei, gehakte salade, tahini, amba en chilipasta voor een uniek bevredigende smaak.

SHAKSHUKA

Verwen je smaakpapillen met pittige tomatensaus, een perfect gekookt ei, hummus en tahini.

AVOCADO & EI

Fris en eenvoudig, met avocado, bruin ei, chilipasta en koriander.

PADDESTOELEN

Een hartig genot, een mengeling van champignonschotel met hummus en tahini.

FALAFEL

Klassieke crunch met hummus, gehakte salade, tahini en een vleugje chilipasta.

GROENE OMELET

Fris en levendig met kruidenomelet, hummus, gehakte salade, tahini en chilipasta.

Wat zijn de prijzen bij Bepita (NL)?

De prijzen bij Bepita (NL) zijn redelijk, waarbij pita's over het algemeen tussen de € 8 en € 12 vallen. Proefbordjes variëren van €15 tot €20, en bijgerechten zoals BABY BLOEMKOOL of GEGRILDE AUBERGINE kosten ongeveer €4 tot €6. Het handige TAKE YOUR PITA HOME pakket biedt een voordelige mogelijkheid om thuis te genieten van de smaken van Bepita.

Wat zijn de openingstijden van Bepita (NL)?

Bepita (NL) is doordeweeks geopend van 11.00 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 12.00 uur tot 22.00 uur, waardoor klanten de hele dag door voldoende mogelijkheden hebben om van Bepita's aanbod te genieten.

Heeft Bepita (NL) een kindermenu?

Bepita (NL) heeft geen specifiek kindermenu, maar jongere gasten kunnen genieten van mildere opties zoals de AVOCADO & EGG of FALAFEL pita's, die kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van kinderen.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij Bepita (NL)?

Bepita (NL) houdt rekening met verschillende dieetvoorkeuren. Veganistische en vegetarische opties zijn onder meer de SHAKSHUKA, FALAFEL en de Bepita Vegetarische Proefplaat. Voor glutenvrije keuzes kunnen klanten kiezen voor BABY BLOEMKOOL of GEGRILDE AUBERGINE, beide geserveerd met tahini.

Kunnen ze Bepita (NL) bestellen voor bezorging?

Ja, klanten kunnen Bepita (NL) gemakkelijk bestellen voor bezorging via de officiële website http://www.bepita.com. Het restaurant is ook beschikbaar op populaire bezorgplatforms, zoals Uber Eats, Deliveroo en Thuisbezorgd.

Is er een mogelijkheid om bestellingen op maat te maken bij Bepita (NL)?

Zeker! Bepita (NL) verwelkomt maatwerkverzoeken, waardoor klanten pita's kunnen aanpassen aan hun voorkeuren. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om aan speciale verzoeken te voldoen en zo een persoonlijke eetervaring te garanderen.

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd bij Bepita (NL)?

Bepita (NL) accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder debet- en creditcards. Klanten kunnen hun rekeningen gemakkelijk betalen met veelgebruikte kaarten, waardoor een soepel en probleemloos betalingsproces wordt gegarandeerd.

In welke keuken is Bepita (NL) gespecialiseerd?

Bepita (NL) is gespecialiseerd in de mediterrane keuken en biedt een mix van smaken geïnspireerd door verschillende steden in de regio. Het menu toont een verscheidenheid aan pita's met zorgvuldig samengestelde ingrediënten, wat een unieke en heerlijke eetervaring biedt voor liefhebbers van mediterrane smaken.

Wie zijn de concurrenten van Bepita (NL)?

Maoz Vegan - Leidsestraat (NL)

Maoz Vegan in Leidsestraat, Nederland, is een populaire veganistische plek bekend om zijn aanpasbare falafel opties, gericht op gezondheidsbewuste eters die op zoek zijn naar plantaardige lekkernijen.

Vlaamsch Broodhuys - Meent (NL)

Vlaamsch Broodhuys in Meent, Nederland, onderscheidt zich door zijn ambachtelijk brood en gerenommeerde falafel wraps, waarbij verse bakcreaties samensmelten met mediterrane smaken.

Falafel by Sir Hummus (NL)

Falafel by Sir Hummus, een parel in Nederland, blinkt uit in het maken van kwaliteitsvolle falafel gecombineerd met huisgemaakte hummus, en biedt een beknopte en verrukkelijke menukaart voor falafel liefhebbers.

Falafel en Hummus (NL)

Falafel en Hummus in het hart van Nederland staat bekend om zijn eenvoudige, klassieke benadering van falafel, met stevige wraps en kommen geïnspireerd op de authentieke smaak van het Midden-Oosterse straatvoedsel.

Falafel Inc. (NL)

Falafel Inc., aanwezig in Nederland, staat bekend om zijn innovatieve falafelcreaties en diverse menu-opties, en biedt een bevredigende en smaakvolle keuze voor degenen die op zoek zijn naar een moderne draai aan traditionele falafel.

 

Category Restaurants
Bepita (NL) prices

Popular Restaurants