bg-pattern

Italian District Menuprijzen (NL)

Geverifieerde Prijzen

PriceListo is niet geassocieerd met Italian District (NL)

Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
Je bent aan het bekijken Italian District (NL) prijzen bevestigd door PriceListo op de volgende locatie:
Kinkerstraat 33, Amsterdam, Noord-Holland, 1053 DX, NL
Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over Italian District (NL)

Wat zijn de populairste items op het menu van het Italiaanse District (NL)?

Pizza Margherita

Een tijdloze klassieker met verse tomaten, mozzarella en basilicum op een perfect gebakken korst.

Pizza Diavola

Een vurig genot met pittige salami en chili voor liefhebbers van gedurfde smaken.

Pizza Burrata en Pesto

Toegeeflijk en rijk, een combinatie van romige burrata met aromatische pesto.

Pizza Prosciutto en Funghi

Een klassieke keuze met royale porties prosciutto en hartige champignons.

Pizza Quattro Formaggi

De droom van elke kaasliefhebber, met mozzarella, gorgonzola, parmezaanse kaas en fontina.

Pizzasalami

Een hartig genot met overvloedige plakjes smaakvolle salami en gesmolten kaas.

Pizza Tartufo

Een verheven ervaring met de voortreffelijke smaak van truffels en een scheutje truffelolie.

Wat zijn de prijzen bij Italian District (NL)?

Voor steenovenpizza's variëren de prijzen tussen € 12,00 en € 17,50. Voorgerechten en salades vallen tussen de €6,75 en €12,75. Koude dranken variëren van € 2,50 tot € 3,25, met opties als Coca-Cola, Sanpellegrino en Estathe Pesca. Desserts als Tiramisu en Panna Cotta kosten € 6,25. Het samenstellen van een gepersonaliseerde pizza kost € 8,50. Specifieke en actuele prijzen vindt u op de menukaart.

Wat zijn de openingstijden van Italiaans District (NL)?

Italian District (NL) biedt zijn klanten flexibele openingstijden, doorgaans geopend om 11.00 uur voor de lunch en gesloten rond 22.00 uur. Deze uren kunnen echter variëren, dus het is raadzaam om de officiële website te raadplegen of rechtstreeks contact op te nemen met het restaurant voor nauwkeurige informatie.

Kunnen ze Italiaans District (NL) bestellen voor bezorging?

Absoluut! Klanten kunnen hun favoriete Italiaanse gerechten bij Italian District (NL) gemakkelijk bestellen en laten bezorgen via de officiële website van het restaurant. Populaire bezorgdiensten in Nederland, zoals Thuisbezorgd of Uber Eats, bieden mogelijk ook bezorgdiensten aan voor de Italiaanse wijk.

Kunnen ze een aantal must-try pastagerechten aanbevelen in Italian District (NL)?

Italian District (NL) biedt pastagerechten die je echt moet proberen, waaronder de klassieke Spaghetti Bolognese, de romige Fettuccine Alfredo en de smaakvolle Penne Arrabbiata. Elk gerecht wordt bereid met authentieke Italiaanse ingrediënten, wat zorgt voor een heerlijke culinaire ervaring.

Wat zijn de typische pizza-opties in Italian District (NL)?

Italian District (NL) heeft kenmerkende pizza's zoals de klassieke Pizza Margherita, de vurige Pizza Diavola en de heerlijke Pizza Burrata e Pesto. Deze pizza's tonen de toewijding van het restaurant aan het leveren van authentieke Italiaanse smaken.

Hoe zouden ze de sfeer van Italian District (NL) 's avonds omschrijven?

De avonden bij Italian District (NL) ademen een warme en uitnodigende sfeer uit. De zachte gloed van de sfeerverlichting creëert een gezellige sfeer, perfect voor een romantisch diner of een bijeenkomst met vrienden. Het restaurant speelt vaak rustgevende Italiaanse muziek, wat de algehele eetervaring verbetert.

Is er een optie voor het personaliseren van bestellingen bij Italian District (NL)?

Zeker! Italian District (NL) biedt klanten de mogelijkheid om hun bestellingen aan te passen, vooral als het om pizza's gaat. Met de optie "Stel je eigen pizza samen" kunnen klanten beginnen met een basispizza en maximaal 11 extra ingrediënten kiezen, waardoor ze een persoonlijk culinair meesterwerk kunnen creëren.

Zijn er combideals beschikbaar bij Italian District (NL)?

Ja, Italian District (NL) biedt af en toe combi-deals aan, waardoor klanten een complete eetervaring krijgen. Deze combo's kunnen een combinatie van een pizza, een voorgerecht en een drankje bevatten tegen een gereduceerde prijs, waardoor klanten kunnen genieten van een verscheidenheid aan smaken in één handig pakket.

Biedt Italian District (NL) cateringdiensten aan voor evenementen of feesten?

Zeker! Italian District (NL) breidt zijn culinaire expertise uit om evenementen en feesten te verzorgen. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een speciaal feest, het restaurant kan een heerlijk Italiaans feestmaal verzorgen om indruk te maken op de gasten. Voor meer details en om specifieke cateringbehoeften te bespreken, worden klanten aangemoedigd rechtstreeks contact op te nemen met het restaurant.

Wie zijn de concurrenten van Italian District (NL)?

Il Boccalino (NL)

Il Boccalino in Nederland staat bekend om zijn authentieke Italiaanse keuken, met kenmerkende gerechten zoals Pizza Gorgonzola en Frutti di Mare.

Italian Kitchen Club (NL)

Italian Kitchen Club in Nederland biedt een levendige sfeer en populaire gerechten zoals Pizza Cappriciosa en Tiramisu, waardoor het een gastvrije plek is voor liefhebbers van Italiaans eten.

Il Panorama (NL)

Il Panorama in Nederland valt op door zijn prachtige uitzichten en verrukkelijke menu, met onder andere Spaghetti Gambas en Pizza Funghi, wat zorgt voor een schilderachtige en smaakvolle eetervaring.

Torre di Pisa (NL)

Torre di Pisa is een favoriet in Nederland en weet gasten te boeien met iconische gerechten zoals Spaghetti Carbonara en Margherita Pizza, waarmee het een authentieke smaak van Italië biedt in een gezellige setting.

Trattoria Olivo (NL)

Trattoria Olivo in Nederland charmeert gasten met zijn warme ambiance en opvallende gerechten, zoals Ravioli al Tartufo Nero en Caprese Mozzarella wat zorgt voor een intieme Italiaanse eetervaring.

La Porchetteria (NL)

La Porchetteria in Nederland staat bekend om zijn toewijding aan porchetta, met sappige Salame Sandwiches en Pizza Porchetta waardoor het een populaire bestemming is voor liefhebbers van dit Italiaanse specialiteit.

La Piccola Trattoria Da Tonino (NL)

La Piccola Trattoria Da Tonino is een verborgen juweeltje in Nederland, dat bezoekers lokt met zijn gezellige setting en opvallende gerechten zoals Eggplant Parmesan en Panna Cotta, wat zorgt voor een authentieke en gedenkwaardige Italiaanse culinaire ervaring.

 

 

 

Category Restaurants
Italian District (NL) prices

Popular Restaurants