bg-pattern
Ben & Jerry's Menuprijzen (NL)

Ben & Jerry's Menuprijzen (NL)

Geverifieerde Prijzen

PriceListo is niet geassocieerd met Ben & Jerry's (NL)

Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
0.00
gebaseerd op 0 items ratings
EUR prices currency

Je bent aan het bekijken gemiddelde Ben & Jerry's (NL) prijzen van 7 locaties in onze database.

Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over Ben & Jerry's (NL)

Wat zijn de populairste items op het menu van Ben & Jerry's (NL)?

2 pinten - voor liefhebbers van Ben & Jerry's

Een perfect duo van de #1 meest geliefde smaken van Ben & Jerry's, op maat gemaakt voor fervente fans.

2 Pinten - Ben & Jerry's en Magnum

Ervaar het beste van Ben & Jerry's en Magnum in een heerlijke combinatie van iconische smaken.

Ben & Jerry's koekjesdeeg

Klassiek vanille-ijs boordevol taai koekjesdeeg en weelderige chocoladefudge-swirls voor een tijdloze traktatie.

Ben & Jerry's Chocolade Fudge Brownie

Rijk chocolade-ijs gevuld met stukjes fudgy brownie, de droom van elke chocoladeliefhebber.

Ben & Jerry's Half Baked

Een speelse mix van chocolade- en vanille-ijs met fudge brownies en stukjes chocoladekoekdeeg.

3 pinten - voor liefhebbers van Ben & Jerry's

Een drietal Ben & Jerry's meest geliefde smaken voor wie op zoek is naar een gevarieerde ijservaring.

Ben & Jerry's Caramel Chew Chew

Met karamel doordrenkt genot met karamelijs, een karamelwerveling en taaie karamelstukjes.

Wat zijn de prijzen bij Ben & Jerry's (NL)?

Prijzen variëren; Bundels als "2 Pints - For Ben & Jerry's Lovers" kosten bijvoorbeeld ongeveer € 17,04, terwijl individuele pinten variëren van € 8,49 tot € 9,49. Voordelige bundels zoals "2 Pints - Tony's Mix and Match" bieden een gereduceerd tarief per pint.

Wat zijn de openingstijden van Ben & Jerry's (NL)?

Ben & Jerry's (NL) hanteert wisselende openingstijden, doorgaans van 12:00 uur tot 22:00 uur op weekdagen en verlengde openingstijden in het weekend, van 11:00 uur tot 23:00 uur.

Heeft Ben & Jerry's (NL) een kindermenu?

Ja, Ben & Jerry's (NL) richt zich op de jongere smaakpapillen met opties als "Ben & Jerry Cookie Dough Peaces" en kleine versies van klassiekers als "Magnum Mini classic - amandel - wit."

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij Ben & Jerry's (NL)?

Ben & Jerry's (NL) richt zich op diverse diëten en biedt veganistische opties zoals 'Vanilla Pecan Blondie', vegetarische keuzes zoals 'Strawberry Cheesecake' en glutenvrije lekkernijen zoals 'Topped Salted Caramel Brownie'.

Kunnen ze Ben & Jerry's (NL) bestellen voor bezorging?

Ja, klanten kunnen hun favoriete Ben & Jerry's (NL) lekkernijen gemakkelijk bestellen voor bezorging via de officiële website https://www.benjerry.nl of populaire bezorgdiensten zoals Uber Eats en Deliveroo.

Kunt u de bestverkopende Ben & Jerry's (NL)-smaak aanbevelen?

De tijdloze favoriet "Ben & Jerry's Cookie Dough" is een constante bestseller bij Ben & Jerry's (NL) en biedt de perfecte mix van vanille, taai koekjesdeeg en chocoladezachte toffee.

Zijn er combodeals beschikbaar bij Ben & Jerry's (NL)?

Zeker! Ben & Jerry's (NL) biedt verleidelijke combo-deals zoals "3 Pints - For Ben & Jerry's Lovers" of "4 Pints - Magnum en Ben & Jerry's", die een mix van populaire smaken bieden tegen aantrekkelijke prijzen.

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd bij Ben & Jerry's (NL)?

Ben & Jerry's (NL) accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder debet- en creditcards, om klanten een gemakkelijk en probleemloos aankoopproces te garanderen.

Wie zijn de concurrenten van Ben & Jerry's (NL)?

Baskin-Robbins (NL)

In Nederland biedt Baskin-Robbins een gevarieerd menu van 31 kenmerkende smaken, wat een heerlijke ervaring biedt voor ijsliefhebbers in elke vestiging.

IJskoud de beste (NL)

IJskoud de beste in Nederland pronkt met premium gelato, met geliefde smaken zoals Stracciatella en Hazelnoot, en biedt een lokale favoriet voor liefhebbers van ijs.

IJssalon Capri (NL)

Bekend om ambachtelijke creaties, verwent IJssalon Capri in Nederland klanten met specialiteiten zoals Tiramisu en Pistache, en creëert zo een smaakvolle oase.

IJssalon Nino (NL)

Een lokale parel in Nederland, IJssalon Nino verovert harten met inventieve smaken zoals Frambozen Cheesecake en Biscotti, en vestigt zich als een must-visit voor unieke ijservaringen.

IJssalon Da Vinci (NL)

IJssalon Da Vinci is een bekende ijssalon in Nederland. Ze bieden een breed scala aan heerlijk ijs, van klassieke smaken tot innovatieve creaties, evenals andere desserts zoals gebak en drankjes. 

 

 

 

 

Category Restaurants
Ben & Jerry's (NL) prices

Popular Restaurants