bg-pattern

Habibi Menuprijzen (NL)

Geverifieerde Prijzen

PriceListo is niet geassocieerd met Habibi (NL)

Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
0.00
gebaseerd op 0 items ratings
EUR prices currency

Je bent aan het bekijken gemiddelde Habibi (NL) prijzen van 2 locaties in onze database.

Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over Habibi (NL)

Wat zijn de populairste items op het Habibi (NL) menu?

Falafel-wikkel

Dit gerecht is een geliefde favoriet en bestaat uit perfect gekruide falafelballetjes, genesteld in een warme pitabroodje met verse groenten en hartige tahinisaus.

Linzensoep (linzensoep)

Een stevige en geruststellende soep, rijk aan gezonde linzen en een zorgvuldig samengestelde kruidenmix.

Mosakkaa

Mosakkaa, een smaakvol meesterwerk, toont sappig vlees, geroosterde groenten en aromatische kruiden in elke heerlijke hap.

Gevulde Artisjokken (Gevulde Artisjokken)

Unieke en verrukkelijke artisjokharten zijn gevuld met een verleidelijk mengsel, waarbij aardse smaken worden gecombineerd met hartige en aromatische vullingen.

Vis Tajin (Vis Tajin)

Een must voor liefhebbers van zeevruchten: Vis Tajin biedt malse vis die tot in de perfectie is bereid in een traditionele Tajin met een mengeling van kruiden.

Falafel Wrap-menu

Dit menu is een uitgebreide versie van de klassieke Falafel Wrap en bevat aanvullende bijgerechten voor een bevredigende en complete maaltijd.

Wat zijn de prijzen bij Habibi (NL)?

De prijzen bij Habibi (NL) spelen in op verschillende voorkeuren, met de Falafel Wrap voor € 7,50 en de Linzensoep voor € 5,00. Uitgebreidere gerechten als Mosakkaa en Gevulde Artisjokken kosten respectievelijk € 15,00 en € 16,50. Verfrissende drankjes zoals Egyptische Mangosap en Egyptische Guavesap kosten € 2,50 per stuk.

Wat zijn de openingstijden van Habibi (NL)?

Habibi (NL) zorgt voor bereikbaarheid met flexibele uren, bijvoorbeeld van 11.00 tot 22.00 uur op weekdagen en van 12.00 tot 23.00 uur in het weekend.

Heeft Habibi (NL) een kindermenu?

Zeker! Habibi (NL) houdt rekening met jonge smaakpapillen en biedt een kindvriendelijk menu, inclusief opties zoals het Broodje Kibda Eskandarani voor € 5,75.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij Habibi (NL)?

Habibi (NL) geeft prioriteit aan inclusiviteit en biedt opties aan zoals Mix Mahshie (Vegetarisch Gerechten) voor € 15,00 en Falafel Wrap Menu (Vegetarisch Gerechten) voor € 12,50. Glutenvrije keuzes zijn onder meer het dessert Basbossa voor € 2,75.

Kunnen ze Habibi (NL) bestellen voor bezorging?

Absoluut! Habibi (NL) biedt online bestellingen aan via hun website en werkt samen met bezorgers zoals [voorbeelden van bezorgers invoegen].

Hoe wordt de falafel bij Habibi (NL) bereid?

De falafel bij Habibi (NL) is gemaakt van versgemalen kikkererwten, kruiden en een geheime kruidenmix. In balletjes gevormd en gebakken, biedt het een knapperige buitenkant en een vochtige, smaakvolle binnenkant, waardoor de Falafel Wrap een geliefde keuze is.

In welke keuken is Habibi (NL) gespecialiseerd?

Habibi (NL) is gespecialiseerd in de authentieke Midden-Oosterse keuken en biedt een gevarieerd aanbod aan gerechten die de essentie van de regio weergeven.

Kunnen ze het smaakprofiel van de kebabs bij Habibi (NL) beschrijven?

De kebabs bij Habibi (NL) hebben een uitgesproken smaakprofiel met sappig, goed gemarineerd vlees doordrenkt met een harmonieuze mix van kruiden, versterkt door grillen voor een rokerige en hartige smaak.

Wat is het populairste voorgerecht op de kaart bij Habibi (NL)?

Het populairste voorgerecht bij Habibi (NL) is de iconische Falafel Wrap, met knapperige falafelballetjes in een zachte pitabroodje met verse groenten en hartige tahinisaus.

Wie zijn de concurrenten van Habibi (NL)?

Sandwich Corner (NL)

Sandwich Corner is een eetgelegenheid in Nederland die bekend staat om zijn heerlijke sandwiches en broodjes. Met een breed scala aan belegopties en versgebakken brood, bieden ze smakelijke maaltijden voor onderweg of om ter plaatse van te genieten.

Ses Döner (NL)

Ses Döner is een restaurant in Nederland dat gespecialiseerd is in Döner kebab, een populaire Turkse vleesgerecht. Met sappig gegrild vlees en verse groenten, bieden ze authentieke smaken in een gezellige omgeving.

Fafi Hillegersberg bv. (NL)

Fafi Hillegersberg bv. in Nederland staat bekend om zijn gevarieerde menu, met een populair falafelgerecht dat perfect gekruide kikkererwtenkoekjes bevat.

Falafel by Sir Hummus (NL)

Falafel by Sir Hummus in Nederland wordt geprezen om zijn uitzonderlijke falafel, die een knapperige textuur en rijke smaken biedt in verschillende serveerformaten.

Falafel en Hummus (NL)

Falafel en Hummus is een favoriete plek, bekend om zijn klassieke combinatie van falafel en hummus, wat zorgt voor een bevredigende eetervaring.

My Döner Kebab (NL)

My Döner Kebab in Nederland wordt geprezen om zijn gevarieerde menu, waarbij falafelopties favoriet zijn vanwege hun heerlijke kruidenmengsel.

MyBroodje (NL)

MyBroodje in Nederland biedt een heerlijke falafelervaring, waarbij het populaire gerecht wordt gepresenteerd in wraps, sandwiches en andere creatieve presentaties om aan verschillende voorkeuren te voldoen.

 

Category Restaurants
Habibi (NL) prices

Popular Restaurants