Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
0.00
gebaseerd op 0 items ratings
EUR prices currency

Je bent aan het bekijken gemiddelde McDonald's (NL) prijzen van 9 locaties in onze database.

Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over McDonald's (NL)

Wat zijn de populairste items op het menu van McDonald's (NL)?

Big Mac

Een dubbeldekkerburger met twee runderpasteitjes, speciale saus, sla, kaas, augurk en uien in een sesamzaadbroodje.

Kip McNuggets (9 stuks)

Hapklare, krokante stukjes kip geserveerd met diverse dipsauzen.

Kwart Pounder

Een hartig genot met een runderpasteitje van een kwart pond, uien, augurken, mosterd en ketchup in een sesamzaadbroodje.

McChicken

Een gekruid kippasteitje met sla en mayonaise voor een smaakvolle ervaring.

Enkele grote smakelijk

Verwennerij met een enkel rundvleespasteitje, Big Taste-saus, sla, tomaat en Emmentaler.

Dubbele cheeseburger

Klassieke favoriet met twee runderpasteitjes, Amerikaanse kaas, augurken, uien, ketchup en mosterd.

McFlurry Oreo met Chocoladesaus

Een dessertverrukking die softijs, gemalen Oreo-koekjes en chocoladesaus combineert.

Wat zijn de prijzen bij McDonald's (NL)?

McDonald's (NL) biedt verschillende prijzen, van € 2,10 voor een Hamburger tot € 10,70 voor een Double Big Taste. Fingerfood varieert van € 3,55 tot € 12,95 en drankjes van € 4,65 tot € 7,00.

Wat zijn de openingstijden van McDonald's (NL)?

McDonald's (NL) is op verschillende tijden geopend, doorgaans van 07.00 uur tot 23.00 uur. Klanten moeten contact opnemen met hun plaatselijke McDonald's voor de exacte openingstijden.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij McDonald's (NL)?

Voor veganisten is er de McPlant* burger, en vegetariërs kunnen genieten van de Veggie McChicken en Veggie Homestyle Crispy Chicken Honey Mustard. Glutenvrije opties zijn beperkt vanwege mogelijke kruisbesmetting.

Kunnen ze McDonald's (NL) bestellen voor bezorging?

Ja, McDonald's (NL) biedt bezorging aan via hun officiële website, https://www.mcdonalds.com/nl/nl-nl.html, maar ook via populaire bezorgaanbieders zoals Thuisbezorgd en Uber Eats.

Hoe aanpasbaar zijn de menu-items bij McDonald's (NL)?

Klanten kunnen bij McDonald's (NL) hamburgers personaliseren door ingrediënten toe te voegen of te verwijderen, sauzen aan te passen of verschillende bijgerechten te kiezen.

Kunnen ze de Happy Meal-keuzes bij McDonald's (NL) beschrijven?

Happy Meals bij McDonald's (NL) bestaan uit een hoofdproduct (Cheeseburger of Chicken McNuggets), kleine frietjes, een drankje en speelgoed, waardoor een heerlijke en veelzijdige ervaring voor de jongere gasten ontstaat.

Zijn er speciale aanbiedingen of kortingen voor leden van het loyaliteitsprogramma van McDonald's (NL)?

Leden van het loyaliteitsprogramma van McDonald's (NL) kunnen genieten van exclusieve aanbiedingen en kortingen, toegankelijk via de McDonald's-app of een loyaliteitslidmaatschap.

Is er bij alle McDonald's (NL) een drive-thru-mogelijkheid?

Ja, McDonald's (NL) biedt op veel locaties het gemak van drive-thru-diensten, waardoor klanten vanuit hun auto kunnen bestellen.

Wie zijn de concurrenten van McDonald's (NL)?

Subway (NL)

Subway in Nederland biedt aanpasbare broodjes op verschillende locaties in het hele land.

Burger House (NL)

Burger House in Nederland valt op met zijn diverse burgermenu, dat verschillende smaken bevredigt op hun Nederlandse locaties.

ChicKing Rotterdam (NL)

ChicKing in Rotterdam biedt een voorproefje van op het Midden-Oosten geïnspireerde smaken met gekruide gefrituurde kip en andere heerlijkheden, waardoor het een unieke plek in de stad is.

Sandwich Hunter (NL)

Sandwich Hunter is een eetgelegenheid in Nederland die bekend staat om zijn heerlijke en gevarieerde assortiment aan sandwiches. Met verse ingrediënten en creatieve smaakcombinaties bieden ze smakelijke opties voor liefhebbers van broodjes.

Barney's Burgers (NL)

Barney's Burgers is een populair burgerrestaurant in Nederland, gelegen in het hart van de stad. Ze staan bekend om hun sappige hamburgers van hoge kwaliteit en bieden een gezellige sfeer om te genieten van een heerlijke maaltijd.

Best Döner & Snacks (NL)

Best Döner & Snacks is een eetgelegenheid in Nederland die gespecialiseerd is in Döner kebab en snacks. Met een breed scala aan gerechten, waaronder kebabschotels, durums en snacks, bieden ze smakelijke opties voor snelle maaltijden.

Broodje Q (NL)

Broodje Q is een eetgelegenheid in Nederland die bekend staat om zijn heerlijke broodjes en snacks. Met een verscheidenheid aan belegopties en toppings, bieden ze smakelijke en voedzame broodjes voor onderweg of om ter plaatse van te genieten.

Burger 'n Shake - Westerpark (NL)

Burger 'n Shake - Westerpark is een burgerrestaurant in Nederland dat bekend staat om zijn ambachtelijke hamburgers en milkshakes. Met sappige burgers en verfrissende milkshakes bieden ze een smakelijke en bevredigende eetervaring in een gezellige omgeving.

 

 

 

 

 

Category Restaurants
McDonald's (NL) prices

Popular Restaurants