bg-pattern

Yummy Hummus Menuprijzen (NL)

Geverifieerde Prijzen

PriceListo is niet geassocieerd met Yummy Hummus (NL)

Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
0.00
gebaseerd op 0 items ratings
EUR prices currency

Je bent aan het bekijken gemiddelde Yummy Hummus (NL) prijzen van 2 locaties in onze database.

Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over Yummy Hummus (NL)

Wat zijn de populairste items op het Yummy Hummus (NL) menu?

Falafel Hummus Bowl (Veganistisch)

Een heerlijke mix van knapperige falafel en kenmerkende hummus, die een uitbarsting van smaken biedt voor liefhebbers van planten.

Kiphummuskom

Sappige stukjes kip gecombineerd met romige hummus, waardoor een vleeseter bij elke hap zal genieten.

Vegan's favoriete hummus bowl (veganistisch)

Een mengeling van plantaardige lekkernijen, een combinatie van verse groenten en hummus voor een gezonde en bevredigende ervaring.

De favoriet van de Yummy

Ons kenmerkende gerecht, met een mix van vlees, falafel en beroemde hummus voor een heerlijke en onvergetelijke eetervaring.

Ben & Jerry's koekjesdeeg

Een zoete finale met stukjes koekjesdeeg vermengd met romig ijs, een klassieke dessertoptie.

Soep van de dag (veganistisch)

Deze smaakvolle soep barst van de plantaardige goedheid en is een voedzame en bevredigende keuze voor een lichtere optie.

Wat zijn de prijzen bij Yummy Hummus (NL)?

Yummy Hummus (NL) biedt diverse opties in verschillende prijsklassen. Voorgerechten zoals soepen variëren van € 3,95-€ 4,95, terwijl pita-opties met kip, falafel en lamsvlees € 5,95-€ 6,95 kosten. Hummus bowls, inclusief veganistische en vleesgebaseerde opties, kosten gemiddeld €8,75-€9,95. Desserts, zoals Ben & Jerry's-ijs en huisgemaakte lekkernijen, kosten € 2,95-€ 3,25.

Wat zijn de openingstijden van Yummy Hummus (NL)?

Yummy Hummus (NL) bedient zijn klanten de hele week, van maandag tot en met zondag om 11.00 uur en sluitingstijd om 21.00 uur.

Heeft Yummy Hummus (NL) een kindermenu?

Hoewel Yummy Hummus (NL) geen speciaal kindermenu biedt, genieten jongere klanten van de opties Pita Chicken of Pita Falafel, die bevredigende en smaakvolle keuzes bieden.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij Yummy Hummus (NL)?

Yummy Hummus (NL) houdt rekening met diverse voedingsvoorkeuren. Veganistische opties zijn onder meer de Vegan's Favorite Hummus Bowl en Falafel Hummus Bowl (veganistisch). Vegetarische keuzes zijn er in overvloed, en glutenvrije opties, zoals hummuskommen, zorgen voor een heerlijke ervaring zonder compromissen.

Kunnen ze Yummy Hummus (NL) bestellen voor bezorging?

Ja, klanten kunnen Yummy Hummus (NL) gemakkelijk bestellen voor bezorging via de officiële website of populaire bezorgdiensten zoals Thuisbezorgd en Deliveroo.

Is er een mogelijkheid om bestellingen op maat te maken bij Yummy Hummus (NL)?

Zeker! Yummy Hummus (NL) moedigt klanten aan om hun eigen hummuskom samen te stellen, waardoor maatwerk met verschillende basissen, eiwitten en toppings mogelijk is om een persoonlijke hummuservaring te creëren.

Wie zijn de concurrenten van Yummy Hummus (NL)?

Falafel by Sir Hummus (NL)

Bekend in Nederland, biedt Falafel by Sir Hummus een populair menu met ambachtelijk bereide falafel en diverse hummusopties, waarmee ze zowel de lokale bevolking als bezoekers verrukken.

Falafel en Hummus (NL)

Falafel en Hummus in Nederland staan bekend om hun populaire menu, waarin smaakvolle falafelgerechten en rijke hummuscreaties met een perfecte mix van traditie en innovatie worden gepresenteerd.

Falafel Inc. (NL)

Falafel Inc. in Nederland valt op met zijn populaire menu, met zorg bereide falafelopties die aansluiten bij diverse smaken en het tot een favoriet maken onder liefhebbers van falafel.

Pita Chef (NL)

Pita Chef in Nederland boeit klanten met een populair menu met ambachtelijk bereide pitabroodjes, smakelijke falafelkeuzes en heerlijke gerechten die kwaliteit en smaak benadrukken.

Pita Palace (NL)

In Nederland is Pita Palace een lokale favoriet met een populair menu dat zich kenmerkt door smaakvolle falafelopties en een verscheidenheid aan voldoening gevende pitabroodjes.

Pita Queen East (NL)

Pita Queen East heerst in Nederland met een populair menu dat een vorstelijke selectie van falafelgerechten en perfect bereide pitabroodjes biedt, waarmee ze een toegewijde aanhang hebben vergaard.

 

Category Restaurants
Yummy Hummus (NL) prices

Popular Restaurants