Menu

Beta De hieronder weergegeven prijswijzigingsgegevens zijn het verschil tussen de vorige en de laatste record in onze database. De twee records kunnen uit verschillende bronnen worden afgeleid en mogen als zodanig alleen als schattingen worden gebruikt.
0.00
gebaseerd op 0 items ratings
EUR prices currency
€10.65
Gemiddelde Artikelprijs

Je bent aan het bekijken gemiddelde Pizza Hut (BE) prijzen van 23 locaties in onze database.

Ontkenning:

PriceListo verzamelt actuele prijsinformatie van bronnen zoals bezoeken ter plaatse, zakelijke websites en telefonische interviews. De prijzen die op deze webpagina worden vermeld, zijn afkomstig van een of meer van die bronnen. Vanzelfsprekend zijn de prijzen op deze website mogelijk niet actueel en mogelijk niet van toepassing op alle locaties van een bepaald bedrijfsmerk. Neem contact op met de individuele bedrijfslocatie die voor u interessant is om de huidige prijzen te verkrijgen.

Over Pizza Hut (BE)

Wat zijn de populairste items op het menu van Pizza Hut (BE)?

Pulled Chicken Pizza NIEUW

Geniet van de nieuwste sensatie bij Pizza Hut (BE) met de Pulled Chicken Pizza. Deze nieuwe toevoeging bestaat uit malse pulled chicken op een perfect gebakken korst en biedt een heerlijke mix van smaken.

De Loaded Box Kebab-stijl

Geniet van de hartige goedheid van The Loaded Box in Kebab Style. Deze handige doos zit boordevol op Kebab geïnspireerde smaken en belooft een bevredigende en smaakvolle maaltijd.

De geladen doos Amerikaanse stijl

Ervaar klassieke Amerikaanse smaken met The Loaded Box in American Style. Dit verrukkelijke ensemble vangt de essentie van de Amerikaanse keuken in een handige pizzadoos.

De Loaded Box Curry-stijl

Beleef een uniek smaakavontuur met The Loaded Box in Curry Style. Doordrenkt met gedurfde en aromatische curry-smaken, biedt deze pizzadoos een unieke culinaire ervaring.

Kippenvleugels Pittig

Geef uw maaltijd een extra pit met Chicken Wings Spicy. Deze sappige en perfect gekruide vleugels geven een pittige kick aan je Pizza Hut (BE)-feestmaal.

Koolsalade

Verfris uw smaak met koolsalade. Pizza Hut (BE) biedt een frisse en knapperige koolsla, die een koel contrast vormt met de warme en hartige smaken van de pizza's, waardoor een goed afgeronde eetervaring wordt gegarandeerd.

Wat zijn de prijzen bij Pizza Hut (BE)?

Pizza Hut (BE) richt zich op verschillende budgetten met redelijke prijzen. Opvallende opties zijn onder meer Pizza Supreme Large voor € 19,70, Pizza 4 Fromages Large voor € 21,65, Menu Duo voor € 19,76 en Menu Quattro voor € 32,91.

Wat zijn de openingstijden van Pizza Hut (BE)?

Pizza Hut (BE) hanteert verschillende schema's, is doorgaans rond 11.00 uur geopend voor de lunch en serveert tot laat in de avond, vaak tot 22.00 uur of later.

Heeft Pizza Hut (BE) een kindermenu?

Zeker, Pizza Hut (BE) biedt een heerlijk kindermenu met opties als Mini Pancakes, Chicken Lekker en Mini Brownies voor een leuke eetervaring.

Zijn er veganistische, vegetarische of glutenvrije opties bij Pizza Hut (BE)?

Pizza Hut (BE) houdt rekening met diverse diëten en biedt veganistische, vegetarische en glutenvrije opties. Vegetariërs kunnen genieten van de Pizza 4 Fromages, veganisten kunnen kiezen voor de Vegan Margherita en glutengevoelige klanten kunnen kiezen voor een glutenvrije bodem.

Kunnen ze Pizza Hut (BE) bestellen voor bezorging?

Ja, Pizza Hut (BE) biedt het gemak van online bezorging via hun website. Klanten kunnen ook bestellen via bezorgdiensten zoals Deliveroo, Just Eat en Uber Eats voor een naadloze bezorging aan de deur.

Wat zijn de bestverkochte pizzatoppings bij Pizza Hut (BE)?

De populaire pizza-toppings van Pizza Hut (BE) omvatten klassieke keuzes zoals pepperoni, champignons, groene paprika's en uien. Specialiteiten als pulled chicken en een rijk assortiment kazen hebben ook de voorkeur.

Hoe personaliseert Pizza Hut (BE) pizza's voor klanten?

Pizza Hut (BE) biedt gepersonaliseerde pizza-ervaringen met aanpasbare korsten, waaronder de nieuwe Pulled Chicken Pizza-korst, en een verscheidenheid aan toppings om aan individuele voorkeuren te voldoen.

Welke drankjes en bijgerechten passen bij een Pizza Hut (BE) maaltijd?

Als aanvulling op de pizza's biedt Pizza Hut (BE) een verscheidenheid aan dranken, zoals Pepsi, 7 Up en Ice Tea. Populaire kanten zijn Cheezy Bread, Chicken Wings en Look Bread Supreme.

Kan ik bij Pizza Hut (BE) een halve om een pizza met verschillende toppings bestellen?

Absoluut! Pizza Hut (BE) biedt variatie door klanten de mogelijkheid te bieden een halve om een halve pizza te bestellen met aan elke kant verschillende toppings voor een ervaring op maat.

Welke soorten desserts zijn verkrijgbaar bij Pizza Hut (BE)?

Het dessertmenu van Pizza Hut (BE) biedt verleidelijke lekkernijen zoals Mini Brownies, Tiramisu, Hot Cookie en de immer populaire chocolademousse, die een zoete afsluiting van uw maaltijd vormen.

Wie zijn de concurrenten van Pizza Hut (BE)?

Sim Pizza (BE)

Sim Pizza biedt smaakvolle pizza's en andere Italiaanse gerechten in België, met aandacht voor authentieke smaken en kwaliteit.

Tasty Pizza (BE)

Tasty Pizza staat bekend om zijn heerlijke pizza's en diverse smaakvolle opties, waarmee het een populaire keuze is voor liefhebbers van smaakvolle Italiaanse gerechten in België.

Tentazioni Pizza & Cucina (BE)

Tentazioni Pizza & Cucina biedt een culinaire reis naar Italië met een uitgebreid menu van pizza's en andere heerlijke Italiaanse gerechten in België.

Pizza Miya (BE)

Pizza Miya in België valt op door zijn unieke en smaakvolle pizza's, waarbij zowel klassieke als innovatieve keuzes zorgen voor een gedenkwaardige eetervaring.

Pizza Mniam Mniam (BE)

Geliefd bij pizzaliefhebbers in België biedt Pizza Mniam Mniam een mondwaterende selectie die traditionele en eigentijdse smaken combineert.

PIZZA MONGERS (BE)

PIZZA MONGERS in België staat bekend om zijn vakkundig bereide pizza's, met diverse toppings- en korstopties om aan verschillende voorkeuren te voldoen.

Pizza Milano (BE)

Met Italiaanse flair wordt Pizza Milano in België gevierd om zijn menu met klassieke en gourmetpizza's, die aan veeleisende smaken voldoen met een divers scala aan keuzes.

 

 

Category Restaurants
Pizza Hut (BE) prices

Popular Restaurants