bg-pattern

La Reinita Empanadas Menuprijzen (NL)

Geverifieerde Prijzen

PriceListo is niet geassocieerd met La Reinita Empanadas (NL)

Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
0.00
gebaseerd op 0 items ratings
EUR prices currency

Je bent aan het bekijken gemiddelde La Reinita Empanadas (NL) prijzen van 2 locaties in onze database.

Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over La Reinita Empanadas (NL)

Wat zijn de populairste items op het menu van La Reinita Empanadas (NL)?

Empanadas (sets van 6 en 12)

Het kenmerkende gerecht van La Reinita, deze gouden pakketjes, vormen de perfecte mix van bladerdeeg en hartige vullingen.

Carne Empanada

Een klassiek genot, met gekruid rundvlees, uien, eieren en groene olijven: een waar eerbetoon aan de Argentijnse culinaire traditie.

Pollo Picante Empanada

Maak je ervaring nog spannender met deze vurige traktatie, met een mix van kip, uien, eieren, paprika en chipotle.

Jamon en Queso Empanada

Een hartig meesterwerk, een combinatie van ham, mozzarella en Parmezaanse kaas voor een heerlijke kaaservaring.

Queso en Cebolla Empanada

De droom van elke vegetariër: deze empanada combineert de rijke smaken van kaas en uien zonder enig vlees.

Salsa Picante

Breng uw maaltijd naar een hoger niveau met deze pittige begeleiding, die een goedkeuringsscore van 93% heeft vanwege zijn smaakversterkende vermogen.

Wat zijn de prijzen bij La Reinita Empanadas (NL)?

La Reinita Empanadas (NL) biedt betaalbare opties. Een set van 6 Empanadas kost € 24,00 en 12 voor € 46,50. Individuele empanadas zoals Carne of Pollo Picante kosten € 4,00 per stuk. Bevredig je zoetekauw met Alfajores voor € 3,25 per stuk.

Wat zijn de openingstijden van La Reinita Empanadas (NL)?

La Reinita Empanadas (NL) is op weekdagen geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur, op zaterdag van 12.00 uur tot 22.00 uur en op zondag van 13.00 uur tot 20.00 uur. Controleer de officiële website voor eventuele wijzigingen of neem rechtstreeks contact op met het restaurant.

Heeft La Reinita Empanadas (NL) een kindermenu?

La Reinita Empanadas (NL) zorgt voor een gezinsvriendelijke ervaring met opties zoals het door kinderen goedgekeurde Broodje Milanesa met een Argentijnse schnitzel en de heerlijke Choripan.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij La Reinita Empanadas (NL)?

La Reinita Empanadas (NL) houdt rekening met verschillende diëten. Geniet van de vegetarische Ratatouille Empanada of de glutenvrije Havanna Alfajores Super dulce de leche.

Kunnen ze La Reinita Empanadas (NL) bestellen voor bezorging?

Ja, klanten kunnen La Reinita Empanadas (NL) gemakkelijk bestellen via de officiële website of via populaire bezorgdiensten voor een heerlijke eetervaring thuis.

Is er een optie voor het personaliseren van bestellingen bij La Reinita Empanadas (NL)?

Absoluut! La Reinita Empanadas (NL) verwelkomt maatwerkverzoeken. Of het nu gaat om het aanpassen van de kruidenniveaus of het creëren van een gepersonaliseerd assortiment, ze streven ernaar om tegemoet te komen aan de individuele smaak.

Zijn er combideals beschikbaar bij La Reinita Empanadas (NL)?

Geniet van de variatie met het "Combo Empanada Feast" in La Reinita Empanadas (NL), waar u een mix van klassieke en speciale empanadas tegen een gereduceerde prijs kunt krijgen.

Biedt La Reinita Empanadas (NL) cateringdiensten aan voor evenementen of feesten?

Ja, La Reinita Empanadas (NL) is geschikt voor evenementen en feesten en biedt een verrukkelijke selectie empanadas en Argentijnse specialiteiten. Vragen kunt u richten aan het restaurant.

Wie zijn de concurrenten van La Reinita Empanadas (NL)?

Hola Empanadas (NL)

Bekend om zijn authentieke Argentijnse empanadas, biedt Hola Empanadas in Nederland een gevarieerd menu van hartige empanadas, die de essentie van de traditionele Argentijnse keuken vangen.

Baires Empanadas Argentinas (NL)

Baires Empanadas Argentinas valt op met zijn heerlijke assortiment Argentijnse empanadas, die de lokale bevolking in Nederland verleiden met de perfecte combinatie van krokant deeg en smaakvolle vullingen.

Baker&moore (NL)

Bekend om zijn brunchaanbod, bedient Baker&moore in Nederland een divers publiek met een menu vol ontbijt- en lunchopties, zodat de patroons van een heerlijke culinaire ervaring kunnen genieten.

Bakers and Roasters - de Pijp (NL)

Gelegen in het hart van de Pijp, charmeert Bakers and Roasters bezoekers in Nederland met zijn levendige sfeer en een menu boordevol smakelijke brunchkeuzes, inclusief Kiwi-twists op klassieke gerechten.

Bagels & Beans - Amsterdam de Clercqstraat (NL)

De vestiging van Bagels & Beans aan de Clercqstraat in Amsterdam is een populaire bestemming, met een menu vol met een ruime keuze aan bagels, ontbijtgerechten en koffie, en creëert zo een gezellige plek voor de lokale bevolking om te genieten van een informele en smakelijke maaltijd.

 

 

Category Restaurants
La Reinita Empanadas (NL) prices

Popular Restaurants