bg-pattern

Pistache Halab Menuprijzen (NL)

Geverifieerde Prijzen

PriceListo is niet geassocieerd met Pistache Halab (NL)

Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
0.00
gebaseerd op 0 items ratings
EUR prices currency

Je bent aan het bekijken gemiddelde Pistache Halab (NL) prijzen van 2 locaties in onze database.

Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over Pistache Halab (NL)

Wat zijn de populairste items op het Pistache Halab (NL) menu?

Mixgrill

Pistache Halab's verleidelijke mix van perfect gegrild vlees.

Kebab met Aubergine

Een fusion van malse kebab en rokerige gegrilde aubergine.

Foul met Tahine en Olijfolie

Gezonde tuinbonen met rijke tahini en olijfolie.

Schotel Pistache Halab

Exclusieve mix van samengestelde ingrediënten.

Broodje Shoarma Pistache Halab

Een smaakvol broodje shoarma met gekruid vlees.

Meng Mezze

Gevarieerd aperitiefassortiment, een perfecte introductie tot de Midden-Oosterse keuken.

Wat zijn de prijzen bij Pistache Halab (NL)?

De prijzen bij Pistache Halab (NL) variëren. Hoofdgerechten variëren van € 7,00 tot € 15,00, sandwiches en wraps kosten tussen € 4,00 en € 6,50, terwijl voorgerechten en salades tussen € 3,50 en € 5,00 kosten. Schotels variëren van € 7,00 tot € 12,50, en drankjes, inclusief frisdrank, kosten tussen de € 1,50 en € 2,50.

Wat zijn de openingstijden van Pistache Halab (NL)?

Pistache Halab (NL) is doordeweeks om 11:00 uur geopend en in het weekend om 12:00 uur, waardoor het een handige eetgelegenheid is voor lunch en diner.

Heeft Pistache Halab (NL) een kindermenu?

Hoewel Pistache Halab (NL) geen speciaal kindermenu heeft, komen opties als Broodje Falafel (€ 4,00) of Kipnuggets (€ 5,00) goed tegemoet aan de jongere smaak.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij Pistache Halab (NL)?

Zeker! Pistache Halab (NL) houdt rekening met verschillende dieetvoorkeuren. Veganistische keuzes zijn onder meer Falafel (€ 4,50) en voor vegetariërs is er Broodje Falafel (€ 4,00). Glutenvrije opties zijn onder meer Muhammara en Hummus (€ 4,50 per stuk).

Kunnen ze Pistache Halab (NL) bestellen voor bezorging?

Ja, Pistache Halab (NL) biedt gemakkelijk online bestellen via hun officiële website. Bezorging is ook mogelijk via populaire aanbieders als Thuisbezorgd en Uber Eats.

Is er een optie voor het personaliseren van bestellingen bij Pistache Halab (NL)?

Absoluut! Pistache Halab (NL) waardeert de voorkeuren van klanten en biedt aanpassingsmogelijkheden voor verschillende gerechten, waardoor aanpassingen aan kruidenniveaus, sauzen en ingrediëntenaanpassingen mogelijk zijn.

Zijn er combodeals beschikbaar bij Pistache Halab (NL)?

Ja, Pistache Halab (NL) biedt aantrekkelijke combodeals, zoals de Mix Mezze (€ 11,00), die een gevarieerde smaakervaring biedt voor een geweldige prijs.

Is reserveren aanbevolen bij Pistache Halab (NL)?

Hoewel walk-ins welkom zijn, wordt reserveren bij Pistache Halab (NL) aanbevolen tijdens de spitsuren, zodat u verzekerd bent van een naadloze en plezierige eetervaring.

Wie zijn de concurrenten van Pistache Halab (NL)?

Mezze Lokanta (NL)

Mezze Lokanta is een restaurant in Nederland dat bekend staat om zijn heerlijke Turkse mezze gerechten en gerechten uit de Middellandse Zee. Met een assortiment aan smaakvolle hapjes en hoofdgerechten, bieden ze een authentieke eetervaring in een gezellige setting.

Pita Palace (NL)

Pita Palace is een eetgelegenheid in Nederland die gespecialiseerd is in het serveren van heerlijke pitabroodjes gevuld met verschillende ingrediënten zoals vlees, groenten en sauzen. Met smakelijke opties voor zowel vleesliefhebbers als vegetariërs, bieden ze een snelle en smakelijke maaltijd voor onderweg.

Pita Queen East (NL)

Pita Queen East is een eetgelegenheid in Nederland die bekend staat om zijn smakelijke pitabroodjes en mediterrane gerechten. Met een focus op kwaliteit en smaak, bieden ze heerlijke opties voor zowel lunch als diner.

Kebab Guys (NL)

Kebab Guys is een restaurant in Nederland dat bekend staat om zijn heerlijke kebabgerechten en snacks. Met sappig gegrild vlees en verse ingrediënten, bieden ze een smaakvolle eetervaring voor liefhebbers van kebab.

Kebabi (NL)

Kebabi is een eetgelegenheid in Nederland die gespecialiseerd is in het serveren van traditionele kebabgerechten en snacks. Met een menu vol smakelijke opties, bieden ze een authentieke smaak van het Midden-Oosten in een gezellige omgeving.

Broodje Q (NL)

Broodje Q in Nederland staat bekend om zijn gevarieerde menu van hoogwaardige broodjes en biedt een snelle en bevredigende optie voor Nederlandse eters.

Broodjes van Kinders (NL)

Bij Broodjes van Kinders bieden de Nederlandse vestigingen een populair menu van op smaak afgestemde broodjes, geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Broodjeszaak Cairo (NL)

Broodjeszaak Cairo valt op in Nederland door zijn authentieke en smaakvolle broodjes, die een voorproefje geven van de culinaire erfenis van Caïro en een unieke ervaring bieden voor Nederlandse broodliefhebbers.


Category Restaurants
Pistache Halab (NL) prices

Popular Restaurants