bg-pattern

Pizza Five 5 Menuprijzen (BE)

Geverifieerde Prijzen

PriceListo is niet geassocieerd met Pizza Five 5 (BE)

Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
Je bent aan het bekijken Pizza Five 5 (BE) prijzen bevestigd door PriceListo op de volgende locatie:
Avenue Paul Dejaer 3, Saint-Gilles, Bruxelles, 1060, BE
Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over Pizza Five 5 (BE)

Wat zijn de populairste items op het Pizza Five 5 (BE) menu?

Pizza du Chef

Een culinair meesterwerk met eersteklas ingrediënten op een knapperige korst, de Pizza du Chef is een smaakvolle reis door de expertise van Pizza Five 5 (BE).

Pizza-kip

De hartige Pizza Chicken is geschikt voor zowel pizzaliefhebbers als kippenliefhebbers met sappige stukjes kip op een perfect gebakken korst.

Pizza Vijf

Pizza Five, de kenmerkende creatie, vangt de essentie van Pizza Five 5 (BE) met een unieke mix van hoogwaardige ingrediënten, die innovatie en culinaire uitmuntendheid demonstreren.

Salade Caprese

Een verfrissende salade die de frisheid van de Italiaanse keuken belichaamt, de Salade Caprese combineert rijpe tomaten, romige mozzarella en geurige basilicum.

Tagliatelle al Pesto

Perfect gekookte tagliatelle omhuld met een smaakvolle pestosaus, de Tagliatelle al Pesto is een meesterwerk van pasta en biedt de authentieke smaak van Italië.

Pouletsaus Archiduc

Een culinair genot, Poulet Sauce Archiduc bestaat uit malse kip gesmoord in een rijke Archiduc-saus voor een bevredigende en heerlijke eetervaring.

Wat zijn de prijzen bij Pizza Five 5 (BE)?

Pizza Five 5 (BE) biedt een budgetvriendelijke ervaring, met pizza's variërend van €6,00 tot €8,00 en pastagerechten van €7,50 tot €10,00. De hoofdgerechten, zoals Poulet Sauce Archiduc, zijn redelijk geprijsd (€ 11,00) en garanderen kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Wat zijn de openingstijden van Pizza Five 5 (BE)?

Pizza Five 5 (BE) opent op weekdagen (maandag tot en met vrijdag) om 11:00 uur en is geopend tot 22:00 uur. In het weekend (zaterdag en zondag) bedient de pizzeria klanten van 12:00 uur tot 23:00 uur, met een handig eetschema.

Heeft Pizza Five 5 (BE) een kindermenu?

Ja, Pizza Five 5 (BE) beschouwt zijn jongere klanten met een speciaal kindermenu, met kindvriendelijke opties zoals Margherita Pizza en Penne Bolognaise.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij Pizza Five 5 (BE)?

Pizza Five 5 (BE) komt tegemoet aan diverse voedingsvoorkeuren met veganistische opties zoals Pizza Végétarienne, vegetarische keuzes zoals Pizza Margherita en glutenvrije selecties zoals Penne Arabiata.

Kunnen ze Pizza Five 5 (BE) bestellen voor bezorging?

Zeker, Pizza Five 5 (BE) biedt het gemak van online bezorgbestellingen via haar website. Klanten kunnen ook kiezen voor populaire bezorgplatforms zoals Uber Eats en Deliveroo voor een naadloze bezorgervaring.

Kun je een signature pizza van Pizza Five 5 (BE) aanbevelen?

Een opvallende signature pizza bij Pizza Five 5 (BE) is de Pizza du Chef. Dit culinaire meesterwerk toont de expertise van de chef-kok en combineert hoogwaardige ingrediënten voor een werkelijk uitzonderlijke pizza-ervaring.

Welke soorten korstopties biedt Pizza Five 5 (BE)?

Pizza Five 5 (BE) komt tegemoet aan diverse voorkeuren door klassieke dunne korstjes aan te bieden voor een heerlijke knapperigheid, dikke korstjes voor een stevige textuur en gevulde korstjes voor wie zin heeft in een vleugje kaasachtige heerlijkheid.

Kan ik mijn pizzatoppings op maat maken bij Pizza Five 5 (BE)?

Absoluut, Pizza Five 5 (BE) moedigt klanten aan om hun pizza-ervaring te personaliseren door een aanpasbare optie voor toppings aan te bieden. Van verse groenten tot premium vlees, klanten kunnen hun pizza aanpassen aan hun individuele smaak.

Zijn er familiemaaltijdaanbiedingen of combi-aanbiedingen bij Pizza Five 5 (BE)?

Ja, Pizza Five 5 (BE) begrijpt het belang van gedeelde eetervaringen en biedt aantrekkelijke gezinsmaaltijdaanbiedingen en combi-aanbiedingen. Deze pakketten bevatten een combinatie van pizza's, pasta's en bijgerechten tegen een gereduceerde prijs, wat een kosteneffectieve optie biedt voor gezinnen en groepen.

Biedt Pizza Five 5 (BE) contactloze betaalmogelijkheden?

Pizza Five 5 (BE) geeft prioriteit aan de veiligheid en het gemak van de klant door verschillende contactloze betaalmethoden aan te bieden, waaronder creditcards en debetkaarten, voor een vlotte en veilige transactie-ervaring.

Is reserveren verplicht om te dineren bij Pizza Five 5 (BE)?

Hoewel Pizza Five 5 (BE) doorgaans binnenkomende klanten verwelkomt, wordt reserveren aanbevolen, vooral tijdens de spitsuren of voor grotere groepen, om een zorgeloze eetervaring te garanderen. Reserveringen kunnen worden gemaakt via de officiële website of door rechtstreeks contact op te nemen met de pizzeria.

Biedt Pizza Five 5 (BE) desserts of bijgerechten als aanvulling op hun pizza's?

Zeker, Pizza Five 5 (BE) maakt de eetervaring compleet met heerlijke desserts als Tiramisu en bijgerechten als Pain à l'Ail (knoflookbrood), die de maaltijd zoet of hartig afsluiten.

Kan ik een privé-evenement of feest organiseren bij Pizza Five 5 (BE)?

Zeker, Pizza Five 5 (BE) verwelkomt privé-evenementen en feesten. De pizzeria biedt een gezellige en uitnodigende ruimte voor bijeenkomsten, waarbij het personeel helpt bij het aanpassen van het menu voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Wie zijn de concurrenten van Pizza Five 5 (BE)?

Pizza Nasreddin Pide (BE)

Pizza Nasreddin Pide staat bekend in België om zijn authentieke Turkse Pide en biedt een unieke en smaakvolle ervaring met traditionele platbroden en hartige toppings.

Pizza Oli (BE)

België's Pizza Oli is een pizzaparadijs met een gevarieerd menu met creatieve en klassieke pizza's, ambachtelijk bereid met kwaliteitsingrediënten om aan de cravings van pizzaliefhebbers te voldoen.

Pizza Oliva Etterbeek (BE)

In het hart van Etterbeek is Pizza Oliva dé plek voor pizzaliefhebbers, met een uitgebreid menu vol verschillende pizza's, ambachtelijk bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten.

PIZZA ORIGINAL (BE)

Bij PIZZA ORIGINAL in België kunnen pizzaliefhebbers genieten van een verscheidenheid aan originele creaties, elk zorgvuldig bereid voor een heerlijke en bevredigende ervaring.

Pizza Overpoort (BE)

Gelegen in Overpoort is Pizza Overpoort een lokale favoriet, bekend om zijn gevarieerde selectie van pizza's en een smaakvolle en bevredigende pizza-ervaring voor klanten.

Pizza Palace Wetteren (BE)

Pizza Palace in Wetteren wordt gevierd om zijn verrukkelijke pizza's met een combinatie van klassieke en innovatieve toppings die aansluiten bij de diverse smaken van het lokale Belgische publiek.

Pizza Palooza - Pentagone (BE)

In Pentagone trekt Pizza Palooza klanten aan met een divers en verleidelijk menu van pizza's, met de belofte van een smakelijke reis door verschillende smaken, van traditioneel tot eigentijds.

 

 

 

 

Category Restaurants
Pizza Five 5 (BE) prices

Popular Restaurants