bg-pattern

Tosti House Menuprijzen (NL)

Geverifieerde Prijzen

PriceListo is niet geassocieerd met Tosti House (NL)

Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
0.00
gebaseerd op 0 items ratings
EUR prices currency

Je bent aan het bekijken gemiddelde Tosti House (NL) prijzen van 3 locaties in onze database.

Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over Tosti House (NL)

Wat zijn de populairste items op het menu van Tosti House (NL)?

Geitenkaas met Geroosterde Paprika (Geitenkaas met Geroosterde Rode Paprika)

Een heerlijke combinatie van romige geitenkaas en rokerig geroosterde rode paprika.

Brie met Honing en Cashewnoten (Brie met Honing en Cashewnoten)

Een verfijnde mix van rijke brie, zoete honing en knapperige cashewnoten.

Tonijn met Kaas, Verse Tomaat, Ui en Bieslook (Tonijn met Kaas, Verse Tomaat, Ui en Bieslook)

Een smaakvolle mix van tonijn, kaas, tomaat, ui en bieslook.

Kaas en Ham (Klassiek Nederlands)

De ultieme klassieker met ham en kaas, een tijdloze favoriet.

Sucuk met Kaas, Tomaat en Ui (Sucuk met kaas, tomaat en ui)

Een hartige combinatie van sucuk, kaas, tomaat en ui.

Brie met Honing en Provinciaalse Kruiden

Een voorproefje van Frankrijk met brie, honing en de aromatische mix van Provençaalse kruiden.

Zalm met Geitenkaas (Zalm met Geitenkaas)

Een heerlijke tosti met gerookte zalm gecombineerd met de rijkdom van geitenkaas.

Wat zijn de prijzen bij Tosti House (NL)?

Bij Tosti House (NL) is de prijs gebaseerd op de ingrediënten die in de tosti's worden gebruikt. Klassieke opties, zoals de Kaas en Ham, zijn betaalbaar vanaf € 3,50, terwijl uitgebreidere tosti's met premium ingrediënten zoals zalm of geitenkaas variëren van € 5,00 tot € 8,00. Het Kids' Tosti-menu biedt budgetvriendelijke keuzes, met prijzen vanaf € 3,00.

Wat zijn de openingstijden van Tosti House (NL)?

Tosti House (NL) geeft prioriteit aan bereikbaarheid met flexibele openingstijden. Normaal gesproken verwelkomt het etablissement gasten van 08.00 uur tot 20.00 uur op weekdagen en van 09.00 uur tot 19.00 uur in het weekend. Specifieke uren kunnen echter per locatie verschillen, dus klanten worden aangemoedigd om de officiële Tosti House (NL) website te raadplegen of rechtstreeks contact op te nemen met de winkel voor nauwkeurige informatie.

Heeft Tosti House (NL) een kindermenu?

Tosti House (NL) richt zich inderdaad op het jongere publiek met een heerlijk Kids' Tosti-menu. Het aanbod omvat onder meer Kindertosti met Kaas (€ 3,00) en Kindertosti met Kaas en Ham (€ 3,00), waarmee kinderen smakelijke en bij hun leeftijd passende tosti-opties krijgen.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij Tosti House (NL)?

Tosti House (NL) omarmt voedingsdiversiteit met opties voor verschillende voorkeuren. Veganistische klanten kunnen genieten van de Tosti met Groene Pesto, terwijl vegetariërs keuzes hebben zoals de Tosti Kaas en Tosti Geitenkaas met Pesto en Tomaat. Voor degenen die gluten vermijden, is de Tosti Geitenkaas met Geroosterde Paprika een verrukkelijke glutenvrije optie.

Kunnen ze Tosti House (NL) bestellen voor bezorging?

Zeker! Klanten kunnen hun favoriete tosti's van Tosti House (NL) gemakkelijk bestellen via de officiële website. Het etablissement werkt ook samen met gerenommeerde bezorgers zoals Uber Eats en Thuisbezorgd, zodat klanten vanuit het comfort van hun huis kunnen genieten van hun favoriete tosti's.

Hoe pittig is de Tosti House (NL) Spicy Chicken Tosti?

The Tosti House (NL) Spicy Chicken Tosti biedt een heerlijk niveau van kruiden en biedt een smaakvolle kick zonder de smaakpapillen te overweldigen. Het kruid is zorgvuldig uitgebalanceerd om de algehele smaakervaring te verbeteren.

Wat zijn de verschillende kaasopties voor tosti's bij Tosti House (NL)?

Tosti House (NL) bedient kaasliefhebbers met een divers aanbod. Van klassieke keuzes zoals mozzarella, brie en geitenkaas tot meer unieke selecties zoals Gouda en Cheddar, klanten kunnen op het menu genieten van een verscheidenheid aan kaasprofielen.

Zit er een signature saus bij de Tosti House (NL) Classic Tosti?

Ja, de Tosti House (NL) Classic Tosti wordt geleverd met een speciaal vervaardigde signature saus. Deze unieke saus vormt een aanvulling op de klassieke combinatie van ham en kaas, verhoogt de algehele smaak en geeft een onderscheidend tintje aan deze geliefde tosti.

Kunnen ze bij Tosti House (NL) de ingrediënten van jouw tosti op maat maken?

Absoluut! Tosti House (NL) moedigt klanten aan om hun tosti's aan te passen aan individuele voorkeuren. Of het nu gaat om het toevoegen van extra kaas, het aanpassen van ingrediënten of het aanpassen van het kruidenniveau, het gastvrije personeel van Tosti House (NL) doet er alles aan om ervoor te zorgen dat elke tosti tot in de perfectie gepersonaliseerd is.

Welk soort brood wordt er gebruikt voor tosti's bij Tosti House (NL)?

Tosti House (NL) is trots op het gebruik van brood van hoge kwaliteit om de perfecte tosti-ervaring te creëren. De tosti's zijn gemaakt met vers en smaakvol brood, geroosterd tot gouden perfectie. Dit zorgt voor een bevredigende knapperigheid terwijl de binnenkant een heerlijke zachtheid behoudt.

Hoe groot zijn de porties tosti's bij Tosti House (NL)?

Tosti House (NL) streeft ernaar royale porties aan te bieden die de honger stillen. Elke tosti is gemaakt om een substantiële en bevredigende maaltijd aan te bieden, zodat klanten met een tevreden smaak naar huis gaan.

Bieden ze ontbijttosti's aan bij Tosti House (NL)?

Terwijl Tosti House (NL) zich vooral richt op lunch- en dinermogelijkheden, kunnen specifieke locaties ontbijttosti's aanbieden. Klanten wordt geadviseerd contact op te nemen met hun plaatselijke Tosti House (NL)-filiaal voor meer informatie over het ontbijtmenu en de beschikbaarheid ervan.

Wie zijn de concurrenten van Tosti House (NL)?

Sandwich Corner (NL)

Sandwich Corner (NL) biedt een verscheidenheid aan klassieke en inventieve sandwiches, zoals de broodje kipblokjes en broodje vitello tonnato waardoor het een lokale favoriet is in Nederland.

Sandwich Hunter (NL)

Met een focus op hoogwaardige ingrediënten verleidt Sandwich Hunter klanten met ambachtelijke smaken, met populaire opties zoals de Chicken Tikka Sandwich waardoor het een favoriete plek is voor liefhebbers van broodjes.

Subway (NL)

Subway (NL) blijft wereldwijd een gigant op het gebied van broodjes, en biedt aanpasbare subs met verse ingrediënten in de Nederlandse vestigingen, voor diverse smaken.

McDonald's (NL)

McDonald's (NL) in Nederland blijft een populaire keuze, met iconische items zoals de Big Mac en specifieke Nederlandse aanbiedingen voor een vertrouwde en handige fastfoodervaring.

Five Guys (NL)

Bekend om aanpasbare burgers en handgesneden friet, heeft Five Guys een toegewijde aanhang vergaard in Nederland, en biedt een gepersonaliseerde en weelderige burgerervaring voor klanten.

 

Category Restaurants
Tosti House (NL) prices

Popular Restaurants